Jump to content

Twnhny

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Twnhny

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Twnhny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Πάμε ρε ΣΟΝΥ, καλή τύχη σε όλους.
  2. Καλησπέρα. Έχω ένα Asus Zenfone 5 A500kl και το μεσημέρι προσπαθούσα να περάσω στο κινητό το Xposed Framework και το κατέστρεψα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το ξε-brickαρω ? Απ ότι βρήκα online ολα τα guides μιλάνε για μια version πάρα πολύ παλιά και δεν υπάρχει κάπου να την κατεβάσω. Στο support της Asus η παλιότερη έκδοση που βρίσκω είναι η 11.4.6.94 και όλα τα tutorial μιλάνε για 3.x.x.x Θέλω να περάσω μια στοκ έκδοση είτε ΚΚ είτε L δε με νοιάζει προς το παρόν
  3. Ok, ευχαριστώ για τις απαντήσεις !
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ίσως δεν έθεσα σωστά την ερώτησή μου. Είμαι στο amazon, έχω τικάρει το AmazonGlobal Eligible και επιπλέον το προϊόν γράφει Δωρεάν Μεταφορικά. Για να μην μιλάμε στον αέρα ορίστε ενα πρόχειρο παράδειγμα Και ρωτάω, πως θα δω πόσα είναι τα import fees και τι διαφορά υπάρχει από αντίστοιχες αγορές που έχω κάνει πχ απότ το Aliexpress, χωρίς έξτρα έξοδα.
  5. Καλησπέρα, δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο θέμα. Πιθανόν να έχει απαντηθεί ήδη η ερώτησή μου αλλά μετά από 5 λεπτά αναζήτησης στον ιστό δεν βρήκα ικανοποιητική απάντηση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι έξτρα έξοδα θα έχω σε μια αγορά από το amazon.com. Συγκεκριμένα, γράφει στην σελίδα του προϊόντος "This item ships to Thessaloniki, Greece. Want it Thursday, March 12? Order within 4 hrs 18 mins and choose AmazonGlobal Priority Shipping at checkout. Learn more" οπότε είμαι κομπλέ. Το θέμα μου είναι τι φόροι θα υπάρξουν, αν υπάρξουν. Αν γνωρίζει κανείς θα ήθελα μια απάντηση, ευχαριστώ!
  6. Η αλήθεια είναι ότι και γω διάβασα χλιαρά πράματα για την κάμερα αλλά μικρό το κακό. Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Είδα ότι υπάρχουν πολλά σχόλια στο minideal από Έλληνες - και όχι μόνο - στα οποία σχόλια διευκρινίζουν στοιχεία τις παραγγελίας τους πχ γράφουν "Hello, I want the phone rooted, installed greek, no chinese apps, mark low cost" κτλπ κτλπ. Θα πρέπει να αναφέρω το low cost σαν διευκρίνιση ?
  7. Μάϊστα ... Ευχαριστώ για τις γνώμες παιδιά, μάλλον έχω καταλήξει όμως σε Zenfone 5 (την 4G έκδοση a500KL 2GB) από minideal στα 140 ευρώ. Μου φαίνεται απίστευτα όμορφη συσκευή με δυνατά χαρακτηριστκά και δυνατή υποστήριξη από την εταιρία.
  8. Καλησπέρα! Όπως αναφέρω και στον τίτλο έχω στην διάθεσή μου 150 € για αγορά κινητού. Να αναφέρω ότι δεν με ενδιαφέρει από που θα γίνει η αγορά καθώς επίσης και πόσο καιρό θα χρειαστεί η αποστολή του κινητού. Δυστυχώς υπάρχουν σχεδόν άπειρες επιλογές Ulefone, Elephone, DooGee, THL, KingZone, iNew, Asus, Lenovo, Huawei... οπότε θα ήθελα λίγο βοήθεια! Θα ήθελα να τονίσω επίσης ότι μεγαλύτερη βάση δίνω στην εμφάνιση παρά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, προφανώς με κάποια standards πχ 4-πύρηνο+, 1GB ram+, <10mm παχος. Μερικά κινητά που μου καναν το κλικ στο ματι: Ulefone Be One (αν και με τρομαζουν οι 5,5 ιντσες) Asus Zenfone 5 THL W200c Kingzone N3 ΥΓ1. Πιστεύετε θα ήταν "σοφή" ακόμη μια αγορά από Aliexpress? Έχω παραγγείλει συνολικά 5 φορές από εκεί 3 απ τις 5 ήταν για smartphone και την πάτησα ήδη μια φορά με ένα μούφα Xiaomi Mi-2s . Ρωτάω γιατί βρήκα αυτό το Xperia ZL από "αξιόπιστο" πωλητή σύμφωνα με την αξιολόγηση χρηστών και με ενδιαφέρει Π Α Ρ Α πολύ (κρυφός Sony fanboy :O) ΥΓ2. Δύο ακόμα κινητά που μ άρεσαν απίστευτα είναι το Moto E 2015 και το Xperia E4 που δεν έχουν βγει ακόμα. Λέτε να περιμένω να δω τιμές?
  9. Σκέφτομαι να το δώσω παραγγελία σήμερα. Από που προτείνετε? Το εχει στο minideal στα 168Ε και στο to2c στα 141E. Νομίζω είναι χωρίς έξοδα αποστολής σωστά?
  10. Καλησπέρα. Ξέρουμε αν υπάρχουν Φοιτητικές - Student πιστωτικές κάρτες στην Ελλάδα? Ξέρω στα σίγουρα οτι υπήρχαν αλλά σήμερα ήταν στο δρόμο μου ενα κατάστημα της Eurobank και μπήκα να ρωτήσω και μου είπαν ότι το πρόγραμμα έχει καταργηθεί παρ'όλο που στην ιστοσελίδα της τράπεζας υπάρχει κανονικά.
  11. Ευχαριστώ για την πάσα. Καταρχήν έχω πάρει 4 συσκευές από Aliexpress και λογικά θα παραγγείλω και στο μέλλον γιατί δεν είναι ότι δεν ξέρω άλλα e-shop απλά κοιτάω να ξοδεύω όσο το δυνατόν λιγότερα χρηματα μέσω ίντερνετ. Μου έτυχε απλά ενα σκάρτο περιστατικό. Και ρωτάω, προφανώς ρητορικά και άσχετα με το συμβάν, τι σημαίνει "αξιόπιστο" μαγαζί. Είναι μήπως ο ιδιοκτήτης κάνας μπατζανάκης σου, ή μήπως παρακολουθείς την διαδικασία αποστολής της συσκευής. Θέλω να πω, ότι και τις καλύτερες κριτικές να έχει κάποιο μαγαζί, από τη στιγμή που είναι online και εκτός Ελλάδας υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σου βγει μάπα η αγορά! Έτσι το βλέπω εγώ. (ενημερωτικά έχω επικοινωνήσει με τον πωλητή και περιμένω απάντηση για να μπω στη διαδικασία dispute)
  12. Από Aliexpress το παρήγγειλα πριν απο 1 μηνα περίπου και ήρθε σήμερα. Απ ότι είδα ο συγκεκριμένος πωλητής σταμάτησε να στέλνει κομμάτια. Επίσης η συσκευή που μου ήρθε υποστηρίζει μόνο κινέζικα και αγγλικά. Από εκεί την ψιλιάστικα αρχικά.
×
×
  • Create New...