Jump to content

SubeRip

Members
  • Δημοσιεύσεις

    721
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SubeRip

  1. Μόλις βγήκε αναβάθμιση για το λογισμικό ;) Την κατεβάζω και σας ενημερώνω!!! λέτε να είναι η 4.2.1? Έχω το GT-Ι8190 , 4.1.2 ΑΜΒ3 :)
  2. οχι δεν το είχα rootαρει. Δουλευα με signature δικια μου και signtools.
  3. Επισήμα με belle! Μιας και το ένα μου n8 είναι ουγγαρικό , χρησιμοποιησα το Phoenix και το product code :0599774 (balkans_bg φυσικά με ελληνικά) fyi: Αν και του έκανα update και οχι κάποια αλλη διαδικασία ,έχασα επαφές /ημερολόγια κ.τ.λ. , τις εφαρμογες μου τισ ξανα έβαλε όπως ήταν. Τα Homescreens λογικό ήταν να θελουν αναδιοργάνωση.
  4. yep!! Εχεις απολυτο δικιο!!! Το ειχα γραψει παλιοτερα και με ειχαν κραψει σχεδον ολοι!!! :-) Υπάρχει κάποιος τρόπος να αφήσω μονο την ελληνική γλώσσα στις υποψήφιες γλώσσες όταν κρατάω το "q" πατημένο ?
  5. Μπαινεις στο ovi store απο το κινητο και σου βγαζει οτι εχει update. To κανεις install και τελος! και μια ανακοινωση της τελευταιας στιγμης! Adobe Kills Mobile Flash Plug-In http://www.anandtech.com/show/5075/adobe-kills-mobile-flash-plugin?utm_medium=referral&utm_source=pulsenews :( θα εχει καμια επιπτωση αυτο στον browser μας?
  6. Αυτη η εταιρεια εχει βγαλει τις καλυτερες διαχρονικα εφαρμογες για smbian! Αν και το UI ειναι s60 θα το δοκιμασω, γιατι πλεον εχω αρχισει να κουραζομαι απο την μη σωστη υποστηριξη mail :(
  7. Πλεον μια πλατφορμα (πειτε το οικοσυστημα, world, οπως θελέτε...) που θα υποστηριζεται απο μονη της (= απο developers) ειναι μονοδρομος. Οσο και να τα χωνει η Νοκια σε developers για εφαρμογες δεν φτανει.... Το βλεπουμε και στο symbian, με ημερομηνια ληξης :( , οι καινοτομες εφαρμογες δεν υπαρχουν πια! Κανει οτι ενα κινητο αλλα τιποτα καινουρφιο πλεον (σε αντιθεση με το παρελθον). Εμενα ολα αυτα που δειχνουν οτι η Νοκια αμφιταλαντευεται μεταξυ 2 επιλογων οσο οι αντιπαλοι (ios, android kai blackberry) αυξανουν την αποσταση απο την ουραγο (πλεον) νοκια ... Γιατι στις πωλησεις μπορει να ειναι οκ για την ωρα, αλλα η δυναμικη του εκαστοτε λειτουργικου απο την νοκια, που δεν ξερει που παει ακομα, μεγαλωνει... Θα ηθελα να την δω να πηγαινει στο meego, δειχνει ωραιο, γρηφορο open κτλ αλλα δυστυχως οι εταιρειες δεν κανουν πειραματισμους οταν ειναι με το μαχαιρι στο λαιμο... Αν ηταν μπορστα απο τον ανταγωνισμο θα μπορουσε να δοκιμασει, τωρα οχι! Η MS αγορασε εναν καλο κατασκευαστη hardware για να ενσωματωσει το δικο της OS. Αλλιως δεν θα εστελνε τον κονιορδο της στην Νοκια. Δυστυχως αποτι βλεπω παντως, το Ν8 μου ειναι το τελευταιο νοκια κινητο που αγοραζω :( το επομενο θα ειναι android.
  8. Αυτο εννοεις? http://store.ovi.com/content/31078 "Λυπούμαστε, αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο για τη συσκευή Nokia N8-00." :(
  9. Μαλλον δεν διαβαζετε τι γρρφουμε.... Τα μαιλ τα παιρνουμε, αλλα αυτο διαφερει πολυ απο την ευχρηστια που θα επρεπε να εχει ενα smartphone. - Υπαρχει οριο στο size των attachments! Αν τραβηξεις μια φωτο 12mpixel ΔΕΝ σε αφηνει να την στηλεις! Ουτε εχει καπου ενα resize ουτε να αλλαξεις το οριο των 4 mbyte! - Το sync εχει θεμετα σχετικα με το ποτε κανει sync. Δεν το κανει παντα οπως το εχεις δηλωσει ουτε εχει επιλογη για τελειως MANUAL!!! ή μονο να στελνεις χωρις να λαμβανεις (στο gmail) - Το βασικοτερο απολα ειναι το sync με exchange... Οσοι εχουν δουλεψει blackberry ή IOS θα καταλαβουν την απιστευτη διαφορα (ετη φωτος) που ο client toy N8 ειναι πισω!!! Ακομα και οταν ρωτησα στο nokia discussions (official forum της Nokia) απλα δεν πηρα απαντησεις ή ηταν τραγικες... Δυστυχως σε αυτο το τομεα εδω και 1 χρονο δεν εχιε γινει η παραμικρτη προοδος (στα υπολοιπα apps κατι γινεται) Τι εννοείς!? Σχεδόν κανένα mail δεν μου έρχεται στο inbox με αποτελεσμα όλη η mail λειτουργία να είναι άρχηστη!!! Δεν υπάρχει ουτε ενα application που να δουλεύει σωστα? Τα push notifications δυστυχως δεν υπαρχουν σε εμας ακομα... :(
  10. To gmail παιζει μια χαρα... Ετσδι και αλλιως δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο. Με exchange εχεις δοκιμασει ποτε να το συχρονισεις?! Αν φτιαξεις rules που να μεταφερουν τα mails σε υποφακελους τοτε δεν σου έρχονται ποτε μαιλς καθως συχρονιζει μονο το inbox και τιποτα αλλο... Πρεπει να μπεις σοτυς φακελους, να πατησιες sync για να τα δεις... Οπως επίσης υπαρχει η παντελης ελλειψη προγραμαμτος που να σου δειχνει τα mail στην πρωτη οθονη οταν ειναι κλειδωμενο και να σε ειδοποιει για αυτα....
  11. Ο mail client ειναι τελειος απαραδεκτος!!! Και το κακο εινια οτι δεν κυκλοφορει και καποιος αλλος ετσι ωστε με 5Ε το πολυ να κανουμε σωστα την δουλεια μας!!! Ακομα και o dataviz roadsync σταματησε πλεον :(
  12. Κανενας σοβαρος mail client κυκλοφορησε?! 1 χρονο μετα δεν μπορω ακομα να το συνδεσω με exchange και να διαβασει ολους τους υποφακελους οταν το κανω sync!!
  13. Και εγω το ιδιο θεμα εχω μετα απο hard reset :( Μενει στο loading.... Εχω βαλει και τα 2 updates για την Anna καθως και το ovi update! Καμια ιδεα?!
  14. Στο παλιο δοκιμασες να κανεις uninstall τις C βιβλιοθηκες του Qt? Μηπως το Qt δεν το εκανες install στο c: ? Απο την μανα του περναει Qt βιβλιοθηκες?! πρεπει να βαλουμε καποιες νεοτερες εμεις? Σε μενα το μονο που δεν δουλευει ειναι ειναι το ovi... μετα απο πληρες φορματ (ακομα και την flash) μετεφερα τα παντα σε σχεδον 6 ωρες!
×
×
  • Create New...