Jump to content

theta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    614
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About theta

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

theta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. theta

    Honor 8X

    Εγώ έχω την 9.0.1 εδώ και καιρό και το τηλέφωνο δουλεύει απροβλημάτιστα. Κανένα πρόβλημα απολύτως.
  2. theta

    Honor 8X

    Είχα Honor, το προηγούμενο τηλέφωνό μου, έχω ξανά Honor τώρα και νομίζω πως αν εξακολουθεί η Honor/Huawei να βγάζει τέτοια ωραία τηλέφωνα πάλι Honor θα πάρω κι ας κάνουν οι Αμερικανοί ό,τι θέλουν. Λες και δεν μας παρακολουθούν ήδη οι ΗΠΑ, τους Κινέζους θα φοβηθούμε τώρα. Πολιτικά παιχνίδια είναι όλα αυτά εις βάρος ημών των τελικών καταναλωτών. Καλά τα iPhone κύριε Τραμπ, αλλά δεν μπορείς να μας πείσεις να τα αγοράσουμε όταν υπάρχουν άλλες Best value for money συσκευές.
  3. theta

    Honor 8X

    Καλησπέρα σε όλους. Την αναβάθμιση ακόμα την περιμένω... Προς το παρόν όμως θέλω να ρωτήσω για tempered glass ή κάτι αντίστοιχο για την προστασία της οθόνης. Έχετε κάποια καλή πρόταση κατά προτίμηση από ελληνικό μαγαζί;
  4. theta

    Honor 8X

    Με 64 και Vodafone ακόμα περιμένω κι εγώ την αναβάθμιση...
  5. theta

    Honor 8X

    Και οι άλλες δυνατότητες του 9;
  6. theta

    Honor 8X

    Ούτε σε μένα έχει έρθει, προφανώς γιατί είμαι με δύο κάρτες της Vodafone...
  7. theta

    Honor 8X

    Σε μένα πάντως δεν έχει έρθει η ενημέρωση.
  8. theta

    Honor 8X

    Προς ενημέρωσή σας, σας ενημερώνω πως τρέχει ένας διαγωνισμός από τις εκδόσεις Διόπτρα με δώρο δύο τηλέφωνα HONOR 8X. Για τις λεπτομέρειες εδώ.
  9. theta

    Honor 8X

    Με την αναβάθμιση αυτή παρατήρησα πολύ μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα με την οποία συνδέεται το τηλέφωνο στο Internet. Και στον browser και στο download/upload.
  10. theta

    Honor 8X

    Πίστεψέ με, δε θα απογοητευτείς καθόλου! Το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό, best value for money. Σημειώνω πως εκτός από την εξαιρετική οθόνη, είχα πολλά χρόνια να κρατήσω στα χέρια μου τηλέφωνο που να βγάζει 2 μέρες χωρίς φόρτιση! (σημειώνω πως δεν παίζω παιχνίδια αλλά το έχω συνέχεια ανοιχτό, συγχρονίζει 7 - 8 mails, διαχειρίζομαι ιστοσελίδες κλπ.)
  11. theta

    Honor 8X

    Κανονικότατα, στην ώρα τους!
  12. theta

    Honor 8X

    Το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό! Με πάρα πολύ ώρα η οθόνη ανοιχτή, δεδομένα ανοιχτά συνέχεια, με WiFi κλπ. μου κρατάει 2 μέρες άνετα! Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. (Έβαλα τα power banks Στο συρτάρι!)
  13. theta

    Honor 8X

    Δεύτερη μέρα χρήσης και είναι στο 39% η μπαταρία και με χρήση συνεχή (καινούριο γαρ!). Χρόνια είχα να αφήσω το κινητό μου αφόρτιστο το βράδυ...
  14. theta

    Honor 8X

    Για τους φίλους που ρώτησαν πιο πάνω για το NFC, επισυνάπτω ένα screenshot από το κινητό μου. https://ibb.co/nONo7f ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανεβάζω κι ένα δείγμα της φωτογραφικής μηχανής, η οποία έχει κάτι παραπάνω από εξαιρετική απόδοση. Σημειώνω πως έχω μειώσει το μέγεθος και την ποιότητα της φωτογραφίας στο μισό και παραπάνω για να την ανεβάσω γρήγορα, παρόλα αυτά όμως, η ποιότητα παραμένει εξαιρετική! https://ibb.co/dQCzDL
  15. theta

    Honor 8X

    Το δικό μου έχει NFC και λειτουργεί μια χαρά!
×
×
  • Create New...