Jump to content

festina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About festina

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

festina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Την βρήκα και στο ebay με 40eyro.. Προηγούμενη εμπειρία δεν έχω αλλά έχω αρκετή υπομονή και λέω να το ρισκάρω..
  2. Καλημέρα.. Δυστυχώς σήμερα μου έσπασε η οθόνη από το Note.. Υπάρχει κάποιο link για οδηγίες αντικαταστασης και με πιο ανταλλακτικό να πάρω?
  3. Τελικά μετά απο ένα restart λειτούργησε κανονικά. Τώρα το ερώτημα είναι : Το πάω πίσω ή όχι??????
  4. Έχω ένα θέμα με το ακουστικό .. Δεν μπορώ να ακούσω καθόλου τον συνομιλητή.. Με hands free τον ακούω κανονικά. Καμία ιδέα? Υ.Γ. Το κινητό το έχω 2 μέρες και δεν έχει πέσει τίποτα πάνω.
  5. Τι κερδίζεις με το reset?? Πατάω το reset device χωρις να κανω καποια αλλη ρυθμιση?
  6. Τελικα ηταν app και οχι φακελος... το android sensor box εψαχνα
  7. Μόλις παρέλαβα και εγώ το κινητό.. Πολυ καλή η πρώτη εντύπωση.. Ειδα όμως οτι λείπει ο φάκελος με τους sensors... Καμμια ιδεα?
  8. Απο όσο ξέρω δεν υποστιρίζει flash για τον web browser αλλα αυτό θα αλλάξει με την έκδοση froyo 2.2.
  9. Το πρόβλημα της απόκλισης του gps λύνεται με το Octy app..Με την συγκεκριμένη εφαρμογή βρίσκει πιο γρήγορα δορυφόρο και έχει μικρότερη απόκλιση..Πάντως και χωρίς αυτό η απόκλιση ήταν αισθητή μόνο μέσα στην πόλη που δεν μπορούσε να λοκάρει σε πολλούς δορυφόρους..
  10. Η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα σκεφτεί καθόλου για προστατευτικό.Μόνο μια θήκη έχω πάρει,σε στυλ "πουγκί"
  11. http://www.samfirmware.com/apps/blog/entries/show/4848340-samsung-android-versions- Εδώ λέει για αναβαθμίσεις
  12. Υποθέτω πως το root γίνεται για να μπορείς να κάνεις περισσότερες παρεμβολές στο κινητό..Όπως overclocking, αλλαγές στο software και άλλα τέτοια..Για μας τους αρχάριους το πιο χρήσιμο αποτέλεσμα του root ειναι να τρέχει τα app απο την sd, να παίζεις live wallpapers και ίσως πιο γρήγορη απόκριση..Επιλογές οι οποίες δεν ξέρουμε αν θα "λυθούν" με την 2.2Froyo..Πάντως και εγω ειμαι διστακτικός στο να πειράξω τις εντολές του λειτουργικού... Δυο σχετικά άρθρα για το θέμα του root...http://www.addictivetips.com/mobile/top-10-reasons-to-root-your-android-phone-2/ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3313454 Μπόρει καποιος να μας πει αν το root για το Galaxy 3 γίνεται με τον ίδιο τρόπο με το Galaxy S?
  13. Δεν το έχω αναβαθμίσει ακόμα γιατι περιμένω να δω λίγο μήπως έχει κανένα πρόβλημα..Σε ένα ξένο forum που διάβασα οι πιό πολλοι το κάνουν "root" για να παίζει live wallpapers και για να είναι λιγο πιο γρήγορο.. Σύμφωνα, με κάποιον που το έκανε στο εξωτερικό, το καινούργιο firmware έχει ένα επιπλέον παιχνίδι,το "Assasins Creed" και έχει πιο γρήγορο accelerometer. Υ.Γ.Σύμφωνα με την Samsung Europe η έκδοση 2.2 Froyo για το GT i5800 θα ειναι έτοιμη μέσα Νοέμβρη.. Ενα πολύ χρήσιμο app για βελτίωση της ζωής της μπαταρίας ειναι το battery booster απο downloadandroid.info..
×
×
  • Create New...