Jump to content

mpapad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    717
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mpapad

  • Ημ. Γέννησης 25/09/1968

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mpapad's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Από τη Belle και πέρα δεν καταγράφονται πλέον οι κινήσεις data. Αλλά μας έχουν δώσει data widget που πιστεύω ότι είναι πιο χρήσιμο.
  2. To whatsapp αν θυμάμαι καλά τρώει μπαταρία αν το αφήσεις ανοικτό. Από αυτό και μόνο θα είχα πάρει άλλη μπαταρία...
  3. Δηλ. οχι απλά να κλείνει η οθόνη... τερματίζει και την κλήση έτσι; Μόνο με ένα τρόπο μπορείς να το τσεκάρεις στα σίγουρα. Το καθαρίζεις με γενικό φορμάτ και το δουλεύεις έτσι. Αν συνεχίζει τότε δεν φταίει η μπαταρία. Μια που λέμε για διάρκεια μπαταρίας, δεν μπορώ να καταλάβω πως σου πάει 3 μέρες. Το δικό μου με λίγη χρήση δεν πάει στην τρίτη μέρα. Αν το αφήσω παρατημένο χωρίς να το πειράζω πάει και 3.5. Άλλαξες πάροχο ή περιοχές που συχνάζεις; Το αυθεντική και 12 ευρώ, στραβά μου κάθετε. Nokia Care.
  4. Αν δεν στο κάνει πριν κάνεις restore τότε κάτι φταίει στο backup που έχεις πάρει. Πιθανό να είναι κάποιο αρχείο από προβληματική εφαρμογή, αλλά άντε βρες το....
  5. Αυτό ήταν από προηγούμενο update.
  6. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει τι διαφορές έχουν. Η international είναι με το μεγαλύτερο αριθμό.
  7. Μη τρελαίνεσαι... η μία είναι η international και η άλλη η απλή.
  8. Το πιο πιθανό είναι να το έχει από μόνο του. Κρατάς το πλήκτρο lock για λίγα δεύτερα.
  9. Ας λεέι το QtInfo. Το πρόβλημα το έχεις με τις βιβλιοθήκες QT. Κάνε ενα φλασάρισμα και θα στρώσει.
  10. Αν υπήρχε τρόπος να παρακάμψεις τον κωδ. ασφαλείας, τότε δεν θα είχε νόημα να υπάρχει. Δε δοκιμάζεις σε nokia care ?
  11. Αλλαγή product code μόνο με ειδικευμένο hardware. Απλά βρες την τελευταία balkans ή ακόμα καλύτερα του συμφουρίτη lagoskon και φλασάρεις.
  12. Υπάρχουν προγράμματα που υποστηρίζουν χειρισμό music από lock screen. Προσωπικά με το καλώδιο multimedia που έχω από το 5800 τα κάνω όλα αυτά...
  13. Κάτι σαν burn-in έχει και το δικό μου κάτω δεξιά. Δεν νομίζω να έχει σχέση με πόση ώρα μένει ανοικτή... γιατί ουσιαστικά δε σβήνει και ποτέ. Επειδή φοβόμουν μη μου βάλουν καμιά οθόνη με κοκκινίλες (και δεν παρουσιάζει προβλήματα με το touch) δεν το έδωσα για φτιάξιμο.
  14. 1η περίπτωση... Είσαι στην παρακάτω οθόνη... [ATTACH]32224[/ATTACH] Για να γράψεις νεο sms πατάς το πλήκτρο στον κόκκινο κύκλο. 2η περίπτωση... [ATTACH]32225[/ATTACH] Αυτή είναι η οθόνη προβολής συζήτησης... Για να απαντήσεις πρέπει να γράψεις στο πλαίσιο κάτω που λέει "πατήστε για γραφή" και μετά πατάς το εικονίδιο στον κόκκινο κύκλο. 3η περίπτωση... [ATTACH]32226[/ATTACH] Εδώ για να απαντήσεις μπορείς να πατήσεις το εικονίδιο στον κόκκινο κύκλο ή να επιλέξεις Απάντηση από το μενού.
  15. Η belle refresh είναι η τελευταία για το N8. Η FP1 & FP2 είναι για τις πιο μοντέρνες συσκευές (701,700,603 & 808).
×
×
  • Create New...