Jump to content

mpapad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    717
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mpapad

  1. Από τη Belle και πέρα δεν καταγράφονται πλέον οι κινήσεις data. Αλλά μας έχουν δώσει data widget που πιστεύω ότι είναι πιο χρήσιμο.
  2. To whatsapp αν θυμάμαι καλά τρώει μπαταρία αν το αφήσεις ανοικτό. Από αυτό και μόνο θα είχα πάρει άλλη μπαταρία...
  3. Δηλ. οχι απλά να κλείνει η οθόνη... τερματίζει και την κλήση έτσι; Μόνο με ένα τρόπο μπορείς να το τσεκάρεις στα σίγουρα. Το καθαρίζεις με γενικό φορμάτ και το δουλεύεις έτσι. Αν συνεχίζει τότε δεν φταίει η μπαταρία. Μια που λέμε για διάρκεια μπαταρίας, δεν μπορώ να καταλάβω πως σου πάει 3 μέρες. Το δικό μου με λίγη χρήση δεν πάει στην τρίτη μέρα. Αν το αφήσω παρατημένο χωρίς να το πειράζω πάει και 3.5. Άλλαξες πάροχο ή περιοχές που συχνάζεις; Το αυθεντική και 12 ευρώ, στραβά μου κάθετε. Nokia Care.
  4. Αν δεν στο κάνει πριν κάνεις restore τότε κάτι φταίει στο backup που έχεις πάρει. Πιθανό να είναι κάποιο αρχείο από προβληματική εφαρμογή, αλλά άντε βρες το....
  5. Αυτό ήταν από προηγούμενο update.
  6. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει τι διαφορές έχουν. Η international είναι με το μεγαλύτερο αριθμό.
  7. Μη τρελαίνεσαι... η μία είναι η international και η άλλη η απλή.
  8. Το πιο πιθανό είναι να το έχει από μόνο του. Κρατάς το πλήκτρο lock για λίγα δεύτερα.
  9. Ας λεέι το QtInfo. Το πρόβλημα το έχεις με τις βιβλιοθήκες QT. Κάνε ενα φλασάρισμα και θα στρώσει.
  10. Αν υπήρχε τρόπος να παρακάμψεις τον κωδ. ασφαλείας, τότε δεν θα είχε νόημα να υπάρχει. Δε δοκιμάζεις σε nokia care ?
  11. Αλλαγή product code μόνο με ειδικευμένο hardware. Απλά βρες την τελευταία balkans ή ακόμα καλύτερα του συμφουρίτη lagoskon και φλασάρεις.
  12. Υπάρχουν προγράμματα που υποστηρίζουν χειρισμό music από lock screen. Προσωπικά με το καλώδιο multimedia που έχω από το 5800 τα κάνω όλα αυτά...
  13. Κάτι σαν burn-in έχει και το δικό μου κάτω δεξιά. Δεν νομίζω να έχει σχέση με πόση ώρα μένει ανοικτή... γιατί ουσιαστικά δε σβήνει και ποτέ. Επειδή φοβόμουν μη μου βάλουν καμιά οθόνη με κοκκινίλες (και δεν παρουσιάζει προβλήματα με το touch) δεν το έδωσα για φτιάξιμο.
  14. 1η περίπτωση... Είσαι στην παρακάτω οθόνη... [ATTACH]32224[/ATTACH] Για να γράψεις νεο sms πατάς το πλήκτρο στον κόκκινο κύκλο. 2η περίπτωση... [ATTACH]32225[/ATTACH] Αυτή είναι η οθόνη προβολής συζήτησης... Για να απαντήσεις πρέπει να γράψεις στο πλαίσιο κάτω που λέει "πατήστε για γραφή" και μετά πατάς το εικονίδιο στον κόκκινο κύκλο. 3η περίπτωση... [ATTACH]32226[/ATTACH] Εδώ για να απαντήσεις μπορείς να πατήσεις το εικονίδιο στον κόκκινο κύκλο ή να επιλέξεις Απάντηση από το μενού.
  15. Η belle refresh είναι η τελευταία για το N8. Η FP1 & FP2 είναι για τις πιο μοντέρνες συσκευές (701,700,603 & 808).
  16. Εκτός από το symbian belle, υπάρχουν και οι αναβαθμίσεις του belle refresh (για τις αρχικές S^3 συσκευές), και τα FP1 & FP2 (για τις υπόλοιπες). Ίσως το πρόγραμμα να έτρεχε μέχρι και το symbian belle. Μετά το έχασε το παιχνίδι.
  17. Επίσης! Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα τώρα, τελευταίο update που είχε κάνει ήταν επί εποχής Symbian Anna, μπορεί και παλαιότερα. Το περίεργο είναι το ότι έτρεξε έστω και μια φορά στο δικό σου. Γνώμη μου είναι να κάνεις ότι σου λέει ο Nikos_Mpl. Εγώ χρησιμοποιώ το x-plore. Απλά για να κάνεις edit αρχείο πρέπει να το επιλέξεις και να πας από τα μενού > File > Edit.
  18. Ναι, το path ήταν στο δικό μου PC. Στο δικό σου μάλλον το θέλει αλλού.
  19. Τα έχουμε γράψει μυριάδες φορές. Απλό είναι... κάντο, δες τι χαλάει και μετά ξαναφλασάρεις.
  20. Το τελευταίο άστο καλύτερα... αρκετούς έχουμε ήδη ( ρε λες να ήταν και αυτοί απελπισμένοι από την εγκατάσταση του φοίνικα... ). Μόνο με το φοίνικα κάνεις δουλειά, τα υπόλοιπα τα ξεχνάς. Το πρόγραμμα το τρέχεις πάντα σαν admin. Τώρα το που ψάχνει τις rom αυτό είναι που πρέπει να κοιτάξεις. Αλλάζει ανάλογα με το λειτουργικό. Στο δικό μου (win 7 64 bit) το ήθελε στο : C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-596
  21. Και μαζί με τη σαβούρα φεύγουν και μερικά ακόμα πραματάκια που είναι χρήσιμα...
  22. Τρέξε τον φοίνικα με δικαιώματα admin.
  23. Καλύτερα να δώσεις 40 και να είσαι σίγουρος για τη μπαταρία, παρά να την πάρεις και να μη φορτίζει ή να έχει κάποιο πρόβλημα. Το κακό με τα φτηνά ( και όχι μόνο) είναι ότι αν τελικά δεν είναι αυτό που σου είπε άντε να αποδείξεις ότι σου πούλησε ελαττωματικό προϊόν. Παίρνεις έναν adaptor AD-54 και βάζεις επάνω ότι ακουστικά θέλεις και έχεις φοβερό handfree.
  24. Για gmail πλέον διαγράφει κανονικότατα. Παλιά τα πέρναγε η nokia μέσω δικού της server και δεν γινόταν διαγραφή αλλά πλέον τα διαβάζει κατευθείαν από το λογαριασμό σου.
  25. Σε 5800 & Χ6 που είχα δοκιμάσει να συνδεθώ με κρυφό wifi (στο σπίτι μου), δε το έβλεπε αν δε έβαζα τη sim. Αν το έκανα φανερό, συνδεόταν κανονικά. Ισως έχει η sim δυνατότητες αποκρυπτογράφησης?
×
×
  • Create New...