Jump to content

dimitris_788

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitris_788

  1. εχεις δικιο φιλε 256 ειναι.οποτε παω για ξεκλειδωμα :lol:
  2. Πηρα και γω σημερα το κινητο.Με το λιγο που ασχοληθηκα μπορω να πω οτι για τα λεφτα του πεταει :) Εχει την 2.2 εκδοση απο μονο του.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορω να δω αν η ρομ ειναι 256 η 512?
  3. Καλησπερα παιδια ειμαι και γω στην αναζητηση ενος κλονου και απο οσα διαβασα εδω υπαρχουν αρκετα κινητα. Τα παλικαρια που μπορουνε να βρουνε κινητα ας μου στειλουν εινα pm να μιλησουμε 'η απο skype:dimitris_788 (προτειμω απο αθηνα για να μπορεσω να το δω το κινητο :p) ευχαριστω
  4. Καλημερα παιδες Ξερει καποιος πως μπορω να απενεργοποιησω το 3G? Ευχαριστω εκ τον προτερων :)
  5. τελικα το προβλημα ηταν το office mobile 2010,το εσβησα και δουλειει μια χαρα το wifi :)
  6. εχτες το βραδυ κατεβασα απο το marketplace τα office mobile 2010 ,την εφαρμογη για το facebook και το spot4u και σημερα δεν μπορει να συνδεθει με wifi δεν το εχω συνδεσει με το pc.hard reset πως κανω?λογικα σβηνοντε ολα ε?
  7. καλησπέρα παίδες ! μου προέκυψε ενα πρόβλημα ! ενεργοποιώ το wifi . . . και απενεργοποιείτε αυτόματα αμέσως μόνο του. όσες φορές και αν το κάνω ! καμία ιδέα ?
  8. καλησπερα σας,που μπορω να βρω θεματα και παιχνιδια? παιδια η οθονη ειναι ολα τα λεφτα!!!! το gps ειναι καλο οπως το ειδα αλλα μου βγαζει συνεχεια ενα παραθυρακι οτι δεν μπορεσε να συνδεθει στο ιντερνετ και ειναι σπαστικο γιατι ειναι δυσκολο να το κλεινω ενω οδηγω...... γενικα το κιν ειναι πολυ καλο:happy:
  9. οκ το βρηκα.ηταν στην καρτα.αρχειο aytorun ευχαριστω
  10. ελεγε οτι εχει μεσα χαρτες ελλαδας και κυπρου.μηπως ειναι στην καρτα μνυμης?
  11. Καλησπερα σας,πηρα σημερα το omnia 2.Φαινετε πολυ καλο αν και ειναι πολυ νωρις να βγαλω συμπερασματα.Εφαγα τον τοπο και δεν βρισκω το προγραμα του πλοηγου.μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω
×
×
  • Create New...