Jump to content

alogaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alogaras

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

alogaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει κάποιο Λίνκ για να δω αυτά που προτείνει? Btw την έχω περάσω 3 4 φορές την neatrom γιατί όλο κάτι σφάλματα βγάζει
  2. Φοράω την νεατρομ 7.2.. ποιο κερνάω του μπιέλα είναι συμβατός για να βαλω? Επίσης ποιο από τα μόντεμ θα μου προτεινατε?
  3. εχω την 4.3 μαμισια. το εχω κανει ροοτ και όπως εσβηνα εφαρμογες του συστηματος μαλλον εσβησα και το ξυπνητηρη.. δοκιμασα 2-3 clockpackage apk αλλα μολις το τρεχει μου λεει η εφαρμογή δεν εγκατασταθηκε.. τι κανω σε αυτή τη περιπτωση, μπορω να το επαναφερω καπως η να μου δωσετε καποιο λινκ εσεις για να το βαλω? ευχαριστω
  4. ρε παιδια εξηγειστε μου λιγο τι συμβαινει με τη μπαταρια ...οκ 4 ωρες το ειχα στα χερια μου (browser me wifi και κανα παιχνιδι)αλλα απο 100 πηγε 30 η μπαταρια...συμβαινει μονο σε μενα η ειναι το φυσιολογικο του??
  5. Πως γινετε να ενεργοποιησω την οθονη χωρις να πατησω το home button? Πχ με καποιο συνθηματικο στην οθονη
  6. σε custom rom υπαρχουν αυτες οι λειτουργιες ? και κατι τελευταιο, σε νορμαλ χρηση smartphone καθε ποτε θελει φορτηση στο περιπου?
  7. αυτη τη στιγμη, η samsung εχει βγαλει καποια επισημη αναβαθμηση για το κινητο και αν ναι ποια? οι λειτουργιες του S4 οπως Smart Scroll ,Smart Pause κλπ εχουν περαστει σε αναβαθμηση ?
  8. παιδια πεφτει γρηγορα η μπαταρια στην ν8?
  9. Στην 6.0 κ 6.1 εχω παρατηρηση μεγαλη αλλαγη στη μπαταρια σε σχεση με την 5.3 που το κινητο μπορουσε να κρατησει και 4 μερες...τωρα 1 και την δευτερη με το στανιο...εχω βαλει κ στο setup τις ρυθμισεις που εχει δωσει ο κυριλλος αλλα τπτ...πολυ καλη η δουλεια αλλα αν διορθοθει και αυτο με την μπαταρια σουπερ
  10. Παιδια υπαρχει καποιο καλο free gps που μπορω να κατεβασω?
  11. ρε παιδες στο 0.facebook γιατι δεν μπαινει τι πρεπει να κανω?? μονο σε εμενα συμβαινει η και σε αλλους?
  12. ευχαριστω παιδες....ειμαι ροοτ... με το file expert πηγα να το κανω....λογικα εγινε...αν δεν εγινε θα κατεβασω το αρχειο του φιλου πιο πανω... ευχαριστω..
  13. μπορεις να μου πεις ποια εφαρμογη ειναι στο μαρκετ γιατι μαλλον ειναι λαθος εφαρμογη και δν ειχε πανω το mount.. το root explorer που λες δεν ειναι free στο μαρκετ..αλλη που κανει την ιδια δουλεια?
  14. ρε παιδια που ειναι το /system/app ???? ακυρο το βρηκα.. ''κάνεις mount as read-write και αφαιρείς τα Phone.apk και Phone.odex από το /system/app/'' ποσ κανω mount?
×
×
  • Create New...