Jump to content

Twnhny

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Twnhny

  1. Πάμε ρε ΣΟΝΥ, καλή τύχη σε όλους.
  2. Καλησπέρα. Έχω ένα Asus Zenfone 5 A500kl και το μεσημέρι προσπαθούσα να περάσω στο κινητό το Xposed Framework και το κατέστρεψα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το ξε-brickαρω ? Απ ότι βρήκα online ολα τα guides μιλάνε για μια version πάρα πολύ παλιά και δεν υπάρχει κάπου να την κατεβάσω. Στο support της Asus η παλιότερη έκδοση που βρίσκω είναι η 11.4.6.94 και όλα τα tutorial μιλάνε για 3.x.x.x Θέλω να περάσω μια στοκ έκδοση είτε ΚΚ είτε L δε με νοιάζει προς το παρόν
  3. Ok, ευχαριστώ για τις απαντήσεις !
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ίσως δεν έθεσα σωστά την ερώτησή μου. Είμαι στο amazon, έχω τικάρει το AmazonGlobal Eligible και επιπλέον το προϊόν γράφει Δωρεάν Μεταφορικά. Για να μην μιλάμε στον αέρα ορίστε ενα πρόχειρο παράδειγμα Και ρωτάω, πως θα δω πόσα είναι τα import fees και τι διαφορά υπάρχει από αντίστοιχες αγορές που έχω κάνει πχ απότ το Aliexpress, χωρίς έξτρα έξοδα.
  5. Καλησπέρα, δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο θέμα. Πιθανόν να έχει απαντηθεί ήδη η ερώτησή μου αλλά μετά από 5 λεπτά αναζήτησης στον ιστό δεν βρήκα ικανοποιητική απάντηση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι έξτρα έξοδα θα έχω σε μια αγορά από το amazon.com. Συγκεκριμένα, γράφει στην σελίδα του προϊόντος "This item ships to Thessaloniki, Greece. Want it Thursday, March 12? Order within 4 hrs 18 mins and choose AmazonGlobal Priority Shipping at checkout. Learn more" οπότε είμαι κομπλέ. Το θέμα μου είναι τι φόροι θα υπάρξουν, αν υπάρξουν. Αν γνωρίζει κανείς θα ήθελα μια απάντηση, ευχαριστώ!
  6. Η αλήθεια είναι ότι και γω διάβασα χλιαρά πράματα για την κάμερα αλλά μικρό το κακό. Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Είδα ότι υπάρχουν πολλά σχόλια στο minideal από Έλληνες - και όχι μόνο - στα οποία σχόλια διευκρινίζουν στοιχεία τις παραγγελίας τους πχ γράφουν "Hello, I want the phone rooted, installed greek, no chinese apps, mark low cost" κτλπ κτλπ. Θα πρέπει να αναφέρω το low cost σαν διευκρίνιση ?
  7. Μάϊστα ... Ευχαριστώ για τις γνώμες παιδιά, μάλλον έχω καταλήξει όμως σε Zenfone 5 (την 4G έκδοση a500KL 2GB) από minideal στα 140 ευρώ. Μου φαίνεται απίστευτα όμορφη συσκευή με δυνατά χαρακτηριστκά και δυνατή υποστήριξη από την εταιρία.
  8. Καλησπέρα! Όπως αναφέρω και στον τίτλο έχω στην διάθεσή μου 150 € για αγορά κινητού. Να αναφέρω ότι δεν με ενδιαφέρει από που θα γίνει η αγορά καθώς επίσης και πόσο καιρό θα χρειαστεί η αποστολή του κινητού. Δυστυχώς υπάρχουν σχεδόν άπειρες επιλογές Ulefone, Elephone, DooGee, THL, KingZone, iNew, Asus, Lenovo, Huawei... οπότε θα ήθελα λίγο βοήθεια! Θα ήθελα να τονίσω επίσης ότι μεγαλύτερη βάση δίνω στην εμφάνιση παρά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, προφανώς με κάποια standards πχ 4-πύρηνο+, 1GB ram+, <10mm παχος. Μερικά κινητά που μου καναν το κλικ στο ματι: Ulefone Be One (αν και με τρομαζουν οι 5,5 ιντσες) Asus Zenfone 5 THL W200c Kingzone N3 ΥΓ1. Πιστεύετε θα ήταν "σοφή" ακόμη μια αγορά από Aliexpress? Έχω παραγγείλει συνολικά 5 φορές από εκεί 3 απ τις 5 ήταν για smartphone και την πάτησα ήδη μια φορά με ένα μούφα Xiaomi Mi-2s . Ρωτάω γιατί βρήκα αυτό το Xperia ZL από "αξιόπιστο" πωλητή σύμφωνα με την αξιολόγηση χρηστών και με ενδιαφέρει Π Α Ρ Α πολύ (κρυφός Sony fanboy :O) ΥΓ2. Δύο ακόμα κινητά που μ άρεσαν απίστευτα είναι το Moto E 2015 και το Xperia E4 που δεν έχουν βγει ακόμα. Λέτε να περιμένω να δω τιμές?
  9. Σκέφτομαι να το δώσω παραγγελία σήμερα. Από που προτείνετε? Το εχει στο minideal στα 168Ε και στο to2c στα 141E. Νομίζω είναι χωρίς έξοδα αποστολής σωστά?
  10. Καλησπέρα. Ξέρουμε αν υπάρχουν Φοιτητικές - Student πιστωτικές κάρτες στην Ελλάδα? Ξέρω στα σίγουρα οτι υπήρχαν αλλά σήμερα ήταν στο δρόμο μου ενα κατάστημα της Eurobank και μπήκα να ρωτήσω και μου είπαν ότι το πρόγραμμα έχει καταργηθεί παρ'όλο που στην ιστοσελίδα της τράπεζας υπάρχει κανονικά.
  11. Ευχαριστώ για την πάσα. Καταρχήν έχω πάρει 4 συσκευές από Aliexpress και λογικά θα παραγγείλω και στο μέλλον γιατί δεν είναι ότι δεν ξέρω άλλα e-shop απλά κοιτάω να ξοδεύω όσο το δυνατόν λιγότερα χρηματα μέσω ίντερνετ. Μου έτυχε απλά ενα σκάρτο περιστατικό. Και ρωτάω, προφανώς ρητορικά και άσχετα με το συμβάν, τι σημαίνει "αξιόπιστο" μαγαζί. Είναι μήπως ο ιδιοκτήτης κάνας μπατζανάκης σου, ή μήπως παρακολουθείς την διαδικασία αποστολής της συσκευής. Θέλω να πω, ότι και τις καλύτερες κριτικές να έχει κάποιο μαγαζί, από τη στιγμή που είναι online και εκτός Ελλάδας υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σου βγει μάπα η αγορά! Έτσι το βλέπω εγώ. (ενημερωτικά έχω επικοινωνήσει με τον πωλητή και περιμένω απάντηση για να μπω στη διαδικασία dispute)
  12. Από Aliexpress το παρήγγειλα πριν απο 1 μηνα περίπου και ήρθε σήμερα. Απ ότι είδα ο συγκεκριμένος πωλητής σταμάτησε να στέλνει κομμάτια. Επίσης η συσκευή που μου ήρθε υποστηρίζει μόνο κινέζικα και αγγλικά. Από εκεί την ψιλιάστικα αρχικά.
  13. Σκατά. Οριστε μερικα screenshot για το τυπικό. Θα δω αν γίνεται να το στείλω πίσω.
  14. 8541 το Antutu... το CPUZ μου βγαζει MediaTek MT6577, Adreno 320, 240dpi 540x960 resolution, 471mb ram. internal storage 2,45gb. Προφανώς στις ρυθμίσεις του κινητού γράφει 1.7 quad core, 2gb ram 32gb rom. Να σημειωθεί ότι το κινητό το παρήγγειλα σαν 16άρι και όχι 32 στα 155 ευρώ. Μάλλον μαϊμού. Εκτός και αν όλα τα benchmarking software είναι λάθος. Δε ξέρω. Όλα στο κινητό μοιάζουν κανονικά και η οθόνη δεν είναι για κανένα λόγο 240 dpi. Τουλάχιστον 300+ ... τι να πω.
  15. Android Version 4.1.1 αλλα δε ξερω τι να πιστεψω. Και το Antutu και το Quick System info pro μου βγαζουν 500 MB ram διαφορετικούς επεξεργαστές και διαφορετικές αναλύσεις
  16. Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το Xiamι M2S (και καλά). Υπάρχει τρόπος να διαπιστώσω αν είναι όντως αυτό το κινητό? Γιατί μου φαίνεται την πάτησα...
  17. Twnhny

    Sony Xperia P

    Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δε γίνεται τίποτα. Έχω φάει άλλες 3 ώρες σήμερα και δε μπόρεσα να βρω τι φταίει. Θα δοκιμάσω από Windows XP
  18. Twnhny

    Sony Xperia P

    Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το κινητό 1.5 χρόνο περίπου έχει αρκετούς μήνες που το χω rootαρισμένο με περασμένη rom την THE DARK ROM_v2.5 (android 4.1.2) με απειραχτο bootloader δηλαδή αν stock είναι locked τότε τον έχω ακόμη locked. Με αυτή τη λογική, δηλαδή ότι έχω locked bootloader, προχώρησα παρακάτω. Μιας και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την rom θέλω να περάσω cyanogenmod 11 χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό. Διαβάζω και γω εκεί που λέει "First time flashing CyanogenMod 11.0 your device, or coming from another ROM? You need to be on Unlocked bootloader" οπότε λέω πάμε να ξεκλειδώσουμε μπουτλοουντερ. Βρίσκω αυτόν εδώ τον οδηγό και λέω κομπλέ. Έχουμε και λέμε, απορία Νο1, Τι σημαίνει αυτό: "Τον fastboot driver για τη συσκευή μας αν χρησιμοποιούμε υπολογιστή Windows" Απορία Νο2, ΓΙΑΤΙ όταν χρησιμοποιώ αυτή τη διαδικασία ενώ το ΙΜΕΙ που βγάζει το κινητό είναι 15ψήφιο στη φόρμα δέχεται μόνο 14ψήφιο αριθμό και δεν μου έρχεται κανένα e-mail μετά? Απορία Νο3, γιατί ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητό και όταν το συνδέω και με ρωτάει αν θέλω να κάνω εγκατάσταση το PC Companion μόλις κατεβάσει την "Εγκατάσταση Υποστήριξης MTP" μου βγάζει το εξής "Note: PkgMgr.exe has been deprecated. Please update your scripts to use DISM.exe to install, uninstall, configure, and update features ad packages for Windows. See http:...... for more information. Operation failed with 0x80070307 The implementation is not capable of performing the request" ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις όποιες απαντήσεις. ΥΓ1 Στο πισι τρέχω Windows 8.1 και διάβασα εδώ ότι γενικά και άλλοι έχουν θέμα με την εγκατάσταση MTP ΥΓ2 Εγκατέστησα ADB & Fastboot σύμφωνα με αυτό και πάτησα "Υ" και στις 2 περιπτώσεις ΥΓ3 Λογικά κάπου μέσα στις 370 σελίδες που έχει το συγκεκριμένο θέμα θα έχει ξανα αναφερθεί το πρόβλημά μου, αλλά μου είναι πρακτικώς αδύνατο να ελέγξω και τις 370 σελίδες γι αυτό και ρωτάω εδώ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι ακόμα, εγκαθιστώ το Windows Assessment and Deployment Kit for Windows 8.1 από τη σελίδα υποστήριξης των Windows.
  19. Συγνώμη στους διαχειριστές για τα πολλαπλά θέματα που ανοίγω, αλλά δεν κατάλαβα γιατί έκλεισε το προηγούμενο... Όντως δεν ανέφερα μοντέλο αλλά ήμουν στο φορουμ των ΖΤΕ και συγκεκριμένα του blade... τόσο γκασμάς πια?? Για το blade ρωτάω, και ξανα λέω: Εκεί που ήταν ανοιχτό, κλείνω την οθόνη, και δεν ξανα άνοιξε, ενώ είχε μπαταρία. Δοκίασα ότι ήξερα, αλλά δεν κατάφερα τίποτα...
  20. Twnhny

    Sony Xperia P

    Καλησπέρα και από μένα... μια ερώτηση μόνο... είχε κανείς άλλος πρόβλημα με το Άλμπουμ και τα Βίντεο, αμέσως μετά την αναβάθμιση από 2.3 σε 4.0? Δεν μου ανοίγει την εφαρμογή καθόλου... Μόνο αυτό βρήκα στο νετ Sony Xperia P πρόβλημα
  21. Οκ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Και κάτι ακόμα. Αξίζουν 250 ευρώ για αλλαγή από Intel H61-P21M, Intel Celeron G530, geforce gt 520, 4GB ram σε AMD A6 5400K, Gigabyte F2A85X-UP4 και 8GB ram ή αξίζει περισσότερο μια αναβάθμιση στο πρώτο σετ?
×
×
  • Create New...