Jump to content

joker7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    896
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About joker7

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

joker7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Όταν κάνω κλήση σταματάει η πρόσβαση στο internet. Έχω 2 κάρτες vodafone (μια ομιλίας και μία μόνο data). Στο Huawei Mate 10 pro που είχα πριν έπαιζε κανονικά. Αν θυμάμαι καλά είχε μια επιλογή για να λειτουργεί το internet όταν κάνεις κλήση που δεν υπάρχει στο Xiaomi. Στις δικές σας συσκευές υπάρχει η επιλογή;
  2. Έκανα παραγγελία και περιμένω παραλαβή (με δώρο τη σκούπα :p ). Τα specs είναι δυνατά αλλά με προβληματίζει ότι δεν έχει IP68 πιστοποίηση. Δεν έχω σκοπό να το βουτήξω στο νερό αλλά πάντα έχω το φόβο ατυχήματος. Και επειδή πάω για τρέξιμο έχω ένα φόβο και για τον ιδρώτα. Έψαξα για waterproof θήκη αλλά δε βρήκα τίποτα (ίσως επειδή είναι νέα συσκευή; ). Αν έχει δει κάποιος καμιά καλή θήκη ας ποστάρει link.
  3. Ναι αλλά μένει εκεί.
  4. Το έχω δοκιμάσει και αυτό και το δοκίμασα και τώρα χωρίς αποτέλεσμα.Επίσης δοκίμασα update απο FF και απο HiSuite. Τζίφος. Τι να πώ, δε θέλει να πάρω το 9.
  5. Έχω vodafone, θα δοκιμάσω να βρώ μια cosmote.
  6. Κατάλαβα...Είμαστε τυχερούληδες :lol:
  7. Καλημέρα.Είμαι ο μόνος που έχει μείνει στην 158;
  8. Όχι πλέον, έκανα update μήπως και λυθεί το θέμα. Τώρα και να θέλω να ξανακάνω root δεν μπορώ.
  9. Και αυτό το έχω δοκιμάσει. Χίλια συγνώμη παιδιά,όλο το ίδιο απαντάω σε αυτά που λέτε, δεν θέλω να το παίξω έξυπνος. :p
  10. Καλημέρα. Και αυτό το έχω δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα.
  11. Το είχα συνδέσει κάποια στιγμή στον υπολογιστή μου και το αναγνώριζε κανονικά. Είχα κάνει root, μετέφερα κάποια άλλη μέρα φωτογραφίες και μουσική. Όλα λειτουργούσαν κανονικά. Όταν προσπάθησα πριν λίγες μέρες να το συνδέσω πάλι δεν παίζει με τίποτα. Ναι, το έχω δοκιμάσει και με το δικό του καλώδιο και με τα άλλα 2 που έχω σε άλλους υπολογιστές.
  12. Όλα τα δοκίμασα. Δεν εμφανίζεται καθόλου η επιλογή για τον τύπο σύνδεσης (MTP, PTP κλπ). Έχω δοκιμάσει σε 5 υπολογιστές με 3 διαφορετικά καλώδια. Το μόνο που κάνει είναι να φορτίζει. Του έκανα και 3 φορές reset. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα. Και μετά από ψάξιμο στο Google δεν έχω βρει αντίστοιχο πρόβλημα σε άλλο χρήστη.
  13. Δεν μου εμφανίζει το Hisuite στις εφαρμογες.
  14. Σε ποιά εφαρμογή λες;
×
×
  • Create New...