Jump to content

elpidoforos07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    261
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About elpidoforos07

  • Ημ. Γέννησης 07/11/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

elpidoforos07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια επειδη θελω να κανω φορητοτητα προς frog εκτος απο το διπλασιασμο δινει και δωρεαν προς frog ή cosmote? και μεχρι ποτε ισχυει?
  2. παιδια απαντηστε μου οσο πιο γρηγορα μπορειτε... εχω περασμενα root, 2.2 και clockwork. επειδη τωρα το απογευμα θα το δωσω το κινητο πηγα να το επαναφερω μεσω seus στην κατασταση που το πηρα αλλα ενω παταω κανονικα το πληκτρο back συνεχιζει και μου λεει να το πατησω δε μου λεει να το αφησω. τη διαδικασια την εχω κανει πολλες φορες αλλα πρωτη φορα με αυτα περασμενα. τι κανω τωρα??? edit!!! ok τα καταφερα!!
  3. οριστε και η νεα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1132063
  4. παιδια εχω περασμενα clockwork, froyo 2.2 , root. σε περιπτωση που πρεπει να το παω για service πως τα βγαζω και να το επαναφερω οπως ηταν οταν το πηρα?
  5. εγω δεν εχω τιποτα το 4 δεν πατησες?
  6. δεν ξερω στην αθηνα παντως εδω στην πατρα σε οποιο περιπτερο και να πηγα τα ειχαν. πολυ καλα χαρτακια!! δοκιμασα μετα ριζλα και ενιωσα ολα τα χημικα. πηρα τα ασπρα τα χοντρα. πραγματικα δεν το περιμενα να ειναι τοσο καλα. Α και μια πληροφορια πηγαινετε μια βολτα στα jumbo ολα τα φιλτρακια ριζλα ακομη και τα slim (150 μεσα) ολα 1 ευρω!!!
  7. εμενα δε μου ηρθε κατι... ειναι επιλεκτικη προσφορα?
  8. φιλε αν και δεν το χρησιμοποιω καπου ειχα ακουσει οτι θα εληγε. ας το επιβεβαιωσει και καποιος που ξερει καλυτερα
  9. αργησα λιγο να απαντησω..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1106146 εχω την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059361 την v4
  10. Dark_Dog εγκατεστησα το xrecovery μετα κανω εγκατασταση το cwm σβηνω τα αρχεια του xrecovery απο το bin αλλα μενει στο sony ericsson. κανω κατι λαθος?
  11. η 2,3 σε mini pro σε τι επιπεδο βρισκεται? ειναι για καθημερινη χρηση?υπαρχει καποιος οδηγος για να τη περασω? ή αλλιως ποια 2.2 προτεινετε?
  12. εγω φιλε εγω εχω το mini pro εδω και 1 μηνα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. βεβαια αναλογα και τι ζητας απο το κινητο σου
  13. για το mini pro εχει βγει καμια ρομ?
  14. φιλε κατεβασε το alarm klock απο το μαρκετ ειναι κορυφη!
×
×
  • Create New...