Jump to content

Ufufu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    354
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ufufu

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Ufufu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία στον tempo αφού ζήτησε συγγνώμη :p
  2. Έλα μωρέ - πόσο πιο φιλικό είναι, και επιπλέον το Ν8 με 1200 mAh μπαταρία δίνει ονομαστικά 400 ώρες αναμονής, και απο προηγούμενα Symbian το Ν97 408 ώρες με 1500 mAh μπαταρία. Αυτό εδώ δεν αναφέρει πουθενά τι μπαταρία έχει, αλλά έχει βάρος 218 γραμμάρια και 20 χιλιοστά πάχος, μπορεί να έχει καμία τούμπανο μπαταρία. Αλλά και πάλι, δεν παίζει να έχει πέσει τόσο ο Atom, δεν υπάρχει σε κανένα άλλο κινητό... Δεν ξέρω. Ναι αυτό πήγαινα να μεταφράσω :p
  3. Το ενδιαφέρον είναι οτι έχει standby time σε Symbian 600 ώρες... με Atom επεξεργαστή;!; Βέβαια αυτό είναι η ονομαστική τιμή, αλλά είναι αρκετά παραπάνω απο διάφορα smartphones - λέτε να έχει δεύτερο επεξεργαστή για το Symbian mode; Αν οχι, δεν ξέρω πως γίνεται, δεν νομίζω να έχει τέτοια χαμηλή κατανάλωση ο Atom όσο και να τον υπο-χρονίζουν (υπάρχει αυτό σαν λέξη; )
  4. Εννοείς σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα; Αλλιώς δεν εμφανίζεται πουθενά μπάρα με διαφημίσεις της Google.
  5. CM7 κάποιο αρχαίο Nightly κοντά στο 20, δεν θυμάμαι ποιό. Δεν το αλλάζω γιατί δεν έχω κανένα απο τα προβλήματα που αναφέρονται για τα νεότερα, ούτε GPS restart, ούτε κλείσιμο του κινητού όσο φορτίζει, ούτε accelerometer lag :worry:
  6. Απίστευτο, 1700 απαντήσεις μέσα σε μια μέρα :ninja: Καλή επιτυχία σε όλους!
  7. Πάντως παίζει μεγάλο ρόλο η ROM... Στην CM7 απο τα παιχνίδια που έχω δοκιμάσει παίζουν όλα (που είναι για ARMv6), και το Angry Birds χωρίς lag. Η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα!
  8. Τους WiFi κωδικούς τους κρατάει, όπως και άλλες διάφορες ρυθμίσεις - ακόμα και ανάμεσα σε τελείως διαφορετικές ROM! Το έχω δοκιμάσει. Εγώ εννοούσα ρυθμίσεις 3rd party προγραμμάτων, πχ τα save για παιχνίδια.
  9. Το "Sync my data" όχι, δεν το κάνει αυτό - αν και θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα. Ίδιες ρυθμίσεις παντού! (Βέβαια θα ήταν και πονοκέφαλος για την Google, το Titanium Backup που το κάνει αυτό δημιουργεί χίλια-δυο προβλήματα αν το κάνεις ανάμεσα σε αρκετά διαφορετικές ROM). Αν απεγκαταστήσεις όμως μια εφαρμογή και την ξαναβάλεις δεν σου κρατάει τις ρυθμίσεις; Είχα την εντύωση πως τις κρατάει, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως...
  10. Μην ανησυχείς. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το μπρικάρεις, και ειδικά εφόσον μπαίνει clockwork δεν υπάρχει περίπτωση. Στην χειρότερη απλά θα χάσεις ο,τι δεδομένα δεν είχες backup κάπου αλλού (που πλέον με τα "φακελώματα" της Google είναι όλο και λιγότερα :p) Αν έγινε corrupt το backup σου, απλά προσπάθησε κάποια άλλη ROM μέσω ClockworkMod.
  11. Εγώ πάντως τον άλλαξα, και αρκετός κόσμος με CM7 το ίδιο :p
  12. Υποτίθεται οτι διορθώθηκε με την τελευταία αναβάθμιση: "Gingerbread fixes and improvements. The 3D app drawer has been fixed to work properly on Gingerbread. Other tweaks should provide much improved graphics performance (smoothness) on Gingerbread as well." Είναι όντως καλύτερα απ' ότι η προηγούμενη έκδοση, αλλά δεν έχει καμία σχέση σε ομαλότητα με τον stock gingerbread.
  13. Βασικά εγώ δεν νομίζω να δήλωσα καν χώρα. Είναι υποχρεωτικό; Δεν το βρίσκω στα details μου οπότε νομίζω οτι όχι.
×
×
  • Create New...