Jump to content

qwerty_zkz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    151
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About qwerty_zkz

  • Ημ. Γέννησης 10/01/1982

qwerty_zkz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γνωρίζει κανείς αν η dual sim έκδοση του P9 plus πωλείται πουθενά?
  2. Κάποιος που έχει αγοράσει το S7 Edge Dual? απο εξωτερικό ή απο Ελλάδα? Εμπειρίες τι να προσέξω?
  3. Πήγα Προκόρντια... Τελικά ΔΕΝ ήταν η οθόνη !!! Ήταν πλακέτα και έγινε αλλαγή εντός εγγύησης (αν και Πολωνικό μοντέλο ) στην αρχή μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν θα το πάρουν γιατί αυτό το μοντέλο δεν έχει εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα!!! αφού άκουσαν τα σχετικά περί Ευρωπαικής νομοθεσίας μπλά μπλά έκαναν τηλέφωνο στην LG HELLAS και απλά τους επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το πάρουν. αλλαγή πλακέτας σημαίνει ότι αλλάξαμε και ΙΜΕΙ και πλέον θεωρείται Ελληνικο!!!! και με προεγκατεστημένη την 6.0 :( Επίσης μου ήρθε το τηλέφωνο μετά απο 10 ημέρες ( 7 εργάσιμες) ενώ μου είχαν πεί όταν το παρέδωσα 2 με 3 !!!! Δεν είχαν λέει στοκ ανταλλακτικά...Η εμπειρία μου έτσι κι έτσι...
  4. Ευχαριστώ.....Θα τα πάω σήμερα και θα σας πώ τα νέα....
  5. Έγινε η επαναφορά εργοστασιακών και το πρόβλημα έμεινε...Είναι θέμα hardware....Παιδιά για σέρβις πάω στην Avarto?
  6. εχω ενα g4 με μισή οθονη μάυρη, κανείς κάτι παρόμοιο έχει δεί?Ξαφνικά εγινε αυτό...
  7. Σαν μηχανικός θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα συμφορουμίτη... Δέχομαι την Sd ΜΟΝΟ σαν πολύ φθηνή και "βολική" μνήμη ,μην ακούω χαζομάρες για αν το κινητό χαλάσει ή κλαπεί κινδυνεύουν τα δεδομένα μου...Πιο εύκολα χαλάνε ,χάνονται οι Sd και τα δεδομένα ??? όλα στην φόρα... ΠΟΤΕ ευαίσθητα δεδομένα σε Sd ... Όποιος θέλει ασφάλεια μόνο με Encryption στο Cloud και ένα-δύο backup στο Pc .... Για tablet λόγω ταινιών torrent κτλ είμαι πιο διαλακτικός στην χρήση μεγάλης SD.
  8. Eπιβεβαιώνω ένα update 138mb Σε συσκευή Branded Vodafone Γερμανίας...
  9. Ποιά dock station είναι συμβατα με το S6 γνωρίζουμε? Ή μόνο αυτό που προορίζεται για το S6?
  10. Ερώτηση... Έχω το charging pad του S5 και σκέφτομαι να αγοράσω το S6...Θα χρειαστώ καινούργιο pad? ή θα μπορώ να το φορτίσω με το παλιό του s5?
  11. Ω Θεέ της τύχης... Καλή τύχη σε όλους...
  12. Κάτοχος όλης της σειράς Νότε ,νυν ευτυχισμένος κάτοχος του τέταρτου στην σειρά μοντέλου,μετά το θρυλiκό S2 γύρισα την πλάτη μου στην σειρά S , φέτος το S6 με έχει κάνει να σκεφτώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ το ενδεχόμενο της μετάβασης τουλάχιστον για μισό χρόνο στην σειρά S ξανά.... Μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας είναι η μπαταρία .... αν διαρκούσε τουλάχιστον όσο του Note3 θα το έπαιρνα... Τι πληροφορίες έχουμε για αυτό το θέμα μέχρι σήμερα?
×
×
  • Create New...