Nikolas14 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Σίγουρα έχει πτώση αλλά γονατισμενο δεν το λες παντού στην επαρχία. Κοζάνη σε εσωτερικό χώρο https://www.speedtest.net/result/a/6874816197 με 3+20 Κέντρο ή πιο εξω; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Πιο έξω κοντά στο αστυνομικό μέγαρο για όποιον γνωρίζει απο Κοζάνη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Είχες VPN ανοικτό στα speedtest? Από το ad block είναι. Δεν είναι κανονικό vpn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Ξαναέκανα ενα test με 4G 20+3 στο σπιτι. Αν παω Χαριλάου εξω απο το καταστημα της Vodafone ισως να δω τοτε κανενα τριψήφιο. https://www.speedtest.net/my-result/i/4335577700 Και ενα καλο Speedtest στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στη διασταύρωση με την οδό 25ης Μαρτίου, Χαριλάου Θεσσαλονικη https://www.speedtest.net/my-result/i/4328633562 Το λιγότερο ειναι 30Mbps και πρόσφατα μπηκε Band 7 μαζι με τις 3+20 που υπήρχαν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 (edited) Μάλλον ζεις σε παράλληλο του παράλληλου σύμπαντος :) Πήγαινε Παγκράτι, hilton , Βύρων , Καισαριανή , Ζωγράφου και κέντρο γενικότερα να δεις τα μονοψήφια και με ότι συσκευή θέλεις. Άσε τις επαρχιακές πόλεις που μιλάμε για κάτω του μισού mbps. Χάλι μαύρο είναι η κατάσταση. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕσύ φταις που πηγαίνεις σε αυτές τις περιοχές. :p Πρέπει να ζούμε, να εργαζόμαστε και να κινούμαστε μόνο σε περιοχές που παίζει καλά η Vodafone. :lol: Edited December 29, 2020 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Επειδή με αυτά που διαβάζω το δίκτυο καταρρέει, είπα να κάνω και εγώ μερικά τεστ κινούμενος (σε όχημα), με ένα παλιό iPhone 7 Plus, με OTE servrer. Πλ Αγίας Παρασκευής. Πλ Κένεντυ Πλ Χαλανδρίου [ Σίδερα Καλογρέζα Καλογρέζα με Hyperhosting. Οπότε πιστέυω ότι όλα τα παραπάνω με Hyperhosting θα είναι μεγαλύτερα. Είτε ζω σε παράλληλο σύμπαν είτε υπάρχει πρόβλημα με συσκευές. ΟΚ, σίγουρα υπάρχουν περιοχές που (συνεχίζει να) παίζει καλά. Ανέβασε όμως και τα τεστ από τις περιοχές που είδες να σέρνεται. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Εσύ φταις που πηγαίνεις σε αυτές τις περιοχές. :p Πρέπει να ζούμε, να εργαζόμαστε και να κινούμαστε μόνο σε περιοχές που παίζει καλά η Vodafone. :lol: Υπάρχουμε και εμείς που ζούμε στις περιοχές που οι άλλες έχουν μόνο 2G.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Υπάρχουμε και εμείς που ζούμε στις περιοχές που οι άλλες έχουν μόνο 2G.... Και οι 10πλασιες που η voda ειναι dead και οι αλλες παιζουν... Εμμ η voda πλεον τριτη και τελευταια σε γεωγραφικη καλυψη...στα αστικα κεντρο απο καλυψη ειμαι σχετικα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Η Vodafone βλεπω στη Χαριλάου επιτέλους έφερε B7 διοτι η B3 και B20 το τελευταιο διαστημα με τα απεριόριστα ειχαν φτάσει στα ορια τους. 4G με 1 εως 5Mbps,μετάβαση σε 3G επειδη ειναι γεμάτο το 4G. https://www.speedtest.net/my-result/i/4335174415 Ενα γρήγορο Speedtest,με το iPhone SE 2. Edit:Δοκίμασα και με το Redmi Note 7...βλεπει μονο την B20,στο iPhone κανει 2CA με την B3. Οι ταχυτητες 2Mbps Download με απλο 4G και με 4G+ 8Mbps...B7 από micro μάλλον, μπροστά από τα μικελ επι της Καραμανλή. Καλύπτει ούτε 100 μέτρα πάνω στο δρόμο, η υπόλοιπη Χαριλάου όντως χάλια στη καλύτερη 5mbps τις περισσότερες φορές. Απορώ γιατί να έχει κάποιος βονταφον στη Θεσσαλονίκη πλέον, κάποιοι εδώ μέσα την βγάζουν και 2η αν είναι δυνατόν. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 B7 από micro μάλλον, μπροστά από τα μικελ επι της Καραμανλή. Καλύπτει ούτε 100 μέτρα πάνω στο δρόμο, η υπόλοιπη Χαριλάου όντως χάλια στη καλύτερη 5mbps τις περισσότερες φορές. Απορώ γιατί να έχει κάποιος βονταφον στη Θεσσαλονίκη πλέον, κάποιοι εδώ μέσα την βγάζουν και 2η αν είναι δυνατόν. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαντασου με το iPhone και 4G+ 2CA B20+B3 δινουν με το ζορι 15Mbps. Οταν στη Καλαμάρια έβλεπα πανω απο 20-30Mbps και μεχρι 160Mbps Download στον Πεζόδρομο πριν το Lockdown. Και με το Redmi Note 7 ειχα δει στην περιοχη του Θεαγενείου Νοσοκομειου απο 70 εως 110Mbps. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Υπάρχουμε και εμείς που ζούμε στις περιοχές που οι άλλες έχουν μόνο 2G.... Και δεν μας πιστευουν κιολας.:lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 B7 από micro μάλλον, μπροστά από τα μικελ επι της Καραμανλή. Καλύπτει ούτε 100 μέτρα πάνω στο δρόμο, η υπόλοιπη Χαριλάου όντως χάλια στη καλύτερη 5mbps τις περισσότερες φορές. Απορώ γιατί να έχει κάποιος βονταφον στη Θεσσαλονίκη πλέον, κάποιοι εδώ μέσα την βγάζουν και 2η αν είναι δυνατόν. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην οσία Ξένη πιάνω 15- 25mbps. Τις ημέρες με τα απεριόριστα έπεφτε και κάτω του 10mbps. Με cosmote πιάνω πολύ περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 https://www.speedtest.net/my-result/a/6847851710 μια χαρά είναι το δίκτυο στην περιοχή μου τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Και οι 10πλασιες που η voda ειναι dead και οι αλλες παιζουν... Εμμ η voda πλεον τριτη και τελευταια σε γεωγραφικη καλυψη...στα αστικα κεντρο απο καλυψη ειμαι σχετικα καλα Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις flame. Το ποιος ειναι τριτος και ποιος οχι, απλα κανε μια δημοσκόπηση. Και ο οπαδός του Παναιτωλικού λέει ότι είναι πρώτος. Είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Άλλο πράγμα τρίτος σε πελατειακή βάση, άλλο τρίτος σε επιδόσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 (edited) Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις flame. Το ποιος ειναι τριτος και ποιος οχι, απλα κανε μια δημοσκόπηση. Και ο οπαδός του Παναιτωλικού λέει ότι είναι πρώτος. Είναι; Δεν ειναι flame ουτε hate , εχω sim και απο τις τρεις και τεσταρω.Εμενα η εμπειρια μου αυτο λεει , ολη η οικογρνεια μου ειναι βαμενη κοκκινη και εχει τυχει αμετρητες φορες να μου πουν "μου δινεις να παρω τηλεφωνο γιατι δεν πιανω" ..Δεν γινεται στην μιση περιφεριακη τις θεσσαλονικης να εχει drop calls στο 2g φαντασου στο 2g... Περυσι πηγα στην Ιο και η καλυψη ηταν ΑΘΛΙΑ,2G σε ολο το νησι εκτος απο 1 2 παραλιες αντε και κανα χωριο και την χωρα η wind ειχε πολυ λιγοτερες τρυπες ..Ναξο ειχε θεμα , παρο ειχε θεμα.Φετος ταξιδευοντας νε πλοιο στο μισο αιγαιο η voda ηταν dead τελειως(οι αλλες δεν ηταν) .Μεσα στο σπιτι μου χωρις wifi calling δεν την παλευεις...και εχω πολλες ΜΑ παρα πολλες περιπτωσεις να σου αναφερω που με τις αλλες ειχα και με την vf δεν ειχα..Φυσικα και υπαρχουν περιοχες που γινεται το αναποδο αλλα ειναι πολυ λιγοτερες εως μηδαμινες.Και θα σου αναφερψ μια , στο κλεφτικο μια απο τις ποιο διασημες παραλιες τις Μηλου ηταν η μονη με σημα καμπανα.Τωρα αθηνα δεν εχω αποψη να σου πω, αλλα επαρχια μιλαμε για ιδια κατασταση με wind και πολλες φορες χειροτερα. Ομως επειδη γρνικευω και δεν ειναι καλο απο εδω και περα θα λεω απο δικη μου αποψη στην μιση Ελλαδα η voda ειναι τελευταια Edited December 30, 2020 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 (edited) Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις flame. Το ποιος ειναι τριτος και ποιος οχι, απλα κανε μια δημοσκόπηση. Και ο οπαδός του Παναιτωλικού λέει ότι είναι πρώτος. Είναι; Γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος αν ο χάρτης 4G που δίνει σήμερα επίσημα στην σελίδα της η Vodafone είναι σωστός; Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η κάλυψη είναι μόνο αυτή Αν είναι σωστός τότε δεν υπάρχει θέμα ποιος είναι 2ος και ποιος τρίτος σε κάλυψη 4G, η Wind στην πατάει κάτω Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι η κάλυψη, όχι heatmap της χωρητικότητας. Γενικά η Vodafone παίζει παντού τουλάχιστον 2CA, ενώ η Wind band 20. Cosmote δεν βάζω, είναι σαφές ότι είναι μακράν μπροστά στο θέμα κάλυψης πιστεύω. Edited December 30, 2020 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 (edited) Γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος αν ο χάρτης 4G που δίνει σήμερα επίσημα στην σελίδα της η Vodafone είναι σωστός; Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η κάλυψη είναι μόνο αυτή Κι εμένα μου κάνει εντύπωση, αλλά η απάντηση που έλαβα από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω του chat της Vodafone, είναι ότι ο χάρτης κάλυψης έχει ενημερωθεί με τα τελευταία δεδομένα. Edited January 3, 2021 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Άρα δείχνει σωστά την κάλυψη. Αυτό αντιλαμβάνομαι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 ο χάρτης αν δεν κάνω λάθος είναι του 17,στην περιοχή μου δεν ισχύει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 ο χάρτης αν δεν κάνω λάθος είναι του 17,στην περιοχή μου δεν ισχύει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Είναι σημερινό screenshot από vodafone.gr Αν δεν μπορούν αν τον ανανεώσουν να τον κατεβάσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Ειχα πει να μην ξανασχοληθω με τη βονταφον.Ειχα ξεχασμενη μια καρτουλα καπου.ειπα να κανω ενα τεστακι.Χάλι δεν το λες καθόλου . Περιοχη Λιβαδειά εντός οικίας Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/6879921653 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Είναι και υπερβολικά επεκταμενος στην πληθυσμιακή κάλυψη Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Το download με 4g αυτή την στιγμή σέρνεται και κολλάει ενώ το upload πετάει. Απο την άλλη σε 3g το download είναι φυσιολογικό για την τεχνολογία του 3g Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Τώρα που έχουν τελειώσει τα απεριόριστα οι ταχύτητες είναι ικανοποιητικές. Μετρήσεις πάντα μέσα από το σπίτι. https://i.ibb.co/k2tYv0L/8-C5-CB6-DA-BE5-B-4-A9-D-A960-BC2910-EFA107.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts