Jump to content

lefterhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lefterhs

  • Ημ. Γέννησης 23/12/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

lefterhs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://community.umidigi.com/thread-6292-1-1.html Η πρώτη non-beta Android 7 release για το Super. Την πέρασα με τη μέθοδο Manual (local) OTA update method, πήρε μερικά λεπτά και εγκαταστάθηκε.
  2. Λένε ότι αναβλήθηκε για τις 30/12. http://community.umidigi.com/thread-5879-1-1.html
  3. Απάντηση από τη UMI Greece:
  4. Καλημέρα. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το GPS; Εμένα παρουσιάζει τη συμπεριφορά που περιγράφει κάποιος στο παρακάτω thread. GPS FIX WORKS !!! MT GPS EPO Fix (for all Mediatek devices)
  5. lefterhs

    Moto G

    Για να δούμε. Αυτό το "GR COSMOTE" τρώει το 1/3 της status bar. Motorola Fixes The Carrier ID Status Bar Annoyance With 4.4.3 Update By Making It Completely Optional
  6. lefterhs

    Moto G

    Δεν ξέρω αν κανείς άλλος έχει προσπαθήσει να συνδέσει hands free στο jack, αλλά σε εμένα ενώ ακούω και με ακούει ο συνομιλητής, ο ήχος κλήσης δεν ακούγεται από το ηχείο του κινητού αλλά πάει και αυτός στο ακουστικό του hands free. Επιπλεόν, δεν εμφανίζεται κάποιο εικονίδιο στη notification bar ότι έχουν συνδεθεί ακουστικά. Μίλησα με το online support, αλλά δεν έβγαλα άκρη:
  7. lefterhs

    Moto G

    Έχει δοκιμάσει κανείς hands-free; Σε μένα, όταν είναι συνδεδεμένο και με καλούν, ο ήχος κλήσης δεν ακούγεται από το μεγάφωνο αλλά από τα ακουστικά. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε τηλέφωνο...
×
×
  • Create New...