Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πόσα flashαρισματα λέτε να αντέχει το καημένο το blade????

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πόσα flashαρισματα λέτε να αντέχει το καημένο το blade????

Αρκετά ! :lol: Αν και πάντα υπάρχει κίνδυνος να μείνει τούβλο το κινητό :)

.....Να ρωτησω κατι....εχω βαλει την Swedish_Spring_RLS5(το κινητο μεχρι στιγμης πεταει :rolleyes:....σε σχεσει με την stock 2.1 που ειχα)με την ΠΟΛΥΤΙΜΗ! :) βοηθεια του R_Bachman και του kogos οσο αναφορα την sim.....θελω να περασω καποιο theme για την Swedish_Spring_RLS5 απο εδω http://android.modaco.com/content/zt...-theme-thread/ οταν περασω καποιο theme λοιπον,μετα αυτο που ειχε ιδη Swedish αλλαζει και αντικατηστατε απο αυτο που περασα?η εχει καπου επιλογη στο μενου που να μπορω να διαλεξω ποιο απο τα δυο θελω?.....αυτο που ειχε η Swedish η αυτο που περασα....και κατι ακομα μπορω να περασω πανω απο ενα theme,η πολλα και μετα να εχω επιλογη να διαλεξω ενα απο αυτα καπου απο μεσα απο το μενου?....Ευχαριστω! Edited by ANONNAME

• Administrators
Αρκετά ! :lol: Αν και πάντα υπάρχει κίνδυνος να μείνει τούβλο το κινητό :)

Όχι όμως από τον αριθμό των φλασαρισμάτων αλλά από λάθος στο φλασάρισμα.

Modpic.gif

.....Να ρωτησω κατι....εχω βαλει την Swedish_Spring_RLS5(το κινητο μεχρι στιγμης πεταει :rolleyes:....σε σχεσει με την stock 2.1 που ειχα)με την ΠΟΛΥΤΙΜΗ! :) βοηθεια του R_Bachman και του kogos οσο αναφορα την sim.....θελω να περασω καποιο theme για την Swedish_Spring_RLS5 απο εδω http://android.modaco.com/content/zt...-theme-thread/ οταν περασω καποιο theme λοιπον,μετα αυτο που ειχε ιδη Swedish αλλαζει και αντικατηστατε απο αυτο που περασα?η εχει καπου επιλογη στο μενου που να μπορω να διαλεξω ποιο απο τα δυο θελω?.....αυτο που ειχε η Swedish η αυτο που περασα....και κατι ακομα μπορω να περασω πανω απο ενα theme,η πολλα και μετα να εχω επιλογη να διαλεξω ενα απο αυτα καπου απο μεσα απο το μενου?....Ευχαριστω!

Εκει που κατεβάζεις το theme , έXει το stocktheme-ss.zip . Αν κάτι δεν σου αρέσει σ'αυτό που δοκίμασες με το stock γυρνας σ'αυτό που είχες με flashαρισμα πάλι.Για περισσότερα αυριο γιατι είμαι απ'τα γουστα ακόμα.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Επειδή το darktremor (a2sdgui) δεν δίνει επιλογές για το ποιές εφαρμογές θέλει να μετακινήσει κανείς κλπ αποφάσισα αντ αυτού να χρησιμοποιήσω το Link2sd στην RLS5.

Μετά από repartitioning με το ROM Manager και αφού έφτιαξα ένα 512 partition για system στην SD (δε θεωρώ ότι χρειάζεται swap), εγκατέστησα το Link2sd το οποίο θέλησε να κάνει Mount το ext3 partition.

Αυτό μου έφτιαξε ένα Mount startup script στο /system/etc/install-recovery.sh το οποίο έχει μέσα την εντολή mount -t ext2 /dev/block/vold/179:2 /data/sdext2

Επειδή όμως στο froyo δεν τρέχει αυτόματα αυτό το script μου έβγαζε σε κάθε επανεκίνιση να διαλέξω το ext3 partition. Ψάχνοντας βρήκα ότι από το Init.rc καλεί το /system/bin/userinit.sh το οποίο απ ότι είδα έχει κ άλλες εντολές μέσα που ενεργοποιούν το a2sd klp.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν τον root explorer έκανα Mount r/w το /system και edit με τον text editor και πρόσθεσα στο /system/bin/userinit.sh την σειρά

mount -t ext2 /dev/block/vold/179:2 /data/sdext2

και το Link2sd πλέον δουλεύει κανονικά (γενικά πρέπει εκεί μέσα να μπούν οι εντολές που περιέχει το /system/etc/install-recovery.sh που το έχει φτιάξει το link2sd χωρίς το #!/bin/sh που έχει το αρχέιο στην αρχή)

Επειδή τα περιεχόμενα του /system/etc/install-recovery.sh δεν είναι ίδια σε όλους και αλλάζουν αν ξαναγίνει repartition ή προσθέσουμε swap κλπ θα ήταν καλύτερο αντί για τη σειρά mount -t ext2 /dev/block/vold/179:2 /data/sdext2 να προστεθούν οι σειρές

#added by link2sd
/system/bin/sh /system/bin/sh /system/etc/install-recovery.sh

Για να μην μπερδευτείτε εσωκλείω συνημμένο το userinit.sh.

Χρησιμοποιείστε το rootexplorer γι ανα το αντιγράψετε στο /system/bin πάνω απ το original.

Επισης (προαιρετικά) καλό θα ταν να απενεργοποιηθεί το a2sd που είναι ενεργοποιημένo στην SWE RLS5 (όχι απαραίτητα αλλά τζάμπα τρέχει και κάνει Mount την sd και σε άλλα σημεία).

Αυτό γίνεται είτε περνώντας το A2SDGUI και απενεργοποιώντας το, είτε ανοίγοντας ένα command prompt (περνώντας το Terminal Emulator) και δίνοντας τις εντολές

"su"

"a2sd noswap" (εάν δεν έχετε swap partition και δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε swap)

"a2sd remove"

Μπορείτε να έχετε εγκατεστημένο το Move2sdEnabler για να έχετε ορισμένο το πού θα εγκαθίστανται οι νέες εφαρμογές από default (οι οποίες πλέον δουλεύουν ασχέτως widgets Κλπ.) είτε Internal είτε στην sd.

Μετά από αυτό όλα δουλεύουν κανονικά και δοκιμασμένα.

Έκανα αντικατάσταση το αρχειάκι userinit.sh εδώ: /system/bin/, αλλά δυστυχώς συνεχίζει μετά από reboot να μου ζητάει να ορίσω το partition (ext2, ext3, ext4, fat/fat32) και μετά "Restart your phone. Mount script created, please restart..." κτλ.

Είδα πως η μόνη διαφορετική εντολή στα 2 αρχεία, είναι:

#added by link2sd
/system/bin/sh /system/bin/sh /system/etc/install-recovery.sh

Μήπως πρέπει να συμπληρώσω κάτι;

Ενημερωτικά, το partition το έκανα με Gparted, ext4 και περίπου 500ΜΒ.

παιδια εκανα μια Μ$%^α και χαθηκε το app που μπαινεις για να κανεις κλησεις...ξερετε που θα το βρω.?
:thanks:

Όσο για το κόλλημα κατά τη φόρτιση είναι γνωστό bug από την πρώτη stable της CM7 και δυστυχώς δεν έχει διορθωθεί ακόμη. Το μόνο workaround που υπάρχει για περιπτώσεις ανάγκης είναι να ρυθμίσεις την οθόνη να μην σβήνει κατά την φόρτιση, είναι μπακαλίστικη λύση όμως και αργεί πολύ να φορτίσει έτσι.

Νά σαι καλά... είχα αρχίσει να ψάχνω για 23984729837423 διαφορετικά πράγματα!

Current: Xiaomi Mi A1

History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink:

Πρόβλημα.

Με το clockwork mod έκανα update στο cm 7.0.3 και τώρα κάνει συνεχόμενα reboot (αναβοσβήνει το logo του android).

ακολουθησα αυτο τον οδηγο.

http://techblog.gr/mobile/zte-blade-android-2-3-3-custom-rom-5552/

Κατάφερα να μπω στο clockwork και έκανα restore τo backup που ειχα πάρει και το κινητο δουλεύει, αλλά τι δεν έκανα καλά?

Ήταν η 1η μου προσπάθεια να περάσω custom rom απο official wind 2.1.

Edited by lefterhs

Πρόβλημα.

Με το clockwork mod έκανα update στο cm 7.0.3 και τώρα κάνει συνεχόμενα reboot (αναβοσβήνει το logo του android).

ακολουθησα αυτο τον οδηγο.

http://techblog.gr/mobile/zte-blade-android-2-3-3-custom-rom-5552/

Κατάφερα να μπω στο clockwork και έκανα restore τo backup που ειχα πάρει και το κινητο δουλεύει, αλλά τι δεν έκανα καλά?

Ήταν η 1η μου προσπάθεια να περάσω custom rom απο official wind 2.1.

Μάλλον έχεις Gen1 συσκευή, ενώ όλες οι εκδόσεις CM 7.01 και πάνω είναι για συσκευές Gen2. Εάν ισχύει αυτό, διάβασε στις πρηγούμενες σελίδες τρόπους για να μετατρέψεις τη συσκευή σου σε Gen2 (με ότι αυτό συνεπάγεται) και μετά περνάς την CM7.0.2. Εναλλακτικά κάνε υπομονή μήπως βγουν εκδόσεις για Gen1 συσκευές.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Της WIND ?

Δές εδω

Μαγκιά δεν είναι να έχεις κάποιον να σε ακολουθεί.

Μαγκιά είναι να τον έχεις πλάι σου...

Πείτε μου ρε παιδιά, από αυτονομία τι λέει; Θέλει να το πάρει ένας φίλος και ψάχνεται για την αυτονομία του.

Αξίζει τα λεφτά του;

Με την στοκ ρομ κρατάει και μιάμιση μέρα με λίγα τηλέφωνα και λίγο σκαλισμα

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Ευχαριστώ. :cool:

Καλησπέρα σε όλους,

Στην cyanogen 7.0.2 stable ποια είναι η λύση για ελληνικά sms πάνω από 60 χαρακτήρες? Να βάλω κατευθείαν το Handcent SMS ή μπορώ να κάνω κάτι με το Default application?

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν το βάζω σε airplane mode το επόμενο πρωί έχει χάσει 20% μπαταρίας !! συμβαίνει και σε άλλους κάτι αντίστοιχο;

Καλησπέρα σε όλους,

Στην cyanogen 7.0.2 stable ποια είναι η λύση για ελληνικά sms πάνω από 60 χαρακτήρες? Να βάλω κατευθείαν το Handcent SMS ή μπορώ να κάνω κάτι με το Default application?

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν το βάζω σε airplane mode το επόμενο πρωί έχει χάσει 20% μπαταρίας !! συμβαίνει και σε άλλους κάτι αντίστοιχο;

Υπάρχει ένα Bug στην CM7 που αφήνει το ηχείο ανοιχτό. Αν βάλεις στο αυτί σου προς τη μεριά του ηχείου του κινητού ακούγεται το "φύσημα". Προς το παρόν λύνεται με Reboot. :)

Όσο για τα SMS καλύτερα βάλε το Handcent Sms :)

Ok thanks!

Α και κάτι άλλο. Όταν κάνεις νέο contact δεν έχω καταφέρει να βρω πως μπορείς να του πεις σε πιο group να την βάλει. Για κάποιο λόγο πάει και το βάζει στο my contacts..

Πηρα και γω σημερα το κινητο.Με το λιγο που ασχοληθηκα μπορω να πω οτι για τα λεφτα του πεταει :)

Εχει την 2.2 εκδοση απο μονο του.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορω να δω αν η ρομ ειναι 256 η 512?

Πηρα και γω σημερα το κινητο.Με το λιγο που ασχοληθηκα μπορω να πω οτι για τα λεφτα του πεταει :)

Εχει την 2.2 εκδοση απο μονο του.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορω να δω αν η ρομ ειναι 256 η 512?

λοιπον τηα πας μενου-> διαχειριστης εργου->πηγη πληροφοριων και θα σου λεει κατω ελευθερη μνημη συστηματος. αλλα μην κανεις τον κοπο 256 θα εχεις πρεπει να τα ξεκλειδωσεις τα 512

λοιπον τηα πας μενου-> διαχειριστης εργου->πηγη πληροφοριων και θα σου λεει κατω ελευθερη μνημη συστηματος. αλλα μην κανεις τον κοπο 256 θα εχεις πρεπει να τα ξεκλειδωσεις τα 512

εχεις δικιο φιλε 256 ειναι.οποτε παω για ξεκλειδωμα :lol:

ρε παδια τι γίνεται με την cm7? χθες το πρωί είχα 100% και πριν λίγο είχε φτάσει στο 10%!!!!!

είχα κάνει reset battery staτς (όταν ήταν φουλ με bump charge) αλλά κανένα αποτέλεσμα...Και το χειρότερο : όλη τη μέρα το κινητό ήταν idle εκτό απο μια 2λεπτη κλήση που έκανα

εχω τη SSRLS5 μπορει να μου πει καποιος αν αξιζει να περασω την stockrom wind 2.2?

καποιος που να πηγε απο την SSRLS5 στην stock wind 2.2 να μας πει τη γνωμη του

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)