Jump to content

aspirin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    413
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aspirin

  • Ημ. Γέννησης 23/06/1980

aspirin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με την τελευταία αναβάθμιση δεν ακουω καλά το συνομιλητή μου και αναγκάζομαι να βάλω ανοιχτή ακρόαση. Το έχετε παρατηρήσει κ άλλοι? Αν εχει φασαρία δεν υπάρχει περίπτωση να ακουσω το παραμικρό. ΄Μήπως έχετε βρεί κάποια λύση ? Ευχαριστώ πολύ
  2. το πληκτρολόγησα και μου βγαζει ότι είναι enabled η υπηρεσία στο κινητο. Αλλωστε με την κοσμοτέ παιζει άριστα και με πολύ καλή ποιότητα. Στη vodafone όμως δεν δουλευει. Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρετηση και παρά τις προσπάθειες του τεχνικου δεν έγινε τίποτα. Ή δεν παιζει ακομα η υπηρεσία ή είναι θέμα συσκευής
  3. Μου γράφει vowifi carrier enabled. Αλλά δεν αλλάζει κάτι
  4. Έχω το redmi note 7 και με την τελευταία αναβάθμιση 11.0.7 ενώ παίζει το wificall στη cosmote στην κάρτα της cu δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει. Ενω επιλέγω το wifi για κλήσεις δε βγαίνει ποτέ το σηματάκι. Μηπως υπάρχει κάποια εύκολη λύση?
  5. έχω το redmi note 7 και ενω παιζει το wifi calling στη cosmote με την τελευταία αναβάθμιση στη vodafone εχω προβλημα. Εχω ενεργοποιήσει κανονικά την εφαρμογή. Μηπως πρέπει να περάσω κάποια firmware χειροκίνητα?
  6. Κρίμα που έκοψε η frog το πακέτο με τα 4γιγα. Ήταν ο λόγος που άλλαξα εταιρεία. ........ Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
  7. Παιδιά μια βοήθεια. Δε με αφήνει να ενεργοποιήσω το πακέτο των 2giga. Ούτε αυτό με τα 4. Τί να κάνω; τα σκ τη βγάζω αλλά τώρα τίποτα Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
  8. aspirin

    4G LTE

    Σκότωνει το 4g στην Πάνορμου Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  9. Παιδες απο τοτε που εβαλατην κάρτα μνημης εχω προβλημα με την αποθήκευση φωτογραφιων σε viber και φωτογραφική μηχανή. Πρέπει να κάνω κάτι?
  10. http://www.ebay.com/itm/142052246636?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=441151713253&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT πήρα αυτο και ειναι τέλειο σε όλα.
  11. Άκυρο. Κατέβηκε τελικά και όλα πήγαν καλά. Το μονο που ψάχνω είναι ένα θέμα με το gps. Νομίζω πως ο εντοπισμός της θέσης μέσω δικτύου και gps δεν παίζει σωστα.
  12. Μηπως μπορείτε να ανεβάσετε σε άλλο σερβερ τη 1536? Δεν μπορώ να την κατεβάσω απο megaupload
  13. aspirin

    Sony Xperia M2

    Ξέρετε πως θα βγάλω το logo της cosmote? Μου είχαν κάνει το κινητό δώρο απο germano και βγαίνει αυτή η αντιπαθέστατη εικόνα της cosmote.
  14. aspirin

    Sony Xperia M2

    Η καταναλωση στη μπαταρία ειναι απελπιστικη. Υπάρχει κατι που να το διορθωνει;
  15. aspirin

    Sony Xperia M2

    Και εμένα μου τελειώνει πιο γρηγορα η μπαταρία. Υπάρχει κάτι γι αυτό;
×
×
  • Create New...