Jump to content

lost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    537
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lost

  1. Να πω και μια φορά προς το τέλος, καλή μου τύχη....
  2. Μόνο σε εμένα φαίνεται άχρηστη όλη αυτή η ram για το 90% των χρηστών; μόνο σαν επικοινωνιακό παιχνίδι (marketing) μπορώ να το δεχτό...
  3. Στον Brave που το έχω ενεργοποιημένο (με win 10) δεν δουλεύει
  4. Γιατί ρε παιδιά είσοδο με email;; έψαχνα να δω με ποιο email είχα κάνει εγγραφή. Αλήθεια ΠΟΙΟΣ ο λόγως εισόδου με email;;; κατά τα άλλα καλές οι αλλαγές, κι σε κάποιους θα αρέσουν σε κάποιους όχι, απλά βάλτε και ένα σκοτεινό θέμα να μη βγάζουμε τα μάτια μας.
  5. και εντός θέματος , καλά κάνουν , από τη στιγμή που έχουν τη δύναμη να το κάνουν, μπορεί να τους σταματήσει κάποιος;
  6. Ελπίζω μόνο να μην είναι σαν τα άλλα επισκευαστικά κέντρα,είναι εκτός εγγύησης με δικαιολογίες του: πήρε υγρασία, έγινε βίαιη είσοδος αγνώστου αντικειμένου (φορτιστής ή usb) και ένα κάρο μλκιες για να σε βγάζουν τη συσκευή εκτός , και ελπίζω η τιμές στα εκτός εγγύησης μα είναι λογικές.
  7. Δεν νομίζω να είπε κανένας με 40 ευρώ η τετραμελή οικογένεια , αλλά όταν δικοί μου Γερμανία (που ξέρω) με 18 ευρώ τον μήνα έχουν απεριόριστα τηλ και ιντερνετ, Ε! δεν λέω προσφορά τα 70 της μπανανίας.... να μη μιλήσω για σταθερό......
  8. Να σε ρωτήσω , αυτό το συμπέρασμα από που το έβγαλες, τα unlimited data;;; ξέρεις κάτι και δεν μας το λες ή υπολογίζεις ότι θα γίνει κάτι έτοιο στην μπανανία που ζούμε;
  9. το κάνει και σε εμένα που είναι vodafone η πρώτη κάρτα , στη δεύτερη που είναι cosmote δεν μου το έχει κάνει ποτέ, είχα παίξει και με τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Το έκανε και όταν ήμουν σε stable και τώρα που είμαι σε dev την τελευταία.
  10. οκ, θα δοκιμάσω φίλος
  11. Ρε παίδες μια βοήθεια, γνωστή πήρε το τηλ. και προσπαθεί να περάσει το πρόγραμμα της εθνικής και Πειραιώς με πλήρη αποτυχία, προσπάθησα και εγώ αλλά δεν , τι γίνεται , τόσο χάλια υποστήριξη έχουν τα huawei πλέον; στο Appgallery λέει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή. Είπα να της περάσω το GMs (Googlefier ) αλλά πρέπει να γίνει πρώτα downgrade και από ότι κατάλαβα σε κάθε μελλοντική αναβάθμιση θα σβήνουν τα google apps και services. Υπάρχει καμία λύση (εκτός τη λύση μέσω browser)
  12. όπως και το όταν ξεκλειδώσεις τον bootloader το κινητό κάνει factory reset , τα χάνεις όλα, όσο για την μπαταρία, από ότι κατάλαβα είναι πως θα του κάτσει η κάθε ρομ, εγώ ήμουν μια χαρά, έπεφτε το βράδυ 5-7 % στις 5 ώρες περίπου, κσι μετά από αναβάθμιση (σε dev XTRV είμαι την Ελληνική από κοινότητα) μου κατέβασε την μπαταρία 40-50& στις ίδιες ώρες, έκανα ένα βαθύ debploat, πέρασα και το magisk odule, fmk spectrun injector, και διορθώθηκε λίγο το θέμα.
  13. Αν ξεκλειδώσεις τον bootloader μπορείς να βάλεις ότι θέλεις Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  14. Μετά την τελευταία αναβάθμιση στη 12αρα dev, είχα και εγώ 40-45% κάτω την μπαταρία, το βράδυ μόνο, είδα ότι το βράδυ δούλευαν οι επεξεργαστές για κάμποση ώρα χωρίς λόγω, αυτό που έκανα και έπεσε στο περίπου 15-20% (που πάλι είναι πολύ) , απενεργοποίησα το dual 4g από το -ρυθμίσεις ->καρτες sim & δικτυα. Απενεργοποίησα με το Safe debloat with XiaomiADBFastbootTools,(από εδώ https://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-10/how-to/safe-debloat-xiaomiadbfastboottools-t4100287) τα msa app, miuidaemon and analytics apps (μπορείς να απενεργοποιήσεις και άλλα πακέτα ανάλογα τι δουλέυεις στο κινητό σου (π.χ. αν δεν δουλεύεις chrome και δουλεύεις κάποιον άλλον , όπως εγώ, μπορείς να τον απενεργοποιήσεις ή να τον κάνεις απεγκατάσταση), έχει λίστα με ποια μπορείς στη σελίδα παραπάνω), τα συγκεκριμένα παρακολουθούν και συλλέγουν δεδομένα χρήσης και τα στέλνουν στους διακομιστές της εταιρείας( xiaomi) προφανώς για σκοπούς δοκιμών και ανάπτυξης. Θα δοκιμάσω σιγά σιγά να απενεργοποιήσω και άλλα από την λίστα που έχει στη σελίδα. Το παραπάνω δεν χρειάζεται να είσαι root.
  15. Αυτό το παθαίνω και εγώ, μερικές φορές, αλλά από ότι είδα φταίει που δεν κλείνει η οθόνη αυτές τις φορές όταν πάω να μιλήσω και πατιέται η σίγαση
  16. Σωστά , για αυτό σου λέω μάλλον είναι θέμα software, π.χ. πρόσεξες αν έκανες κανένα update σε εφαρμογή ή στο λειτουργικό πριν εμφανιστεί το πρόβλημα; και μια τελευταία λύση , για να δεις αν είναι τελικά Software ή hardware το πρόβλημα είναι να κάνεις ένα factory reset , απλά θα πρέπει να σώσεςι τα αρχεία σου πριν το κάνεις.
  17. Φίλος αυτό που περιγράφεις είναι 100% θέμα software , αν ήταν hardware , δηλαδή ζημιά από την υπερθέρμανση, θα στο έκανε συνέχεια είτε κλειστό είτε ανοιχτό είτε flight mode. Θα σε πρότεινα να κατεβάσεις το accubattery να δεις ακριβώς τι είναι αυτό ή αυτά που σε κατεβάζουν τόσο την μπαταρία.
  18. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με το magisk module, buffer fix for q , αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να είσαι root, από τότε που το πέρασα με δουλεύουν σχεδόν όλες οι εφαρμογές και η καλύτερη που βρήκα μέχρι στιγμής είναι η PixelCam_Fuse_1.1.apk από εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1320/], ούτε καν ερασιτέχνη δεν θα με έλεγα στις φώτο αλλά παίζω λίγο με ρυθμίσεις και έτοιμα xml και είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Υ.Γ. είμαι με miui 11 δεν έχω βάλει ακόμη το 12αρη.
  19. έχω δοκιμάσει 4-5 και σε διαφορετικές πλατφόρμες, πολύ ευχαριστημένος ήμουν με το nord (με πληρωμή). Βασικό σε τι θα το δουλέυεις το kodi; Υπάρχει και η άλλη η λύση η οποία θα ήταν πολύ καλύτερη για εσένα (σε περίπτωση που δεν δουλέψει το vpn στο μηχάνημα ( για 1001 λόγους) να πάρεις ένα router που υποστηρίζει dd wrt κάνεις μια συνδρομή χρόνου , περνάς τα στοιχεία στο dd wrt από το vpn και ότι έχεις συνδεδεμένο εκεί (π.χ. το kodi ή και το κινητό με τίποτα Streaming app) θα βγαίνει μόνο από vpn
  20. στη Γερμανία ΜΟΝΟ vpn αλλιώς ο μισθός σου θα πηγαίνει στα πρόστιμα .
  21. σε 2 κινητά που το δοκίμασα και στα 2 μου βγάζει χωρίς internet , τελικά κατάφερα και παράγγειλα το mifi (το 219) με την προσφορά στα 20Ε
×
×
  • Create New...