freddaras Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 παιδια εχει βελτιωθει η μπαταρια με το νεο φιρμ η ειναι της φαντασιας μου???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Σαν να μου δίνει κι εμένα την ίδια εντύπωση, αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Θα έχω σαφέστερη εικόνα μόλις βάλω και το widget για να το χω γυρισμένο μονίμως σε 2G. Θυμίστε μου πώς το λένε πλιζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Νομίζω ότι όντως έχει βελτιωθεί αρκετά .... Πριν δεν μου κράταγε πάνω από 1,5 ημέρα, ενώ ξεπερνάει τις 2 ημέρες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Σαν να μου δίνει κι εμένα την ίδια εντύπωση, αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Θα έχω σαφέστερη εικόνα μόλις βάλω και το widget για να το χω γυρισμένο μονίμως σε 2G. Θυμίστε μου πώς το λένε πλιζ. Μα όταν λέμε ότι έχει βελτιοθεί η απόδοση της μπαταρίας προφανώς εννοούμε συνόλικα και όχι μόνο στο 3G ή 2G. Εξαρτάται πάντα και από το φορέα δικτόυ και από την κάλυψη της περιοχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Μα όταν λέμε ότι έχει βελτιοθεί η απόδοση της μπαταρίας προφανώς εννοούμε συνόλικα και όχι μόνο στο 3G ή 2G. Εξαρτάται πάντα και από το φορέα δικτόυ και από την κάλυψη της περιοχής. Ναι, απλά με γυρισμένο συνέχεια το κινητό σε 2G δεν το χεις να ψάχνει και να επιχειρεί να συνδέεται σε 3G όπου αυτό είναι διαθέσιμο. Διατηρείς μια μεταβλητή ακόμα σταθερή δλδ οπότε και η μέτρηση που πας να κάνεις θα είναι ένα κλικ εγκυρότερη. Ας μου δώσει κάποιος το όνομα του widget για την επιλογή δικτύου pleaaaase. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Ας μου δώσει κάποιος το όνομα του widget για την επιλογή δικτύου pleaaaase. 3G/2G/Dual Mode Selection Applet http://maemo.org/downloads/product/Maemo5/3g2g-mode-selection-applet/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 3G/2G/Dual Mode Selection Applet http://maemo.org/downloads/product/Maemo5/3g2g-mode-selection-applet/ μερσί μποκού :) άντε να κάνουμε και μια κανονική μέτρηση να δούμε τι πουλιά θα πιάσουμε με το νέο firm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Και μένα μου φαίνεται σα να βελτιώθηκε η ζωή της μπαταρίας.Εχω να το φορτίσω από την Δευτέρα και σήμερα είναι στα τελειώματα. Μια χαρα!!! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 παιδια εχει βελτιωθει η μπαταρια με το νεο φιρμ η ειναι της φαντασιας μου???:) Εμενα παντως μου τελειωνει πιο γρηγορα με το νεο firm.....καθε μερα φορτισμα και με την ιδια χρηση που εκανα,για να μην πω και πιο λιγο,ενω πριν μου κρατουσε 1,5-2 μερες! Τι να πω....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Με το νέο firmware η διάρκεια της μπαταρίας έχει σαφώς βελτιωθεί. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Μονο εγω δεν το βλεπω μου φαινεται....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Και σε μένα φαίνεται, ότι έχει βελτιωθεί η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Εγω δεν ειδα διαφορα στη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Έχω συνδεση cosmote και χρησιμοποιώ το internet on the phone. Μέχρι χθες επέλεγα από το internet connections to cosmote internet και συνδεόμουν μια χαρά. Μετά το φλασάρισμα για να περάσω την καινούρια έκδοση έπαψε να εμφανίζεται η επιλογή cosmote internet και έτσι δεν μπορώ να συνδεθώ. Ζήτησα από την cosmote τεχνική υποστήριξη και αυτοί μου στέιλαν οδηγίες για το n80. Παρακαλώ αν καποιος γνωρίζει τι πρέπει να γίνει ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Με το νέο firmware η διάρκεια της μπαταρίας έχει σαφώς βελτιωθεί. Συμφωνώ! Βλέπω ένα 20% βελτίωσης στην διάρκεια της μπαταρίας :) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος να παίξουμε βίντεο Html 5 από το internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 ρε παιδιά αξίζει να το πάρω? εχω ψαρώσει με το τηλέφωνο αλλά η επαφή μου με αυτό κράτησε όχι πανω απο 5 λεπτά(τυχαία σε καφετέρια)..να δώσω το e72 και να πάρω n900 λέτε? απο υποστήριξη πως πάει? ενδέχεται να έχουμε διάδοχο του σύντομα? είχα κ wm και bberry και android κατα καιρούς..αλλα αυτό είναι αλλο πράγμα! αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι το πόσο αξιόπιστο/σταθερό είναι σαν λειτουργικό και φυσικά πόσο στηρίζεται σε θέματα εφαρμογών. ευχαριστώ Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosm Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Εψαξα αρκετά στο ιντερνετ για να βρω πως σβηνουμε τα πάντα στο κινητό! Η μονη λύση ήταν το reflashing ή το να μας πέσουν τα χέρια σβήνοντας ένα ένα.. ΚΑτι αλλο δεν βρήκα! ΣΗΜΕΡΑ όμως που έπαιζα με το κινητό βρήκα ότι μέσα στο μενου setting αν κανουμε ένα κλικ την menubar έχει την πολυποθητη εντολή erase all καθώς και το restore στο factory defaults....ελπίζω να μη το έχει πει άλλος και να βοήθησα!:) Παράθεση καρπούζι!:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Εψαξα αρκετά στο ιντερνετ για να βρω πως σβηνουμε τα πάντα στο κινητό! Η μονη λύση ήταν το reflashing ή το να μας πέσουν τα χέρια σβήνοντας ένα ένα.. ΚΑτι αλλο δεν βρήκα! ΣΗΜΕΡΑ όμως που έπαιζα με το κινητό βρήκα ότι μέσα στο μενου setting αν κανουμε ένα κλικ την menubar έχει την πολυποθητη εντολή erase all καθώς και το restore στο factory defaults....ελπίζω να μη το έχει πει άλλος και να βοήθησα!:) Το πρώτο δε νομίζω ότι αντιστοιχεί με το hard reset το οποίο είναι εφικτό μόνο με φλασάρισμα. Βέβαια δεν το εχω δοκιμάσει και ίσως με την νέα αναβάθμιση να έχει αλλάξει. Αν το δοκιμάσεις, πες μας το αποτέλεσμα. Το δεύτερο είναι η γνωστή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 υποστηριζει dual sim γνωριζει καποιος; Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 ρε παιδιά αξίζει να το πάρω? εχω ψαρώσει με το τηλέφωνο αλλά η επαφή μου με αυτό κράτησε όχι πανω απο 5 λεπτά(τυχαία σε καφετέρια)..να δώσω το e72 και να πάρω n900 λέτε? απο υποστήριξη πως πάει? ενδέχεται να έχουμε διάδοχο του σύντομα? είχα κ wm και bberry και android κατα καιρούς..αλλα αυτό είναι αλλο πράγμα! αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι το πόσο αξιόπιστο/σταθερό είναι σαν λειτουργικό και φυσικά πόσο στηρίζεται σε θέματα εφαρμογών. ευχαριστώ Μια χαρά είναι η συσκευή ιδίως με το τελευταίο firmware στην κυριολεξία πετάει. Η μπαταρία έχει ένα θέμα γιατί δεν κρατάει πολύ. Εγώ προσωπικά θα ξαναλάξω κινητό σε καμιά τριετία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakao Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 υποστηριζει dual sim γνωριζει καποιος; http://www.youtube.com/watch?v=VUGvpJ7Lrlg αγορασα αυτο το πραγματακι κ ολα οκ. Το μονο κακο ειναι οτι δεν υποστιριζει ταυτοχρονη λειτουργια και των 2 καρτων και επισης δε λειτουργει το 3G στη SIM 1 αλλα μονο στη SIM 2 Παράθεση ...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Μάλλον την πάτησα...Η οθόνη του Ν900 εχει πάψει να ειναι αφής...καμία αντίδραση...Στην αρχή νόμιζα οτι ήταν θέμα harware ζημιάς αλλα μετά παρατήρησα οτι η αφή καταγράφεται αφου όπου και να ακουμπήσω στην οθόνη ακούγεται το κλικ...νόμιζα οτι θα στρώσει με ενα φλασάρισμα αλλά μάταια,του φλασαρα στην αρχη την 1.3 μόνη της και τίποτα,μετά φλασαρα την 1.3 και την vanilla και πάλι τίποτα.Όποτε ακουμπάω την οθόνη ακουγεται και το κλίκ και αν τυχον ειναι σβηστή με το αγγιγμα ανάβει απλα δεν λειτουργει κανενα κανενα virtual κουμπι...οπότε επανέρχομαι στην ιδέα της ζημιάς στο harware...Καμιά ιδέα μήπως αποφύγω το service της NOKIA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiannis24 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) καλησπέρα.μπορει κανεις να μου πει ποιες ειναι οι ρυθμισεις του yahoo echange? καλησπέρα.μπορει κανεις να μου πει ποιες ειναι οι ρυθμισεις του yahoo echange? Ok I found it!!! Edited November 10, 2010 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Πριν από λίγη ώρα έκανε αναβάθμιση ο enhanced kernel. Σύντομα διαπίστωσα οτι ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσω την κάμερα. Τελικά απεγκατέστησα τον enhanced kernel και το πρόβλημα λύθηκε. Κρίμα γιατί δούλευε μια χαρά στα 850MHz. Συνέβη και σε κάποιον αλλον το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts