TakeOverNet Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 4G στο λιμάνι μπήκε πέρσυ Πιο πριν ειχε στη Ραφήνα αλλά στο βόρειο τμήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Βόρεια Εύβοια, 1753 eNB. Μόνο band 20, πίτα από τον κόσμο λόγω ημερών. 3.5 Mbps down και 4 up με σήμα -100dBm. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Είμαι Τήνο. Είχα πάει το πρωί σε φίλο που μένει λίγο έξω από την πόλη και στην κουβέντα μου λέει πως δεν ανοίγει η εφαρμογή της Vodafone. Ο φίλος έχει μικρή σχέση με τα κινητά, απλά διαβάζει νέα και δουλεύει viber. Μου δίνει το τηλέφωνο να δω και έπιανε μόνο edge, δείχνοντας να φορτώνει συνεχώς. Η συσκευή ένα moto g 2014 που δεν έχει 4G. Το κλειδώνω σε 3G από το κρυφό μενού, δείχνει ένδειξη Η αλλά έπιανε max 1mbps. Την ίδια στιγμή στο δικό μου moto e που είχα μαζί, έπιανε 4G με 15-20 mbps δουλεύοντας απροβλημάτιστα. Κατέληξα να του κάνω hot spot και συνδέθηκε με κωδικό για να ενεργοποιήσει πακέτο. Να που σε προβληματικά σημεία αν δεν έχεις 4G δεν κάνεις τίποτα... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Βόρεια Εύβοια, 1753 eNB. Μόνο band 20, πίτα από τον κόσμο λόγω ημερών. 3.5 Mbps down και 4 up με σήμα -100dBm. Sent from my G8341 using Tapatalk Εγω εχω με τετοιο σημα 2Mbps Down και 4 Upload. Και μονο B20 φορτωμενη εχω.Η 1800 δυσκολα τη βγαζω. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι Τήνο. Είχα πάει το πρωί σε φίλο που μένει λίγο έξω από την πόλη και στην κουβέντα μου λέει πως δεν ανοίγει η εφαρμογή της Vodafone. Ο φίλος έχει μικρή σχέση με τα κινητά, απλά διαβάζει νέα και δουλεύει viber. Μου δίνει το τηλέφωνο να δω και έπιανε μόνο edge, δείχνοντας να φορτώνει συνεχώς. Η συσκευή ένα moto g 2014 που δεν έχει 4G. Το κλειδώνω σε 3G από το κρυφό μενού, δείχνει ένδειξη Η αλλά έπιανε max 1mbps. Την ίδια στιγμή στο δικό μου moto e που είχα μαζί, έπιανε 4G με 15-20 mbps δουλεύοντας απροβλημάτιστα. Κατέληξα να του κάνω hot spot και συνδέθηκε με κωδικό για να ενεργοποιήσει πακέτο. Να που σε προβληματικά σημεία αν δεν έχεις 4G δεν κάνεις τίποτα... Sent from my SM-G930F Για αυτα τα κολπα θελω να σουταρω τη βονταφον.Για να εχεις σταθερο σημα 3G/4G θελει να κλειδωνω απο το κρυφο μενου. Αλλιως μονο E κολλημενο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Αν έχεις σύγχρονο τηλέφωνο που έχει 4G δεν έχεις πρόβλημα. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Αν έχεις σύγχρονο τηλέφωνο που έχει 4G δεν έχεις πρόβλημα. Sent from my SM-G930FΔιαφωνώ. Από προσωπική εμπειρία με cat.16 συσκευή σε πετάει για πλάκα edge. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Ποτε και πουθενά με Note 8 (όπου έχω πάει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Είμαι Τήνο. Είχα πάει το πρωί σε φίλο που μένει λίγο έξω από την πόλη και στην κουβέντα μου λέει πως δεν ανοίγει η εφαρμογή της Vodafone. Ο φίλος έχει μικρή σχέση με τα κινητά, απλά διαβάζει νέα και δουλεύει viber. Μου δίνει το τηλέφωνο να δω και έπιανε μόνο edge, δείχνοντας να φορτώνει συνεχώς. Η συσκευή ένα moto g 2014 που δεν έχει 4G. Το κλειδώνω σε 3G από το κρυφό μενού, δείχνει ένδειξη Η αλλά έπιανε max 1mbps. Την ίδια στιγμή στο δικό μου moto e που είχα μαζί, έπιανε 4G με 15-20 mbps δουλεύοντας απροβλημάτιστα. Κατέληξα να του κάνω hot spot και συνδέθηκε με κωδικό για να ενεργοποιήσει πακέτο. Να που σε προβληματικά σημεία αν δεν έχεις 4G δεν κάνεις τίποτα... Sent from my SM-G930F Νομιζω τις τελευταιες μερες εχει προβλημα το Vodafone app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Καλησπερα για ακομη μια φορα απο Βολο/Πηλιο. Αγιο Λαβρεντιο σημερα το πρωι και ενω μιλουσα στο τηλεφωνο καθως κ η μητερα μου στο δικο της μας πεταξε και τους δυο την ιδια ακριβως στιγμη. Σημα υπηρχε αλλα για καπιο λογο μας εριξε τις κλισεις. Στο Βολο τωρα περιοχη Jumbo download σε 4G 0.96-1.4. KTEL Βολου 0.56-1.2(time 14:30). Ιχθυαγορα μια απο τα ιδία . Η απογοήτευση στο μεγαλείο της. On the bright side από Άγρια εως Αγιο Λαυρέντιο 27 λεπτα συνεχωμενης κλισης με 3G. Δηλώνω προβληματα στο τεχνικο τμημα σε καθυμερινη βάση. Το προβλημα με τις κλισεις ακομη και σε 2G το εχω δηλωσει απο περυσι μετα τις αναβαθμίσεις στην περιοχή μεσα στην άνοιξη του 2017. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Ποτε και πουθενά με Note 8 (όπου έχω πάει) Εμενα πως με πεταει δεν ξερω... 3 Xiaomi το ιδιο θεμα.Και σε iPhone που ειχα επισης. Μεταξυ νομων Πιεριας-Ημαθιας-Θεσσαλονικης κινουμαι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Ποτε και πουθενά με Note 8 (όπου έχω πάει)Πώς; Αφού είναι ρύθμιση δικτύου που έρχεται στο τηλέφωνο κατά το attachment. Όλα τα τηλέφωνα έχουν την ίδια βασική συμπεριφορά, αλλάζει ελαφρώς με την απόδοση του καθε δέκτη, αλλά μέχρι εκεί. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Δεν έχω ιδέα. Δεν μου συμβαίνει πουθενά, αυτό ξέρω. Με Exynos chipset. Με Snapdragon δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Πώς; Αφού είναι ρύθμιση δικτύου που έρχεται στο τηλέφωνο κατά το attachment. Όλα τα τηλέφωνα έχουν την ίδια βασική συμπεριφορά, αλλάζει ελαφρώς με την απόδοση του καθε δέκτη, αλλά μέχρι εκεί. Sent from my G8341 using Tapatalk Παίζει ρόλο και το report. Μπορεί ο exynos να μετράει διαφορετικά το σήμα. Λάθος ή σωστό μάλλον σύμφωνα με τις αναφορές του kotsianis είναι διαφορετικό. Χρησιμοποιώ exynos και kirin και δεν έχω παράπονα από εναλλαγές. Ο AthensUK επειδή μιλάμε καθημερινά πολλά προβλήματα φέτος... Στο νότιο Πήλιο είναι πανταχού παρούσα σε σήμα. Σε ποιότητα δε ξέρω. Είναι γεγονός πως φέτος η ποιότητα κλήσεων της Vodafone έχει πέσει αισθητά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Μεταξύ Μεθώνης και Φοινικούντας στη Μεσσηνία σε ένα μέρος με υπέροχη παραλία και αρκετό κόσμο που παραθερίζει δεν υπάρχει σήμα ούτε καν για να μιλήσεις. Δεν μιλάω για ίντερνετ. Το ίδιο συμβαίνει και για τις άλλες 2 εταιρείες. Κάποιες μέρες που είμαι εδώ το κινητό είναι εντελώς εκτός δικτύου. Τα wifi εντελώς ανεπαρκή με τόσο κόσμο οπότε πίσω στη δεκαετία του 90 χωρίς επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Διαφωνώ. Από προσωπική εμπειρία με cat.16 συσκευή σε πετάει για πλάκα edge. Sent from my G8341 using Tapatalk Το αστείο είναι ότι πριν καιρό, ενώ ήμουν αυτός που γκρίνιαζε περισσότερο για τις εναλλαγές, τους τελευταίους μήνες βλέπω να λειτουργεί φυσιολογικά και σε Λακωνία και σε περιοχές που κυκλοφορώ στην Αθήνα. Κάποιες ελάχιστες φορές μπορεί να κάνει απότομη εναλλαγή σε EDGE, αν τύχει τα 3G/4G να σέρνονται με χαμηλές ταχύτητες (<2 Mbps), ανεξάρτητα από το σήμα, αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα επιστρέφει ξανά σε 3G/4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Δεν μιλάω κι εγώ για σημεία που μπορεί να έχει πρόβλημα και γυρίζει σε edge. Σε αυτό που έγραψα εχθές ήταν ταυτόχρονα 2 συσκευές με διαφορετικά modem. Η μία πήγαινε το πολύ μέχρι 21mbps θεωρητικά στο 3G και η άλλη 4G 150mbps. Ήταν προφανές πως στην περιοχή αυτή το 3G δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει σωστά μιας και το 1mbps ήταν το μέγιστο που έβλεπε. Το έγραψα για να τονίσω την διαφορά και την ανάγκη ίσως να υπάρχει 4G, μιας και η άλλη συσκευή λειτουργούσε απροβλημάτιστα. Δεν έκανε εναλλαγή σε edge. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Almira Beach Bar, Παραλία Κατερίνης. Με 4G. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Almira Beach Bar, Παραλία Κατερίνης. Με 4G. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τραγικά τα πράγματα! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Τραγικά τα πράγματα! Πράγματι άσχημες ταχύτητες. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Πράγματι άσχημες ταχύτητες. Πριν λίγο καιρό, μας έλεγες ότι στην Κατερίνη παίζει πολύ καλά η Vodafone. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Πριν λίγο καιρό, μας έλεγες ότι στην Κατερίνη παίζει πολύ καλά η Vodafone. :rolleyes:Πράγματι Μήτσο ήταν όλα εντάξει σε σχέση με πέρυσι. Μάλλον από τον κόσμο γονάτισε το 4G σήμερα. Νέα μέτρηση αυτή τη φορά με H+ - ήδη τους ανέφερα το θέμα. Καλή η κριτική, αλλά πρέπει να γίνονται και αναφορές. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Εννοείται, όταν εντοπίζεις προβληματικά σημεία ή περιοχές που πιθανόν να έχει βλάβη το δίκτυο καλό είναι να τους το αναφέρεις. Έτσι και οι βλάβες αποκαθίστανται πιό γρήγορα και σε προβληματικές περιοχές δίνουν περισσότερη σημασία και ίσως να προβούν ακόμα και σε εγκαταστάσεις νέων κεραιών. Σίγουρα πάντως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Εννοείται, όταν εντοπίζεις προβληματικά σημεία ή περιοχές που πιθανόν να έχει βλάβη το δίκτυο καλό είναι να τους το αναφέρεις. Έτσι και οι βλάβες αποκαθίστανται πιό γρήγορα και σε προβληματικές περιοχές δίνουν περισσότερη σημασία και ίσως να προβούν ακόμα και σε εγκαταστάσεις νέων κεραιών. Σίγουρα πάντως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις...Προσωπικά πάντα ενημερώνω την εκάστοτε εταιρεία. Πάρκο Κατερίνης. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 τρομερη Β Ε Λ Τ Ι Ω Σ Η για φετος η vofafone παραλιες Αλεξανδρούπολη ... επαθα σοκ μιλαμε .. για πρωτη φορα σημα ΠΑΝΤΟΥ ... και μακρη και αγια παρασκευη και δικελλα (ουαου εδω ...) ! μπραβο τους ..φετος πραγματικα δεν κανω κιχ ... εφαγα ολα τα data μου και ηθελα και αλλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Μεταξύ Μεθώνης και Φοινικούντας στη Μεσσηνία σε ένα μέρος με υπέροχη παραλία και αρκετό κόσμο που παραθερίζει δεν υπάρχει σήμα ούτε καν για να μιλήσεις. Δεν μιλάω για ίντερνετ. Το ίδιο συμβαίνει και για τις άλλες 2 εταιρείες. Κάποιες μέρες που είμαι εδώ το κινητό είναι εντελώς εκτός δικτύου. Τα wifi εντελώς ανεπαρκή με τόσο κόσμο οπότε πίσω στη δεκαετία του 90 χωρίς επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Όλη αυτή η ακτογραμμή έχει θέμα και για τις 3. Δοκίμασε να πας και μετά την Φοινικούντα, στο Τσαπί. Χαμένο στον χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts