Jump to content

soc07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by soc07

  1. Το θέλω... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Ευχαριστώ πολυ φιλε lagoskon και για την απαντηση και για όλα... Μας εχεις σωσει με την τεχνη σου!
  3. Έβαλα την refresh του lagoskon, η οποια ειναι πραγματικα παρα πολυ καλη. Το μονο πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να σβήσω τις αναπάντητες απο τις ειδοποιήσεις!. Ακόμη και αν διαγράψω ολες τις αναπαντητες απο τις κλήσεις, συνεχίζουν να εμφανίζονται στις ειδοποιήσεις στην home screen. Το εχει αντιμετωπίσει κανείς?
  4. Ξαφνικά (ή τουλαχιστον ξαφνικα το παρατηρησα) σταματησαν να δουλευουν τα πληκτρα που ανεβοκατεβαζουν την ενταση του ακουστικου και κανουν ζουμ στην φωτογραφικη. Κατα τα αλλα ολα λειτουργουν κανονικοτατα!. Αντιμετωπισε κανεις κατι παρομοιο?
  5. Ευχαριστω πολυ καταρχην... Πως το βρισκεις απο τον υπολογιστη το λινκ?
  6. Ναι, το εχω προσπαθησει. Δεν εχω καταφερει ομως να περασω καποιον. Ποια ειναι δηλαδη η διευθυνση για τον μελωδια π.χ.?
  7. Το θεμα ειναι οτι λειπουν απο το nokia internet radio παρα πολλοι σταθμοι, απο τους "μεγαλους"... Δεν εχω καταφερει να περασω μεσα σταθμο... Ξερει κανεις τον τροπο?
  8. Κανεις??? Η μηπως πως μπορουμε να βαλουμε τους σταθμους απο το e-radio που λειπουν?
  9. Με την belle του lagoskon οταν πατάω το κουμπι της κάμερας, δεν ανοιγει την φωτογραφικη, οπως παλια, και πρεπει να την ανοιξω απο συντομευση. Ετσι ειναι ή σε μενα συμβαινει κατι περιεργο?
  10. Ξέρει κανεις κανενα καλό ιντερνετ player για ραδιοφωνο? To nokia internet radio δεν εχει (ή δεν τους βρισκω!?!?) ολους τους σταθμους.
  11. Ευχαριστω πολυ. Δεν τα ειχα δει στο Beta Labs... Χαζομάρα μου...
  12. Να ρωτησω κατι ρε παιδια... Άλλαξε κανείς ήχο κλήσης στην Belle? Εβαλα την lagoskon. Ολα οκ. Περασα μέσα μουσικη, παω απο το προφίλ να αλλαξω ήχο και δεν τα "βλεπει" τα τραγουδια... Ακυρο παιδες το βρηκα... πρεπει να ειναι στον φακελο Sounds. Οχι στον Music... Μηπως έχει δοκιμάσει κανείς swype? Ελληνικα?
  13. Βαρέθηκα να περιμένω και έβαλα την 609 του lagoskon. Πραγματικά άλλο τηλέφωνο... Πρώτη φορά το φλάσαρα χωρίς πολύ κόπο χαρη στο πολυ καλο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ FLASHING (ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ) CUSTOM BELLE ΣΤΟ Ν8 του moralas. Οποιος δεν το εχει δοκιμασει ας τολμησει.... Φοβερη δουλεια και απο lagoskon και απο τον moralas για εμας που δεν "νιωθούμε" και πολυ....
  14. Λογικα τα εχεις χασει φιλε... Αν δεν ειχες παρει backup
  15. Ρε παιδιά για την 059F047 τιποτα??? Ξέρει κανεις κατι?
  16. Διαπιστωσα οτι το τηλεφωνο μου δεν ειναι καλιμπραρισμενο σωστα. Το εχει καποιοσ αλλος αυτο το προβλημα? Ξερει κανεις πως διορθωνεται? Πρεπει να το στειλω για επισκευη? Και στο nfs και σε προγραμματα τυπου level, anglemeter ειναι σαν να "γέρνει" προς τα δεξια καποιες μοιρες!
  17. Ρε παιδια, ο transmitter σας δουλευει με το ovi maps?
  18. Κανενας δεν εχει παρατηρησει το ιδιο?
×
×
  • Create New...