Jump to content

Michaelis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    266
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Michaelis

  1. Μας έλειψαν οι Διαγωνισμοί...καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη αν έχει αναφερθεί. Έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο άλλες φόρες με ακούνε άλλες όχι και αναγκάζομαι να βάζω ανοιχτή ακρόαση. Επίσης δεν λειτουργεί καθόλου στο viber. Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε!?
  3. Γεια σας παιδιά εχω το εξής πρόβλημα! Θέλω να αναβαθμίσω το cloud και μου ζητάει τον κωδικό πρόσβασης πληρωμής τον οποίο δεν θυμάμαι. Αν πατήσω ''ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης'' με πετάει στην ερώτηση ασφαλείας η οποία είναι ''Ποιο είναι το όνομα του πατέρα σας;'' το βάζω και μου λέει λάθος. Δεν μπορώ λοιπόν να κάνω τπτ έχετε καμία ιδέα;
  4. To ''εύρεση συσκευής'' εννοείς;
  5. Και γω μόλις το πήρα σαν 2η συσκευή (τιμή 195) 1η έχω mate 20 pro. Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής πρώτη φορά κάτοχος xiaomi!
  6. Ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές διακοπές!
  7. Φοβερό κινητό με εκπληκτική κάμερα!Καλή επιτυχία...
  8. Τρομερό...καλη επιτυχία σε όλους!
  9. Και γω αυτης της αποψης ειμαι αλλα καπου ακουσα οτι σε βαθος χρονου καταστρεφει την μπαταρια η γρηγορη φορτιση!
  10. Τελικα θα μου απαντησει καποιος αν χαλαει η μπαταρια να την φορτιζεις με τον ταχυφορτιστη?
  11. 2 ερωτησεις: Εχει δοκιμασει κανεις την αντιστροφη φορτιση?Ειναι τοσο αργη? Η μπαταρια θα εχει θεμα αν την φορτιζω συνεχεια μονο με τον ταχυφορτιστη?
  12. Το καλύτερο δώρο παιδιά!Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!
  13. Καλη σας μερα μπορει καποιος να μου πει πως λειτουργει ο θερμιδομετρητης και μια καλη εφαρμογη να σκαναρει barcode? Επισης η μπαταρια ποσο σας κραταει με την χρηση που κανετε?
×
×
  • Create New...