Jump to content

kandilak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.639
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kandilak

  1. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.
  2. Προφανώς δεν έχεις real debrid και παίρνεις αποτελέσματα μόνο από free παρόχους. Δοκίμασε το Scrubs V2. Επίσης για free δοκίμασε στα Ελληνικά sites και στο TMDB helper
  3. Πρόσθετο Youtube - Αναζήτηση - Νέα αναζήτηση - Spidey - Λίστες αναπαραγωγής - Ο Spidey και οι απίθανοι φίλοι του.
  4. Για την Πέππα μπορείς να την βρεις στη κατηγορία ΠΑΙΔΙΚΑ στο "Youtube - Παιδικά" μετά επιλέγες "Κανάλια" , μετά προχωράς χαμηλά στην λίστα μέχρι να βρεις το "Πέππα το Γουρουνάκι - επίσημο κανάλι" και το επιλέγεις. Στην λίστα με τα βίντεο μπορείς να κάνεις δεξί κλίκ ή να πατήσεις κουμπί μενού του remote πάνω σε κάποιο βίντεο και μετά να επιλέξεις "Αναπαραγωγή από εδώ" για να ξεκινίσει να τα παίζει με την σειρά από εκεί και κάτω. Αν σε ρωτάει σε κάθε βίντεο για την ποιότητα του stream μπορείς να πας στις ρυθμίσεις του Youtube και να απενεργοποιήσεις το "Πάντα ερώτηση για την ποιότητα βίντεο"
  5. Καλύτερα να ρωτήσεις στο discord κανάλι τους https://discordapp.com/invite/ekMEFEK
  6. Το ότι δε σου βγάζει αποτέλεσμα στο Tainiomania μπορεί να συμβαίνει περιστασιακά ή λόγω μη αλλαγής dns ή λόγω ip block. Αλλά αφού σου βγάζει στο tenies-online επέλεξε το αποτέλεσμα που αντιστοιχεί στην σειρά και όχι στις ταινίες και από την λίστα των link επέλεξε το 2ο που λέει grsub-graudio. Εκεί κρύβονται όλα τα επεισόδια.
  7. Κατάλαβα..... πηγές στην κατηγορία ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Πήγαινε στα Ελληνικά sites στην κατηγορία ΤΗΛ.ΣΕΙΡΕΣ
  8. Υπάρχει στο GKoBu μέσα στην επιλογή "Ελληνικά site", στο "Tainiomania" βρίσκεις το "Αναζήτηση" και γράφεις "Paw patrol". Έχει 3 κύκλους με συνολικά 77 επεισόδια μεταγλωττισμένα (τουλάχιστον όσα δοκίμασα ήταν μεταγλωττισμένα)
  9. Δεν μπορείς να αλλάξεις DNS και για IPV6?
  10. Χρησιμοποίησε την λίστα στο Alternative Live Events
  11. Αυτή την στιγμή έχει επανέλθει και σε μένα.
  12. Pocophone F1 miui 12.0.3 τα ίδια, οπότε μην μπαίνεις στον κόπο για downgrade.
  13. kandilak

    Poco F1

    Μάλιστα. Τουλάχιστον βγαίνει από τις πιθανές λύσεις η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αφού είναι γενικότερο πρόβλημα.
  14. kandilak

    Poco F1

    Τίποτα. Συνεχίζω να μην έχω VoWifi.
  15. kandilak

    Poco F1

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω το blokada όμως έχω ρυθμίσεις για προσωπικό dns που είναι σχετικό. Θα το κοιτάξω μόλις μπορέσω και θα επανέλθω.
  16. kandilak

    Poco F1

    Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και κάποιες μέρες συνειδητοποίησα ότι δεν μου δουλεύει το wifi calling. Έβαλα την sim σε άλλο τηλέφωνο και έχω κλήσεις μέσω wifi. Είμαι με την τελευταία MIUI 12.0.3. Έχει συμβεί σε κάποιoν άλλο? Μήπως είναι κάποιο block από την cosmote στις συσκευές που δεν είναι στην λίστα των υποστηριζομένων για VoWifi?
  17. Αν δεν κάνω λάθος το GT1 έχει S912 του οποίου η υποστήριξη από coreelec σταμάτησε στο Kodi 18.9
  18. Μήπως με το "απανωτά force close" εννοείς κρασάρισμα του Kodi? Γιατί αυτό είναι γνωστό πρόβλημα με το Kodi Nexus και εμφανίζεται σε ανύποπτες στιγμές.
  19. Ένα παράδειγμα δυσλειτουργίας του να τρέχουν διπλά Kodi instances στο δίκτυο σου είναι ότι αν έχεις στο Kodi που ανοίγει 1ο, εγκατεστημένο το πρόσθετο YouTube, τότε στο Kodi που ανοίγεις μετά θα έχεις πρόβλημα με την αναπαραγωγή ροών από youtube.
  20. Για το σφάλμα "Remote communication server failed to start" https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=362637 Σιγουρευτείτε ότι δεν "τρέχει" κάποιο άλλο kodi ή kodi fork στο δίκτυο σας στην ίδια ή άλλη συσκευή.
  21. Έχεις δοκιμάσει με χειροκίνητη αναζήτηση τον τίτλο της ταινίας + το έτος προβολής και δεν παίρνεις αποτέλεσμα? Από ποιο πρόσθετο ανοίγεις την ταινία?
  22. Σιγουρεψου ότι έχεις πάρει την ενημέρωση 0.0.18 της εξάρτησης PluginsGR.
  23. Αν χρησιμοποιείς στο Kodi μόνο το elementum, είναι σαν να χρησιμοποιείς μία βαλίτσα για να κουβαλάς το πορτοφολάκι σου. Μπορείς την ίδια δουλειά να την κάνεις με ένα τσαντάκι μέσης (stremio). Αν χρησιμοποιείς στο Kodi και άλλα πρόσθετα, για ταινίες , αθλητικούς αγώνες, κανάλια κλπ τότε καλώς επιλέγεις και το elementum αφού θες torrent streaming. Εγώ μπορεί όπως λες να έχω "προσωπικό κόλλημα" με τα torrent αλλά εσύ που δεν έχεις πρόσεξε αν σε φιλοξενήσει κανένας φίλος στη Γερμανία να το ενημερώσεις για το τι πρόκειται να streamαρεις γιατί μπορεί να έχει αυτός "προσωπικό κόλλημα" μερικές εκατοντάδες ευρώ.
  24. Και μην νομίζεις ότι είμαι fun του stremio. Κι εγώ προτιμώ το Kodi, αλλά δεν χρησιμοποιώ torrentoπρόσθετα γιατί δεν "πάω" το torrent streaming.
  25. Επειδή φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται, ρίξε του μία ματιά και κάνε τις συγκρίσεις εσύ.
×
×
  • Create New...