Jump to content

stelios_85_07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.320
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

4.402 profile views

stelios_85_07's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

15

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση: Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από τις μόνιμες ειδοποιήσεις; Αν απαλλαγούμε, υπάρχει κάποια συνέπεια; π.χ. να απενεργοποιούνται οι αντίστοιχες εφαρμογές;
  2. Το ξαναρώτησα αλλά δεν βρέθηκε λύση: Πώς μπορώ να τραβάω φωτογραφίες ή βίντεο χαμηλής ανάλυσης για να μπορώ να τις στέλνω εύκολα ή να μην πιάνουν πολύ χώρο; Οι επιλογές στην εφαρμογή της κάμερας δίνουν μόνο την δυνατότητα αλλαγής των διαστάσεων της φωτογραφίας αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.
  3. Ρε παιδιά, πως μπορώ να δω τις πρόσφατες εφαρμογές σε μορφή λίστας; Τις είχα σε λίστα και άλλαξε ξαφνικά από μόνο του και δεν βρίσκω που είναι η ρύθμιση.
  4. 1. Δεν βλέπω πουθενά καμία ρύθμιση για το μέγεθος του βίντεο ή των φωτογραφιών. Το μόνο που βλέπω είναι ρυθμίσεις για την αναλογία των πλευρών. Το να τραβάω βίντεο μέσω των εφαρμογών που θέλω να τα στείλω δεν είναι λύση καθώς εξαρτάται από τις δυνατότητες της εκάστοτε εφαρμογής. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουμε την δυνατότητα να μπορούμε να τραβήξουμε φωτογραφίες και βίντεο χαμηλής ανάλυσης κάνοντας οικονομία όγκου και για ευκολία αποστολής όταν η υψηλή ποιότητα δεν χρειάζεται. Απορώ που δεν έχει ξανατεθεί το θέμα. 2. Έχω αλλάξει csc από την πρώτη μέρα και τότε η ηχογράφηση δούλευε κανονικά. Ξαφνικά τώρα διαπίστωσα πως πλέον ακούγομαι μόνο εγώ στις ηχογραφήσεις. 4. Παρατηρώ πως ακόμα και με 1 δάχτυλο συμβαίνει διαφορετικά. Αν σύρεις στην δεξιά πλευρά κατεβαίνει η μισή ενώ στην αριστερή πλευρά κατεβαίνει όλη. Συμβαίνει το ίδιο και σε σας;
  5. Ξαναγράφω κάποια ζητήματα που έχω μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει: Πώς μπορώ να επιλέγω την ποιότητα του βίντεο ή και των φωτογραφιών για να μην δημιουργούνται τεράστια αρχεία που δεν στέλνονται; Αν θέλω π.χ. ένα πρόχειρο βίντεο με μέση ποιοτητα για να στείλω κάπου; Μέχρι τώρα ταλαιπωρούμαι με converters. Όταν δέχομαι κλήση πως μπορώ να έχω full screen ειδοποίηση; Τώρα βγαίνει μια μικρή ειδοποίηση στο πάνω μέρος της οθόνης. Edit: Το βρήκα στις ρυθμίσεις του dialer. Στην ηχογράφηση κλήσης ακούγομαι μόνο εγώ. Όταν κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων τις περισσότερες φορές κατεβαίνει ολόκληρο το quick settings tray με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω τελικά τις ειδοποιήσεις και να πρέπει να το ξανασέρνω προς τα πάνω. Άλλες φορές κατεβαίνει το μισό quick settings tray και οι ειδοποιήσεις. Από τι εξαρτάται; Είναι εκνευριστικό να πρέπει να κάνεις 2 κινήσεις.
  6. Βαρέθηκα να διαβάζω 300 σελίδες για την μπαταρία. Όπως και να χει η μπαταρία μπορεί να βγάλει από 0.5 μέχρι 1.5 μέρα ανάλογα με τις ρυθμίσεις και την χρήση που κάνει ο καθένας. Από κει και πέρα, οι διαμάχες, οι ακραία λεπτομερείς μετρήσεις μέχρι και η καταπίεση στην χρήση για να εξασφαλίσουμε 1-2% περισσότερο, αποτελούν ψυχαναγκασμό. Αυτή είναι η υπάρχουσα τεχνολογία κι απ' την στιγμή που έτσι κι αλλιώς κινείται σε αυτό το περιορισμένο εύρος, αυτή η υπεραναλυση δεν έχει κανένα νόημα. Εγώ έχω πάντα μαζί μου power bank κι αν τύχει να κάνω μεγάλη κατανάλωση λόγω πχ gps, τότε μέσα στην μέρα το χρησιμοποιώ. Σιγά μην κάθομαι να κάνω αστρονομικούς υπολογισμούς και να ασχολούμαι όλη μέρα με το πόση μπαταρία κατανάλωσα. Αυτά φυσικά υπό το πλαίσιο πως η μπαταρία λειτουργεί στο φυσιολογικό εύρος και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλιώς ναι, να το συζητήσουμε.
  7. Σχόλια για το dome: Ως προς το αποτύπωμα: Δεν πιάνει ποτέ με την πρώτη. Πάντα θέλει 2η ή 3η φορά και με πίεση και αυτοσυγκέντρωση. Το θεωρώ απαράδεκτο Ως προς την αντοχή του: Πριν μερικές μέρες μου έπεσε σε σκληρά πλακάκια με την μπροστά γωνία. Το dome δεν έσπασε αλλά ξεκόλησε λίγο ακριβώς στο σημείο κύρτωσης δημιουργώντας μικροφυσσαλίδες. Θετικές εντυπώσεις λοιπόν απο την αντοχή του. Για τις φυσσαλίδες τι μπορώ να κάνω για να μην αλλάζω το τζαμάκι; Ως προς την ευκρίνειά του: Άψογη Ως προς την αίσθηση: 'Αψογη Επίσης έχω τα εξής προβλήματα / απορίες: Πώς μπορώ να επιλέγω την ποιότητα του βίντεο ή και των φωτογραφιών για να μην δημιουργούνται τεράστια αρχεία που δεν στέλνονται; Αν θέλω π.χ. ένα πρόχειρο βίντεο με μέση ποιοτητα για να στείλω κάπου; Μέχρι τώρα ταλαιπωρούμε με converters. Όταν δέχομαι κλήση πως μπορώ να έχω full screen ειδοποίηση; Τώρα βγαίνει μια ειδοποίηση στο πάνω μέρος της οθόνης. Στην ηχογράφηση κλήσης ακούγομαι μόνο εγώ. Όταν κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων τις περισσότερες φορές κατεβαίνει ολόκληρο το quick settings tray με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω τελικά τις ειδοποιήσεις και να πρέπει να το ξανασέρνω προς τα πάνω. Άλλες φορές κατεβαίνει το μισό quick settings tray και οι ειδοποιήσεις. Από τι εξαρτάται; Είναι εκνευριστικό να πρέπει να κάνεις 2 κινήσεις.
  8. Σπάνιο αλλά απόλυτα καταστροφικό, κι αν οι αναβαθμίσεις δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό τότε δεν έχει κανένα νόημα το παραμικρό ρίσκο για κάτι τέτοιο.
  9. Ναι, αυτό ισχύει για τους πρώτους μήνες. Αν διαβάσουμε τις αρχικές σελίδες του νήματος, υπήρχαν τρομερά προβλήματα. Αυτά όμως έχουν λυθεί εδώ και μήνες. Οπότε ο προβληματισμός μου παραμένει.
  10. Αναφέρομαι στο να χρειαστεί πχ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επειδή κάτι θα πάει στραβά και χάσω μια βδομάδα να το ξαναστήσω. Για την μπαταρία χέστηκα, μια χαρά είναι, δεν θα παίζουμε τώρα με απειροελάχιστες διάφορες που καταντούν ψυχαναγκασμοί. Ως προς την ασφάλεια, οι αναβαθμίσεις έχουν όντως νόημα; Ή είναι κι αυτές ανεπαίσθητες;
  11. Από την άλλη, το να τρέμω σε κάθε update μην χαλάσει κάτι δεν είναι κι αυτό πρακτικό.
  12. Μιας και όλα λειτουργούν οκ, σκέφτομαι κάποια στιγμή να κόψω τις αναβαθμίσεις. Το ίδιο είχα κάνει και με το S9 που δεν έκανα αναβαθμίσεις απ το 2018 (λόγω call recording) και το αποτέλεσμα ήταν το τηλέφωνο να λειτουργεί πολύ καλά για 4 χρονία χωρίς να κάνω καν μια επαναφορά και με άπειρες εφαρμογές και λειτουργίες. 4 χρόνια μετά ήρθα σε επαφή με το android 13 από εκεί που βρισκόμουν στο 8. Διαπίστωσα πως καλώς είχα λειτουργήσει και πως οι αλλαγές και οι βελτιώσεις δεν ήταν σημαντικές. Δεν νιώθω καμιά τεράστια διαφορά με το 13 και κάποια επιπλέον πράγματα που έχει μπορούσαν να γίνουν με εφαρμογές. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ασφάλεια. Ποια η γνώμη σας για όλα αυτά;
  13. Πολύ παράξενο. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.
×
×
  • Create New...