Jump to content

purplehead

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

purplehead's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ξέρω αν είναι σχετικό με το πρόβλημά σου, αλλά έχω κι εγώ SS5, αλλά με ανοιχτό συνέχεια το 3g. 2-3 φορές έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να έχει χάσει από μόνο του το 3g (είναι σβηστό και το αντίστοιχο εικονίδιο στην status bar) και να μην επανέρχεται ούτε ανοιγοκλείνοντας τη σύνδεση δεδομένων. Με ένα reboot όμως έρχεται στα ίσα του. ;)
  2. Το default είναι στην κάρτα, στον κατάλογο DCIM. Μπορείς να τις μετακινήσεις από εκεί και να τις πας όπου αλλού θες, να τις ομαδοποιήσεις σε υποκαταλόγους κλπ. Το gallery θα ψάξει να τις βρει και θα στις εμφανίζει κανονικά.
  3. Πας σε κάποιο σημείο που έχει χώρο στην οθόνη, πατάς παρατεταμένα, επιλέγεις Γραφικά Στοιχεία και μετά τον Έλεγχο Ισχύος. Στο 2.2 έχει μάλιστα ένα επιπλέον κουμπί και για την σύνδεση δεδομένων. Ετσι είναι στον μαμά launcher της 2.2, δεν αλλάζει. Μόνο αν θες να βάλεις άλλον launcher μπορεί να το πειράξεις...
  4. Κι εγώ με Swedish 4b είμαι. Ήταν η πρώτη custom ρομ που έβαλα, γιατί περίμενα να βγει κάποια αρκετά stable πριν προχωρήσω. Εντυπώσεις; Σε όλα άψογη: ταχύτατη, σταθερή, πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, δεν μου έχει κάνει ποτέ κρας, όλες οι εφαρμογές μου δουλεύουν μια χαρά, gps, wifi, κλπ όλα άψογα :) . Με overclock δεν έχω ασχοληθεί, γιατί δεν έχω κανένα παράπονο από την ταχύτητά του. Έχω βάλει και το true gingerbread circle mod skin και είναι πολύ όμορφο το λεπίδι! Σκοπεύω να περάσω και στην 5, αλλά δεν βρήκα χρόνο το ΣΚ.
  5. Επιβεβαιώνω κι εγώ τα λεγόμενα του makinen20... στην αρχή που έβαλα την SS4b μου κράταγε η μπαταρία 1 μέρα, όπως περίπου και με τη μαμα. Έκανα wipe battery με άδεια μπαταρία και έκτοτε κρατάει χαλαρά 3 μέρες +. Την έβγαλα το πρωι από το φορτιστή και τώρα, 10 ώρες μετά, είναι στο 83% με 4-5 κλήσεις, mail, gmail, λίγο σερφάρισμα και ανοικτό 3g συνεχώς... :) άψογα :shifty:
  6. Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου από την SS RLS4. Την πέρασα Κυριακή και ήταν η πρώτη custom ROM που περνάω, αφού βαρέθηκα να περιμένω την "επίσημη" 2.2 από την Wind. Μου έκανε νερά βέβαια το TiB (όποια εφαρμογή και αν δοκίμαζα να κάνω restore, έκανε reset το κινητό) και αναγκάστηκα να ξαναβάλω την μαμά και να πάρω backup με το MyBackup Root. Μετά όλα ΟΚ. :happy: Μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Όπως έχει αναφερθεί, η ROM είναι σφαιράτη και ελαφρυά, με τον μαμά Launcher είναι πολύ ομαλό το σκρολάρισμα, ενώ δεν έχω και κανένα κρούσμα από τυχαία reset που με ταλαιπωρούσαν σχετικά συχνά στην μαμα. :) Το μόνο ελάχιστης σημασίας προβληματάκι είναι ότι, όπως έκανα restore τα δεδομένα μου, επανέφερε και την playlist του music player και τώρα όλα τα mp3 είναι διπλά στη λίστα. Δοκίμασα να κάνω wipe τα δεδομένα του music, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ξέρει κανείς κανα κόλπο να σβήσω τις playlist? Anyway, μικρό το κακό, το πολύ πολύ να κατεβάσω κανα winamp.
  7. τα κουλά που λες μου τα κάνει και το δικό μου. το είχα ποστάρει πριν από κάμποσο καιρό, αλλά δεν απάντησε κανείς :( το κάνει καμία φορά όταν δέχομαι κλήση και δε φαίνεται ούτε στις αναπάντητες μετά. το έψαξα λίγο και διάβασα κάπου ότι μπορεί να μην κάνει καλή επαφή η σιμ. καθάρισα τις επαφές και νομίζω ότι πλέον συμβαίνει πιο σπάνια, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. λύση πάντως μόνιμη δεν έχω βρει :worry: υπόψιν, είμαι με στοκ ρομ και 512 ΜΒ. την πρώτη φορά που μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα ήταν λίγες μέρες αφού είχα κάνει το κόλπο με την αύξηση της ραμ, χωρίς να λέω ότι φταίει αυτό, αφού δεν συμβαίνει σε άλλους...
  8. Πρέπει να τις έχεις πάρει backup πριν την αλλαγή της rom με κάποιο app (οι περισσότεροι συνιστούν το titanium backup). Αν δεν τις έχεις πάρει backup, μάλλον έχασες :(
×
×
  • Create New...