Jump to content

spinmaths

Members
  • Δημοσιεύσεις

    256
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spinmaths

  • Ημ. Γέννησης 19/07/1979

Συσκευή

  • Συσκευή
    S23 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

5.513 profile views

spinmaths's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

13

Φήμη

  1. Περίμενα πρώτες αντιδράσεις από χρήστες και αποφάσισα πως παραμένω τελικά με S23 Ultra. Για μένα δεν αξίζει αναβάθμιση. Έχω 2 κουπόνια. Όποιος προλάβει. EHR-NAC1-7H2S-H2AS (50 EUR) EEP-5K2B-CEEW-KSEW (10%)
  2. Αυτό γιατί μου συμβαίνει όταν πατάω Customization Service?
  3. Στο S22U που είχα, είχα βάλει csc SEK. Στο S23U μου, να βάλω πάλι SEK? Είδα ένας φίλος παραπάνω έβαλε ILO. SEK vs ILO διαφορές?
  4. Οτσν το πιέζω λίγο περισσότερο πιάνει καλύτερα. Θα έλεγα κατά 70% επιτυχία.
  5. Έβαλα την προηγούμενη Τετάρτη Whitestone Dome Glass. Από αίσθηση κύλισης και εφαρμογή, εξαιρετικό. Αλλά το δαχτυλικό 50% θα πιάσει. Και έβαλα 3 φορές ξανά τα δάχτυλα από τότε, με τελευταία χθες πάλι. Τζίφος. Ακολούθησα πιστά tutorials και είδα κι ακόμα 2-3 βίντεο περί εγκατάστασης. Όλοι αντιμετωπίζετε το ίδιο θέμα σε αυτό τον βαθμό;
  6. Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση. Παράγγειλα από spaceboy.io τελικά. Αύριο θα το έχω. Αν και έχω εμπειρία σε τοποθέτηση σε μεμβράνες και tempered glass, δεν έχω όμως σε κάτι τέτοιο (με κόλλα κτλ). Κι αυτό λίγο με αγχώνει.Διάβασα και από προηγούμενα ποστ να βάλω χαρτοταινία στο ακουστικό, κάτω μεριά, πάνω επίσης και κουμπιά για να μην μπει κόλλα κατά τη διαδικασία.
  7. https://www.amazon.de/dp/B0BNSWYZNJ?tag=haggle-web-de-21&linkCode=osi&th=1&psc=1&language=en_GB Είναι το ίδιο με το παρακάτω από σκρουτζ? https://www.skroutz.gr/s/40615741/Whitestone-Dome-Tempered-Glass-2τμχ-Galaxy-S23-Ultra.html Ρωτάω, γιατί βλέπω διαφορά μεγάλη σε τιμή. Και στα 2 βλέπω 2 τεμ. μαζί με UV leds
  8. Ερώτηση. Μπορούμε να κάνουμε screen capture video όπως με smart select tool (επιλογή συγκεκριμένου τμήματος της οθόνης), αλλά για περισσότερο από 15sec?
  9. Παιδιά εγώ με αυτονομία έχω πάθει πλάκα. Ίδια χρήση, εφαρμογές εγκατεστημένες ρυθμίσεις κτλ, με s22u και βλέπω τεράστια διαφορά στις 10 μέρες που του χω.
  10. Δεν κατάλαβαίνω. Εγώ που το πήρα με -100€ από προπαραγγελία με κωδικό samsung, μείον αποφορολόγηση και μου βγήκε περίπου 1060€ δικαιούμαι και Pandas ακόμα μείον 100€ ?
  11. Ταίριαξε τέλεια σε μένα από το S22U αγορασμένη από amazon. Επίσης, 1η φορά φόρτιση στο 100% εδώ και μία βδομάδα που το έχω. Από 100 έως 85% 1h55m SOT + 1h38m standby. Μου φάνηκε δυνατό. Δεν έπαιζε αυτό με s22u. Επίσης, και το δικό μου μετά από πολλές προσπάθειες είδα ένα απειροελάχιστο ίχνος μη ομαλότητας της οθόνης κάτω δεξιά γωνία. Αλλά για να το εντοπίσεις, θέλει υπερπροσπάθεια και σε γωνία συγκεκριμένη με συγκεκριμένη αντανάκλαση. Δηλαδή ούτε καν φαίνεται. Πόσο μάλλον με αναμμένη οθόνη. Και κάτι τελευταίο, επειδή δεν θέλω να αλλάξω CSC σε SEK, πείτε ποιο ακριβώς ACR call recorder σας δούλεψε, που έλεγε και ένας φίλος πιο πίσω, γιατί βρήκα αρκετά διαφορετικά στο play store με όνομα ACR. Αν μπορεί ας στείλει κάποιος link από play store.
  12. Cube ACR? Στείλε λινκς και από τα 2 να τα δούμε σε παρακαλώ.
  13. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    12/256 GB - Πράσινο. Κατάσταση βιτρίνας. Δεν έχει το παραμικρό σημάδι. Αγορασμένο από you.gr με απόδειξη αγοράς και 15 μήνες υπόλοιπο εγγύησης. Από το πρώτο δευτερόλεπτο λειτουργίας, έχει φορεμένη μεμβράνη από Amazon + θήκη Nillkin Camshield Pro Back Cover με προστατευτικό καπάκι στις κάμερες. Φορτίσεις αποκλειστικά ~25% έως 85%. Μαζί δίνεται φορτιστής Samsung EP-TA800NB (25W) γνήσιος και αχρησιμοποίητος, (λόγω 2ου) αγορασμένος από Κωτσόβολο, μαζί με καλώδιο USB-C και 3 θήκες σύνολο (οι 2 αδούλευτες) Επίσης, δίνεται το κουτί με όλα τα παρελκόμενα. Περιοχή Αθήνα Τιμή 750€

    750 €

    ΑΘΗΝΑ, -- Επιλογή -- - GR

  14. To ελάχιστα μπλέδιασμα στο white balance σε σχέση με το s22u μου το έλυσα με αυτό το setup: hhttps://forum.xda-developers.com/t/getting-correct-white-balance-on-s23u-screen-in-vivid-mode.4552669/#post-88136255 Πρώτες εντυπώσεις μέχρι στιγμής μόνο θετικές. Μπαταρία, smoothness, ταχύτητα SD (vs Exynos), αισθητή διαφορά παιδία.
  15. Παρέλαβα μόλις επιτέλους το πρασινάκι. Από 2/2 η παραγγελία. Ανυπομονώ να δω διαφορές με το S22U μου.
×
×
  • Create New...