The Ace Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλημερα παιδια Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα το δικο μου δεν εχει παρει την αναβαθμιση σε 4.2. Εχει κολησει στην 4.1.1 και ειναι αγορασμενο απο vodafone. Μηπως εχει καποιος λυση. :( Αν δεν είναι yakju/takju δεν πρόκειται να την πάρει σύντομα....ψάξε τον σχετικό οδηγό εδώ ή στο XDA για να δεις όλα τα βήματα που απαιτούνται για να αλλάξεις ROM. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Αν δεν είναι yakju/takju δεν πρόκειται να την πάρει σύντομα....ψάξε τον σχετικό οδηγό εδώ ή στο XDA για να δεις όλα τα βήματα που απαιτούνται για να αλλάξεις ROM. Ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Φίλε jimlost αρκεί να κάνεις την ερώτησή σου σε ένα thread και όχι σε τρία. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.. έκανα επαναφορά στο τηλεφωνώ από 4.2.1 σε 4.1.2 γιατί είτε με custom rom (είχα δοκιμάσει σχεδόν όλες)... είτε με stock είχα πολλά κολλήματα και λαγκαρίσματα.. να ξανακάνω το update η να μείνω 4.1.2? έψαξα για custom 4.1.2 και δεν κατάφερα να βρω.... οποίος γνωρίζει να δώσει τα φώτα του!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.. έκανα επαναφορά στο τηλεφωνώ από 4.2.1 σε 4.1.2 γιατί είτε με custom rom (είχα δοκιμάσει σχεδόν όλες)... είτε με stock είχα πολλά κολλήματα και λαγκαρίσματα.. να ξανακάνω το update η να μείνω 4.1.2? έψαξα για custom 4.1.2 και δεν κατάφερα να βρω.... οποίος γνωρίζει να δώσει τα φώτα του!! Ευχαριστώ! Γιατί δεν δοκιμάζεις σε επαναφορά σε 4.2.1, αφού υπάρχει το image στη Google. Το διαβάζωααπό πολλούς εδώ και το έχω απορία! Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 η 4.2.1 ήταν αυτή που φορούσα πριν αλλά είχα πολλά λαγκαρίσματα.. τώρα μου βγάζει να κάνω το update σε 4.2.1.. αλλά είμαι σε δίλημμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Γεια σας παιδιά. Να ρωτησω σε θέματα browser πως τα παει; Δηλαδή κοντραριζεται με τετραπυρηνα>; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Γεια σας παιδιά. Να ρωτησω σε θέματα browser πως τα παει; Δηλαδή κοντραριζεται με τετραπυρηνα>; Έχω τον dolphin browser στο galaxy nexus και στο Google nexus7 που είναι τετραπύρηνος. Δεν βλέπω μεγάλη διαφορά όταν φορτώνουν και οι 2 την ίδια σελίδα. Για άλλα τετραπύρηνα κινητά δεν ξέρω, αλλά εκείνο που ξέρω είναι ότι το κινητό ‘’πετάει’’. Είχα στο παρελθόν άλλα μονοπύρηνα βέβαια κινητά αλλά η διαφορά μέρα με νύχτα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 καλημερα φιλε μου εννοειται το πρωτο...!! αν την κανεις ροοτ και εχεις σκοπο να το αξιοποιησεις τοτε να περασεις και καποια custom recovery σου προτεινω την team win recovery project TWRP...! οριστε το λινκ..! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614827 πριν κανει οτιδηποτε εχει μια επιλογη για να περασεις τους drivers εκτελεσε αυτη πρωτα γιατι χωρις αυτην ουσιαστικα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.. ευχαριστω για την απαντηση...τωρα κατι αλλο....στο toolkit εχει στο main menu την επιλογη 4 root or unroot your device και την επιλογη 8 1 KLICK FOR ALL (unlock,root,rename,custom recovery,busybox)... τι απο τα δυο να επιλεξω??και με λιγα λογια πια η διαφορα μεταξυ τους??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Φίλε jimlost αρκεί να κάνεις την ερώτησή σου σε ένα thread και όχι σε τρία. Ευχαριστώ. sorry για τα πολλαπλα post με την ιδια ερωτηση,απλα ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι σε καποιο απο τα τρια θα το βλεπανε και θα ειχα μια απαντηση...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Aν μπορεις να ανεβασεις και καμια φωτο να δουμε πως εγινε... Αυτή είναι η φωτογραφία από το πίσω καπάκι του κινητού. Όσο καλύτερα μπορούσα να το βγάλω..[ATTACH]29387[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Αυτή είναι η φωτογραφία από το πίσω καπάκι του κινητού. Όσο καλύτερα μπορούσα να το βγάλω..[ATTACH]29387[/ATTACH] νομιζω σε εκεινο το σημειο στο καπακι ειναι η κεραια του nfc Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 ευχαριστω για την απαντηση...τωρα κατι αλλο....στο toolkit εχει στο main menu την επιλογη 4 root or unroot your device και την επιλογη 8 1 KLICK FOR ALL (unlock,root,rename,custom recovery,busybox)... τι απο τα δυο να επιλεξω??και με λιγα λογια πια η διαφορα μεταξυ τους??? ευχαριστω για εμενα καλυτερα να επιλεξεις την 4η επιλογη που εχει ολο το κουστουμι.... μην φοβηθεις για τα δικα μας μοντελα εχουν υπαρξει αυτοι οι οροι..αν ο σκοπος σου ειναι να περασεις custom rom τοτε ναι πατα στην επιλογη αυτη... Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 για εμενα καλυτερα να επιλεξεις την 4η επιλογη που εχει ολο το κουστουμι.... μην φοβηθεις για τα δικα μας μοντελα εχουν υπαρξει αυτοι οι οροι..αν ο σκοπος σου ειναι να περασεις custom rom τοτε ναι πατα στην επιλογη αυτη... νομιζω οτι μαλλον μπερδεψες την επιλογη.....η 8 εχει ολο το κουστουμι......μαλλον για την επιλογη 8 αναφερεσαι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 σωστός..!! σφάλμα του καπετάνιου...!!! :-P Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Για την ιστορία, το δικό μου πρόβλημα με το bt λύθηκε. Όπως είχα αναφέρει, μετά το 4.2 είχε σταματήσει να λειτουργεί (δεν άνοιγε καν). Με 4.2.1 δεν άλλαξε τίποτα, ακόμα και με reset to factory defaults δεν είχε αλλάξει κάτι. Χθες βρήκα το χρόνο και φλάσαρα απευθείας 4.2.1 κατεβασμένο από τη google, και ω, του θαύματος! έχω πάλι bt. Η επόμενη κίνηση θα ήταν βέβαια lock bootloader και samsung service, αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 καλημερα παιδια...παρατηρησα κατι περιεργο στο κινητο.... εκανα μια κληση και κατα την διαρκεια της εβγαλα την μπαταρια οταν εκανα την κληση ημουν με 64% οταν λοιπον εβαλα την μπαταρια ακαριαια και ενεργοποιησα το κινητο ημουν 54 % :O λιγο περιεργο δεν ειναι...αυτο το εκανα με την μπαταρια γιατι καποιες φορες οταν μιλαω στο κιν οι αισθητηρες δεν λειτουργουν με αποτελεσμα να μενει ανοιχτη η οθονη οποτε ο μονος τροπος για το αλλαξω ηταν τα βγαλω την μπαταρια κατα την διαρκεια της κλησης και επανακκινησης.. λιγο περιεργο να χανει τοσο γρηγορα δεν ειναι...? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 καλημερα παιδια...παρατηρησα κατι περιεργο στο κινητο.... εκανα μια κληση και κατα την διαρκεια της εβγαλα την μπαταρια οταν εκανα την κληση ημουν με 64% οταν λοιπον εβαλα την μπαταρια ακαριαια και ενεργοποιησα το κινητο ημουν 54 % :O λιγο περιεργο δεν ειναι...αυτο το εκανα με την μπαταρια γιατι καποιες φορες οταν μιλαω στο κιν οι αισθητηρες δεν λειτουργουν με αποτελεσμα να μενει ανοιχτη η οθονη οποτε ο μονος τροπος για το αλλαξω ηταν τα βγαλω την μπαταρια κατα την διαρκεια της κλησης και επανακκινησης.. λιγο περιεργο να χανει τοσο γρηγορα δεν ειναι...? Όχι και τόσο, κόλλησε απλά.. Αν δεις μετά ανεβαίνει λίγο η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Γεια σας συμφορουμιτες! Νομιζω οτι εχω "θεμα" με την αποστολη αρχειων μεσω NFC. Οσες φορες εχω προσπαθησει να στειλω εικονες απο ενα SGS3, στο δικο μου (galaxy nexus) ανοιγει το Play Store (μια σελιδα που λεει "item not found" νομιζω) και το αρχειο δεν στελνεται. Εχω 4.2.1 απο "μαμα" αν βοηθαει καπου :) Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 καλημερα παιδια...παρατηρησα κατι περιεργο στο κινητο.... εκανα μια κληση και κατα την διαρκεια της εβγαλα την μπαταρια οταν εκανα την κληση ημουν με 64% οταν λοιπον εβαλα την μπαταρια ακαριαια και ενεργοποιησα το κινητο ημουν 54 % :O λιγο περιεργο δεν ειναι...αυτο το εκανα με την μπαταρια γιατι καποιες φορες οταν μιλαω στο κιν οι αισθητηρες δεν λειτουργουν με αποτελεσμα να μενει ανοιχτη η οθονη οποτε ο μονος τροπος για το αλλαξω ηταν τα βγαλω την μπαταρια κατα την διαρκεια της κλησης και επανακκινησης.. λιγο περιεργο να χανει τοσο γρηγορα δεν ειναι...? Ρε παιδιά αυτά γράψτε τα στις τροποποιήσεις, όχι στο επίσημο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Γεια σας συμφορουμιτες! Νομιζω οτι εχω "θεμα" με την αποστολη αρχειων μεσω NFC. Οσες φορες εχω προσπαθησει να στειλω εικονες απο ενα SGS3, στο δικο μου (galaxy nexus) ανοιγει το Play Store (μια σελιδα που λεει "item not found" νομιζω) και το αρχειο δεν στελνεται. Εχω 4.2.1 απο "μαμα" αν βοηθαει καπου :) Ενδεχομένως να προσπαθεί να ανοίξει την ίδια εφαρμογή και στο δικό σου τηλέφωνο. Δοκίμασες να την στείλεις με εφαρμογή που έχετε και οι 2? (π.χ. κανένα file explorer). Από GN σε GN έχεις καταφέρει να στείλεις? Εμένα αυτό δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ρε παιδιά αυτά γράψτε τα στις τροποποιήσεις, όχι στο επίσημο. Φίλε έχεις μπερδέψει που γράφεται το κάθε τι. Στις τροποποιήσεις αναφερόμαστε μόνο για custom rom, kernell ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) για εμενα καλυτερα να επιλεξεις την 4η επιλογη που εχει ολο το κουστουμι.... μην φοβηθεις για τα δικα μας μοντελα εχουν υπαρξει αυτοι οι οροι..αν ο σκοπος σου ειναι να περασεις custom rom τοτε ναι πατα στην επιλογη αυτη... βασικα εμενα με ενδιαφερει πρωτα απ ολα να το κανω root το κινητο,και να μαθω τις δυνατοτητες του.... για τωρα δεν με ενδιαφερουν οπι custom roms θα μεινω με την stock αλλα σιγουρα πιο μετα θα κανω και καμια custom ....γιαυτπ ρωτησα τι απο τα δυο να επιλεξω,και αν θελησω μετα να το κανω unroot η διαδικασια ειναι παλι απλη?? απλα με την επιλογη 8 που εχει ολα αυτα τι ουσιαστικα αλλαζει σε σχεση με την επιλοηγη 4?? Edited January 19, 2013 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Φίλε έχεις μπερδέψει που γράφεται το κάθε τι. Στις τροποποιήσεις αναφερόμαστε μόνο για custom rom, kernell ... Συμφωνώ και εγώ, εάν δεν γράφονται εδώ τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος με το galaxy nexus και που είναι λειτουργικά που θα πρέπει να απευθυνθεί; Στις τροποποιήσεις γράφουν όσοι ασχολούνται με root, custom ROMs και τέτοιου είδους μετατροπές του τηλεφώνου. Εξάλλου ένας υποψήφιος αγοραστής εδώ θα διαβάσει για να βγάλει ένα συμπέρασμα για το αν θα πάρει ή όχι το galaxy nexus. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ενδεχομένως να προσπαθεί να ανοίξει την ίδια εφαρμογή και στο δικό σου τηλέφωνο. Δοκίμασες να την στείλεις με εφαρμογή που έχετε και οι 2? (π.χ. κανένα file explorer). Από GN σε GN έχεις καταφέρει να στείλεις? Εμένα αυτό δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Δυστυχως δεν εχω δει κανεναν αλλον με GN! Βασικα, απλα πηγα να στειλω μια εικονα απο την native gallery εφαρμογη. Δεν εχω (ουτε το S3 της φιλης μου) καποια 3rd party εφαρμογη που να στελνω αρχεια μεσω NFC, αν εννοεις αυτο :worry: Εσυ χρησιμοποιεις καποια συγκεκριμενη εφαρμογη? Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts