Jump to content

gjimmys

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.973
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by gjimmys

  1. gjimmys

    Motorola G72

    Ενημέρωση ασφαλείας Οκτωβρίου στο g72
  2. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται σε αψεγαδιαστη κατασταση στο κουτί του μαζί με γνήσιο φορτιστή Samsung (Δεν παρέχεται στο κουτί του)και 2 ποιοτικές θήκες.Παντα με τζαμακι και θήκη από την αρχή.Η μπαταρία έχει κάνει πολύ προσεκτικές φορτίσεις και είναι σε άριστη κατάσταση.Εχει εγγύηση μέχρι τέλος του 2023.Δεν έχω απόδειξη ήταν δώρο.Τιμη 250 να φεύγει και μόνο από Αθήνα.Δεν.με ενδιαφερουν ανταλλαγές και η τιμή είναι τελική.Η φωτογραφία είναι ενδεικτική γιατί το κινητό είναι άψογο.

    250 €

    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, Αττική - GR

  3. Και εμένα μου αρέσει απλώς στον chrome με βολεύει που έχει την μετάφραση στα ελληνικά .Στον samsung δεν βρήκα Τουλάχιστον ελληνικά.
  4. Εγώ φίλε μου τελευταία μετά από το galaxy watch 5 έχω πάρει το realme watch 3 pro.Καταπληκτικο σε όλα και με απίθανη μπαταρία 12 ημερών.Για δες το λίγο.
  5. Τρίπολη σωστά όχι Γιάννενα,είχαμε μιλήσει και στο τηλέφωνο για να μου στείλεις ένα κινητό δεν θυμάμαι ποιο αλλά σου έκανα την κατάθεση και μουντό έστειλες κανονικά.Το τζαμπατζης δεν κατάλαβα, θέλεις να μου το εξηγήσεις;Όχι πως θα αλλάξει η γνώμη μου για σένα αλλά καλό είναι αν λες κάτι για κάποιον να το τεκμηριωνεις σωστά.
  6. Έχω γνωρίσει ανθρώπους από τα Γιάννενα που είναι μια χαρά ευγενικοί,αλλά εσύ.........
  7. O longus είναι αγενεστατος.Ειναι καθαρά έμπορος και δεν κάνει το χόμπι του όπως εμείς.Με έχει βρίσει και εμένα με πμ στο insomnia.Κριμα γιατί έχω αγοράσει και εγώ κινητό από αυτόν και η συναλλαγή ήταν άψογη.
  8. gjimmys

    OnePlus Nord 3

    Ωραίο κινητό φαίνεται.Δεν έχω πάρει ποτέ oneplus και το σκέφτομαι.Εχω το s21fe και δεν ξέρω αν αξίζει να το αλλάξω για το συγκεκριμένο κινητό με γνώμονα την κάμερα που με ενδιαφέρει.Οποιος γνωρίζει ας μου πει παρακαλώ.
  9. Δεν νομίζω ότι σου ανέβηκε πολύ η θερμοκρασία μετά από 3 ώρες!Μια χαρά!!
  10. Είναι πολύ όμορφο χωρίς θήκη αλλά φοβάμαι γιατί γλυστραει πολύ!
  11. η θήκη βοηθά στην απορρόφηση η το ζεσταίνει πιο πολύ; εγώ τώρα δοκιμάζω μια απλή σιλικόνης που όμως μέσα στην πλάτη δεν έχει ύφασμα γιατί μια ακριβώς ίδια αλλά με ύφασμα μέσα στην πλάτη μου ζεσταινοταν πιο πολύ! Εγώ έχω αυτήν! https://www.skroutz.gr/s/33338597/Spigen-Liquid-Crystal-Back-Cover-Σιλικόνης-Διάφανο-Galaxy-S21-FE-5G.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
  12. Εγώ φίλε μου όπως είπα εχθές και δεν έγινα πιστευτός σε κάποιους έπαιζα πάνω από 2 ώρες call of duty έτσι για να δω από περιέργεια πόση θερμοκρασία θα ανεβάσει και είχε πάει 40,8 νομίζω όχι πάντως 41.Στο χέρι μου το ένιωθα απλώς ζεστό και με θήκη φυσικά.Τι να πω δεν ξέρω!!
  13. Πούλα το αδελφέ 😂😂και εγώ αυτό θα κάνω 😂😂😂
  14. Αυτή μου ήρθε και μένα τότε!
  15. Μα και εσύ φίλε μου ,πας να μας βγάλεις ψεύτες.Αφου σου λέμε δεν ζεσταίνεται τι να κάνουμε;Και στο χέρι το ένιωθα απλά ζεστό.Μηπως είχε θέμα η δική σου συσκευή; Τέλος πάντων και εγώ σταματάω την κουβέντα απολαμβάνω το κινητό μου και τελείωσε!!
  16. Χρησιμοποιώ το accubattery pro,αν λέει ψεματα η εφαρμογή τότε λέω και εγώ.
  17. Οπότε λες ότι λέω ψέματα;
  18. Πάνω από 2 ώρες call of duty όλα στα full η θερμοκρασία στα 40,6 με θήκη.Εγω προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την θερμοκρασία του κινητού.
  19. Εμένα δεν ζεσταίνεται,τι να κάνω πρέπει οπωσδήποτε να πω ότι ζεσταινετε ενώ δεν το κάνει;Και το έχω και με θήκη!
  20. Ποτέ δεν μου έχει κάνει τέτοιο πράγμα και βγάζω αμέτρητες φωτογραφίες ούτε μου ζεσταινετε!!
  21. Νομίζω ότι βγάζει για την σειρά s21 πιάνει και εμάς!!
  22. Παίδες το realme gt 2 pro είναι το καλύτερο τηλέφωνο της εταιρείας σαν φωτογραφία;
  23. Το σκέφτηκα αλλά θα είναι ακριβό.
  24. Το θέμα είναι έχει μεγάλη διαφορά στην φωτό;Η να κρατήσω το s21fe;Η μήπως να κοιτάξω το ποιο ακριβό pixel 7;Με ενδιαφέρει φώτο και βίντεο.
  25. Καλησπέρα σε όλους,υπάρχει κάποιος που είχε samsung s21fe και μετά πήρε το pixel 6a να μου κάνει σύγκριση κάμερας;Γιατί το s21fe έχει πάρα πολύ καλή κάμερα και ένα βίντεο που είδα με σύγκριση δείχνει καλύτερο σε κάποια σημεία το samsung .Με ενδιαφέρει και θέλω να το πάρω το 6a.
×
×
  • Create New...