petrin Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 παιδιά εγώ μόλις τώρα έκανα ενημέρωση λογισμικού και μου βγάζει τα εξής : Ν8-00 Λογισμικό συσκευής Περιγραφή: Βελτιώνει την απόδοση του τηλ κλπ κλπ κλπ Εκδοση 011.012 Ενημερωση εφαρμογών: Σημαντική Μέγεθος 3302 ΚΒ Θέματα Νοκια : Προαιρετικη Midnight με μέγεθος 5623 Κοινωνικά δίκτυα Προαιρετική με μέγεθος 2545 Τι κάνω, τα βάζω όλα ? τελος πάντων τα έβαλα όλα. Έχει και γκολφ που δεν θα παίξω ποτέ. Το κινητό είναι σούπερ. Εκείνο το κουμπάκι δεξιά που απενεργοποιεί την οθόνη είναι όλα τα λεφτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 εμένα το τηλ φοράει την έκδοση λογισμικού 011.012 και προσαρμοσμένη έκδοση την 011.012.00.01 γιατί μου δίνει την ίδια έκδοση σαν αναβάθμιση ? ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 εμένα το τηλ φοράει την έκδοση λογισμικού 011.012 και προσαρμοσμένη έκδοση την 011.012.00.01 γιατί μου δίνει την ίδια έκδοση σαν αναβάθμιση ? η τελευταια ποια ειναι? Εγω εχω 011.012 και 011.012.329.01 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 εμένα το τηλ φοράει την έκδοση λογισμικού 011.012 και προσαρμοσμένη έκδοση την 011.012.00.01 γιατί μου δίνει την ίδια έκδοση σαν αναβάθμιση ? Τι χρώμα είναι το κινητό σου και τι product code έχεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Τι χρώμα είναι το κινητό σου και τι product code έχεις; silver white και ο κωδικός είναι 059d8g5 ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 silver white και ο κωδικός είναι 059d8g5 059D8G5: N8-00 RM-596 Country Variant Hungary HU Silver White V1_COLOR Παραεισαγωγή με περασμένα ελληνικά, πρώτης παρτίδας και γι'αυτό σου ζητάει αναβάθμιση του Social. Στη πιο πρόσφατη 011.012.329.01 είναι περασμένη η αναβάθμιση, με λίγα λόγια υπάρχουν ίδιες εκδόσεις firmware με διαφορετικές αναβαθμίσεις εφαρμογών, όσο αναβαθμίζονται οι εφαρμογές δε βγαίνει νέο firmware αλλα προστίθενται η αναβαθμισμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 059D8G5: N8-00 RM-596 Country Variant Hungary HU Silver White V1_COLOR Παραεισαγωγή με περασμένα ελληνικά, πρώτης παρτίδας και γι'αυτό σου ζητάει αναβάθμιση του Social. Στη πιο πρόσφατη 011.012.329.01 είναι περασμένη η αναβάθμιση, με λίγα λόγια υπάρχουν ίδιες εκδόσεις firmware με διαφορετικές αναβαθμίσεις εφαρμογών, όσο αναβαθμίζονται οι εφαρμογές δε βγαίνει νέο firmware αλλα προστίθενται η αναβαθμισμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές. ναι Σπύρο αυτό υπέθεσα και εγώ γιατί μπήκα και στο ovi και φυσικά δεν βγάζει νέο update ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Εμενα είναι μαύρο 011.012.329.01 και μου τις έχει ζήτηση αυτές τις αναβάθμισης και δεν είναι παραεισαγωγή φιλε Spyr0s Edited December 30, 2010 by andreas443 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Λοιπόν να ξεκαθαρίσω ότι εννοείται ότι δεν υπάρχει "ζελατίνα" και δεν υπάρχουν "δακτυλίες" στο φακό του Ν8 και στις προηγούμενες και στις κάτωθι. Επαναλαμβάνω ότι οι ρυθμίσεις είναι όπως είναι "μαμά". Στις προηγούμενες κανένας δε κούνησε το Χριστουγενίατικο Δεντρο... Οι κάτωθι είναι με σειρά Ν82, Ν8 και τραβηγμένες στο σκοτάδι, με αυτόματο η ρύθμιση του φλάς (ενα μικρό φως νυχτός είναι αναμμένο πίσω μου περίπου στα 10 μετρα) και στο Ν8 το πήγα στα 12mp. http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/31122010460.jpg http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/31122010023.jpg Edited December 31, 2010 by ovelix5 Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ασθενες xenon 'η θεμα χρωματων? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Εμενα είναι μαύρο 011.012.329.01 και μου τις έχει ζήτηση αυτές τις αναβάθμισης και δεν είναι παραεισαγωγή φιλε Spyr0s Μονο Midnight Themes και Εφαρμογές σου ζήτησε, δε σου ζήτησε Social (κοινωνικά δίκτυα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soti_ Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) Λοιπόν να ξεκαθαρίσω ότι εννοείται ότι δεν υπάρχει "ζελατίνα" και δεν υπάρχουν "δακτυλίες" στο φακό του Ν8 και στις προηγούμενες και στις κάτωθι. Επαναλαμβάνω ότι οι ρυθμίσεις είναι όπως είναι "μαμά". Στις προηγούμενες κανένας δε κούνησε το Χριστουγενίατικο Δεντρο... Οι κάτωθι είναι με σειρά Ν8, Ν82 και τραβηγμένες στο σκοτάδι, με αυτόματο η ρύθμιση του φλάς (ενα μικρό φως νυχτός είναι αναμμένο πίσω μου περίπου στα 10 μετρα) και στο Ν8 το πήγα στα 12mp. Η πρώτη του Ν8 φαίνεται σαν "καμμένη" από το φως ψηλά. Αν δοκίμαζες να πας λίγο πιο πίσω και να την τραβήξεις; Κατά τα άλλα, επειδή αυτή τη στιγμή σου γράφω από το Ν8 και τις βλέπω τέρμα ζουμ μπροστά στα μάτια μου, στην πρώτη (του Ν8) φαίνονται χαμηλά, όπου δεν είναι "καμμένη", τρελές λεπτομέρειες στις πλαστικές βελόνες του δέντρου, ενώ σε εκείνο το σημείο στη δεύτερη θολώνει και δε φαίνεται τίποτα... Και σε μένα έκανε διάφορους θορύβους μέχρι που έφαγε μια τούμπα και προσγειώθηκε άτσαλα στο πεζοδρόμιο. Μετά έστρωσε. Ελπίζω αυτός να μην είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος επισκευής. :lol::lol: Edited December 31, 2010 by stendor Αφαίρεση φωτογραφίων για να μικρύνει το post. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) Η πρώτη του Ν8 φαίνεται σαν "καμμένη" από το φως ψηλά. Αν δοκίμαζες να πας λίγο πιο πίσω και να την τραβήξεις; Κατά τα άλλα, επειδή αυτή τη στιγμή σου γράφω από το Ν8 και τις βλέπω τέρμα ζουμ μπροστά στα μάτια μου, στην πρώτη (του Ν8) φαίνονται χαμηλά, όπου δεν είναι "καμμένη", τρελές λεπτομέρειες στις πλαστικές βελόνες του δέντρου, ενώ σε εκείνο το σημείο στη δεύτερη θολώνει και δε φαίνεται τίποτα... Η πρώτη είναι σίγουρα καμένη, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι είναι του N82, λόγω μεγάλης αντίθεσης και ενίσχυσης (το N8 έχει ελάχιστο post-processing, με στόχο την όσο πιο πιστή απεικόνιση της πραγματικότητας). Ας το επιβεβαιώσει ο φίλος που την τράβηξε. Η δεύτερη είναι σαφώς καλύτερη, και πιο φυσική. Κάποιοι ίσως έχουν συνηθίσει στις υπερενισχυμένες και κορεσμένες φωτογραφίες των υπόλοιπων κινητών τηλεφώνων, όμως η φιλοσοφία του N8 είναι εντελώς διαφορετική, παρόμοια με των dSLR. Στόχος δεν είναι ο φτηνός εντυπωσιασμός, αλλά οι πραγματικά καλύτερες φωτογραφίες. Κι αυτό είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσει ο καθένας αν δει τις φωτογραφίες στο επίπεδο του pixel. Όσοι δεν μπορούν να το εκτιμήσουν και προτιμούν τα κορεσμένα χρώματα και την υπερβολική ενίσχυση ακμών που καταστρέφει κάθε λεπτομέρεια, έχουν παρόλα αυτά τη δυνατότητα να ρυθμίσουν το χρωματικό τόνο σε ζωηρό, και την ευκρίνεια και αντίθεση στο μέγιστο. Μην το ψάχνετε, η κάμερα του N8 είναι εκπληκτική, ρωτήστε οποιονδήποτε φωτογράφο και θα σας το επιβεβαιώσει. Ίσως όμως περισσότερο απ' όσο μπορεί να το εκτιμήσει το ευρύ κοινό, κι αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που στις υπόλοιπες S^3 συσκευές η Nokia έβαλε την πιο συμβατική (και πιο εύκολη για τους πολλούς, αφού δεν απαιτεί προσπάθεια από μέρους τους για να εστιάσει) EDOF κάμερα. Προσωπικά, στόχευα αρχικά το E7, και ο μόνος λόγος που τελικά προτίμησα το N8 ήταν η κάμερά του (αφού είδα σχεδόν ό,τι sample υπάρχει στο internet). Περισσότερες πληροφορίες για την κάμερα του N8, από τον ίδιο τον επικεφαλής ανάπτυξής της, και πλήθος φωτογραφιών από χρήστες στο σχετικό group του flickr. Edited December 31, 2010 by terrestial Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Καλα...πληροφοριες EXIF κανεις σας δεν ξερει να διαβαζει;;;;;;;;;;;;;;;:dash: Η ΠΡΩΤΗ, Η ΕΠΑΝΩ, Η ΚΑΜΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ Ν82! Η ΔΕΥΤΕΡΗ, Η ΚΑΤΩ, Η "ΑΚΑΥΤΗ", ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ Ν8! Η φωτο του Ν82 ειναι καμμενη γιατι, ενω εχει πιο ισχυρο φλας, ειναι τραβηγμενη με ISO 800 που ΔΕΝ νομιζω να το εβαλε αυτοματα το κινητο!;) Τι εννοεις φιλε haki;Η επανω ειναι του Ν8 και η κατω του Ν82:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 το πήρα και εγώ από το Nokia Care Κατεχάκη! Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές εκτός από το γνωστό πρόβλημα με τη βαφή στο κάτω μέρος του καπακιού. Κατά τα άλλα προσπαθώ να διαμορφώσω τις οθόνες μια και δεν είμαι εξοικειωμένος με το περιβάλλον:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) Βρε συ, ξαναδιαβασε τι γραφω!!!!! :confused: Η ΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Ν82! Το γραφει η ενσωματωμενη ηλεκτρονικη πληροφορια της φωτο, το EXIF! :worry::worry::worry::worry::worry: Που το γραφει; Εχεις δικιο φιλε ,κατεβασα το Opanda IExif και ειδα οτι η πρωτη ειναι απο N82 με iso 800 Και η 2 ειναι απο Ν8 με ISO 539 Edited December 31, 2010 by gjimmys Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) χαιρετώ την παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Σήμερα μου ήρθε ενημέρωση στο Ν8 "ενημέρωση εφαρμογών τηλεφώνου" μέγεθος 2892 κβ. Εσάς σας ήρθε και τι αφορά αυτή η ενημέρωση; ευχαριστώ πρεπει να ειναι πολυ παλιο update... Ειχες κανει παλιοτερα αλλο update? Σε μενα παντως δεν μου βγαζει για update Προφανώς κάνεις το λάθος που κάνουν πολλοί, να βγάζουν φωτογραφίες στο σκοτάδι με φλας όταν το θέμα τους είναι μακριά. Το φλας φωτίζει το πολύ μέχρι τα 5 μέτρα, για οτιδήποτε πέρα απο αυτήν την απόσταση πρέπει να απενεργοποιείται. Διαφορετικά η φωτογραφία θα βγει σκοτεινή, αφού λόγω φλας ο χρονος έκθεσης είναι μικρός, όμως το θέμα είναι μακριά και το φλας δεν καταφέρνει τελικά να το φωτίσει. Γι' αυτό σε μακρινές νυχτερινές λήψεις απενεργοποιούμε το φλας (ή καλύτερα επιλέγουμε τη νυχτερινή λήψη από τις σκηνές) και προσέχουμε να κρατήσουμε το τηλέφωνο όσο πιο σταθερό γίνεται (λόγω μεγάλου χρόνου έκθεσης, η πιθανότητα για κουνημένη φωτογραφία είναι μεγάλη). Φυσικά αυτά ισχύουν για όλες της φωτογραφικές μηχανές, όχι μόνο για το N8. Στην αρχη το εκανα ετσι, αλλα παιζοντας με τις ρυθμισεις εκλεισα το flash, βελτιωθηκαν τα χρώματα αλλα ως εκει... Ο θορυβος παρεμεινε Υπαρχει τροπος να ρυθμισουμε ποση ωρα μενει ανοικτο το κλειστρο? Edited December 31, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Καλα...πληροφοριες EXIF κανεις σας δεν ξερει να διαβαζει;;;;;;;;;;;;;;;:dash: Η ΠΡΩΤΗ, Η ΕΠΑΝΩ, Η ΚΑΜΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ Ν82! Η ΔΕΥΤΕΡΗ, Η ΚΑΤΩ, Η "ΑΚΑΥΤΗ", ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ Ν8! Η φωτο του Ν82 ειναι καμμενη γιατι, ενω εχει πιο ισχυρο φλας, ειναι τραβηγμενη με ISO 800 που ΔΕΝ νομιζω να το εβαλε αυτοματα το κινητο!;) Δε ξέρω τι εννοείς με αυτό που λες αλλά που το έχω μπροστά μου έχει 4 επιλογες στο ISO, Aυτόματη Χαμηλή Μεσαία Υψηλή Είναι και ήταν "τσεκαρισμάνη" η πρώτη που λέει Αυτόματη. Το ίδιο είναι και στη φωτογραφία απο το Ν8 και το ISO είναι στα 539... Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Δε ξέρω τι εννοείς με αυτό που λες αλλά που το έχω μπροστά μου έχει 4 επιλογες στο ISO, Aυτόματη Χαμηλή Μεσαία Υψηλή Είναι και ήταν "τσεκαρισμάνη" η πρώτη που λέει Αυτόματη. Το ίδιο είναι και στη φωτογραφία απο το Ν8 και το ISO είναι στα 539... Γιατι φιλε μου ειπες πως ειναι η πρωτη του Ν8 ενω δεν ηταν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Συμφωνώ έκανα λάθος και το διώρθωσα...:wacko: Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Είμαι και εγώ κάτοχος του Ν8 εδω και 2 μέρες σε ασημί χρώμα. Πολύ ωραίο κίνητο, λίγο με προβλημάτισε η φωτογραφίκη του, όσες έβγαλα μέσα στο σπίτι δεν μου βγήκαν καλές ενώ με το Ν82 που είχα εβγαζα καλυτερες. θα αλλάξω μερικές ρυθμίσεις να δω αν καταφέρω καλύερα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Ακόμα και με τις αυτόματες ρυθμίσεις, με το mod του hyperX εγκατεστημένο, δεν τίθεται σύγκριση των φωτογραφιών του Ν82 με τις φωτογραφίες του Ν8. Ίσως ορισμένοι βλέπουν διαφορά λόγω των πιο δραστικών αλγορίθμων συμπίεσης που έχουν μπει στο Ν8. Όπως και να 'χει, είτε χρησιμοποιείτε το mod είτε όχι, ψαχτείτε λίγο με τις ρυθμίσεις, μην τα περιμένετε όλα έτοιμα. :rolleyes: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Από δοκιμές που έχω κάνει με την κάμερα πάντως έχω παρατηρήσει ότι βάζοντας την ευκρίνεια στο υψηλό έχω λιγότερο κόκκο στις φωτογραφίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η φωτογραφία να έχει μικρότερο μέγεθος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Για μία ακόμα φορά διαγράφηκαν ποστ.Έχουν γίνει επανειλημμένα συστάσεις(1038 , 1245 ) ώστε να αποφεύγονται οι αντιπαραθέσεις μεταξύ χρηστών. Παρακαλώ πολύ, αποφύγετε τις εντάσεις,σεβαστείτε τον χώρο στον οποίο φιλοξενούμαστε και το γεγονός ότι υπάρχουν χρήστες οι οποίοι μπαίνουν για να πληροφορηθούν για την συγκεκριμένη συσκευή και δεν έχουν καμία απολύτως όρεξη να βλέπουν ποστ τα οποία μπορεί να έχουν θέση σε ένα καφενείο αλλά όχι εδώ μέσα. Ευχαριστώ.:) [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Χρονια πολλα και καλη χρονια ευχομαι σε ολους. Δοκιμασα το touch του Ν8 σε συγκριση με το iphone4 και το galaxy S ακομα και καποια ποιο φθηνα HTC οπως το wildfire και παρατηρησα οτι πολλες φορες χρειαστηκε να πατησω ενα κουμπι δυο φορες για να πιασει και γενικα μου φανηκε πιο αργη η αποκριση σε σχεση με τα αλλα κατι που με ενοχλησε λιγο!Αν τελικα αποφασισω να το παρω θα ειναι το πρωτο μου touch κινητο οποτε πιστευω οτι η συγκριση αυτη δεν θα μου πολυφανει μιας και δεν θα εχω διπλα τα παραπανω κινητα.:) Επισης το φοντο και το μενου του ειναι λιγο ξεπερασμενο σε συγκριση με τα αλλα,αλλα και παλι πιστευω οτι ειναι συνηθεια και αυτο! Τελος οσον αφορα για ''μελλοντική αναβάθμιση στην νεότερη έκδοση symbian^4'' που εχει αναφερθει παλιοτερα ειναι σιγουρο η θα μεινει ''ξεκρεμαστο'' το κινητο? ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts