Jump to content

lefterhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lefterhs

  1. http://community.umidigi.com/thread-6292-1-1.html Η πρώτη non-beta Android 7 release για το Super. Την πέρασα με τη μέθοδο Manual (local) OTA update method, πήρε μερικά λεπτά και εγκαταστάθηκε.
  2. Λένε ότι αναβλήθηκε για τις 30/12. http://community.umidigi.com/thread-5879-1-1.html
  3. Απάντηση από τη UMI Greece:
  4. Καλημέρα. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το GPS; Εμένα παρουσιάζει τη συμπεριφορά που περιγράφει κάποιος στο παρακάτω thread. GPS FIX WORKS !!! MT GPS EPO Fix (for all Mediatek devices)
  5. lefterhs

    Moto G

    Για να δούμε. Αυτό το "GR COSMOTE" τρώει το 1/3 της status bar. Motorola Fixes The Carrier ID Status Bar Annoyance With 4.4.3 Update By Making It Completely Optional
  6. lefterhs

    Moto G

    Δεν ξέρω αν κανείς άλλος έχει προσπαθήσει να συνδέσει hands free στο jack, αλλά σε εμένα ενώ ακούω και με ακούει ο συνομιλητής, ο ήχος κλήσης δεν ακούγεται από το ηχείο του κινητού αλλά πάει και αυτός στο ακουστικό του hands free. Επιπλεόν, δεν εμφανίζεται κάποιο εικονίδιο στη notification bar ότι έχουν συνδεθεί ακουστικά. Μίλησα με το online support, αλλά δεν έβγαλα άκρη:
  7. lefterhs

    Moto G

    Έχει δοκιμάσει κανείς hands-free; Σε μένα, όταν είναι συνδεδεμένο και με καλούν, ο ήχος κλήσης δεν ακούγεται από το μεγάφωνο αλλά από τα ακουστικά. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε τηλέφωνο...
  8. lefterhs

    Moto G

    Για όποιον θέλει να δοκιμάσει τον Google Now Launcher: Download
  9. lefterhs

    ZTE Grand X In

    Μπα. Απλώς, είχε προεγκατεστημένο το 13MB patch που κατεβαίνει από το software update.
  10. lefterhs

    ZTE Grand X In

    Ενημερωτικά, στο χαρτί "Αναφορά Βλάβης" που μου έδωσαν, γράφει "ΟΧΙ εργοστασιακή εγγύηση". Πήρα το επίσημο ZTE service και, πράγματι, η Cosmote δε στέλνει σε αυτούς τα κινητά. Ψάχνοτας έμαθα ότι πάνε στον Άγιο Στέφανο, στο Γερμανό. Το κινητό το έδωσα για service στις 26/08 και σήμερα κατάφερα να βρω ένα τηλέφωνο στον Άγιο Στέφανο για να δω γιατί καθυστερεί τόσο πολύ και μου απάντησαν ότι έχουν αντικαστασήσει την πλακέτα και το έχουν στείλει στο κατάστημα από 04/09. SMS ειδοποίησης δεν έλαβα ποτέ, οπότε το κινητό ήταν στο ράφι του καταστήματος για 15 ημέρες. Το GPS τώρα δουλεύει μια χαρά. Συμπερασματικά: 1. Όσοι έχουν πρόβλημα με το GPS, και από ό,τι κατάλαβα είναι αρκετοί, αν θέλουν, το στέλνουν για service. Φαίνεται ότι είναι hardware πρόβλημα. 2. Δεν πάνε τα ZTE της Cosmote στο επισημο service. 3. Μην επαναπαυτείτε ότι θα λάβετε SMS ειδοποίησης, μπορεί το κινητό σας να είναι ήδη στο μαγαζί.
  11. lefterhs

    ZTE Grand X In

    Σήμερα, και εμένα σταμάτησε να δουλεύει το GPS, δε βρίσκει τους δορυφόρους. Reboot, βγάλσιμο μπαταρίας δε λύνουν το πρόβλημα. Update: To GPS για 2 μέρες δεν μπορούσε να κλειδώσει τη θέση. Δούλεψε μια φορά και μετά νέκρωσε εντελώς. Το έστειλα για service.
  12. lefterhs

    ZTE Grand X In

    Από εδώ δοκίμασες; Grand X IN(TMO)Greece
  13. lefterhs

    ZTE Grand X In

    Εμένα μετά το update δε μου ξαναεμφανίστηκε πρόβλημα στο GPS, αν και δεν το χρησιμοποίησα πολύ. Για γρήγορο κλείδωμα, χρησιμοποιώ το GPS Status & Toolbox, που κατεβάζει ephemeris data. Για navigation έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ πλέον το google maps με offline cached maps, που μου φαίνεται πολύ καλό.
×
×
  • Create New...