Jump to content

chek2fire

Members
  • Δημοσιεύσεις

    708
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chek2fire

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

chek2fire's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ok thx. Δεν τα εμφανίζει αυτόματα στην πρώτη οθόνη η απλά θα ξέφυγε από μένα και δεν θα το είδα?
  2. πως βγαίνει το update γιατί σε μένα δεν έχει έρθει κάτι.
  3. όχι το δικό του καλώδιο χρησιμοποιώ και το συνδέω στο usb-c του υπολογιστή χωρίς αντάπτορα. Μου κάνει εντύπωση ότι στην μπρίζα φορτίζει πολύ γρήγορα ενώ στην usb-c κάνει ώρες
  4. παιδιά γιατί στο ubs-c δεν μου φορτίζει γρήγορα? εχει να κάνει με κάποια ρύθμιση η απλά είναι έτσι? αντιθετώς στο φορτιστή στην μπρίζα φορτίζει στο γρήγορο κανονικά.
  5. πήρα το συγκεκριμένο κινητό μια και δεν ήθελα να πάω σε τίποτα με κινέζο και νομίζω είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν. Φοβερή οθόνη με καθαρά χρώματα και ποιότητα κατασκευής παρα πολύ καλή.
  6. chek2fire

    LG VELVET

    κοίτα δίνω και μεγάλη βάση στο θέμα λογισμικού. Δλδ σε κινέζο δεν πάω που να με πληρώσουν σε κινητό. Οι τύποι τα λογισμικά που έχουν στα κινητά τους είναι κανονικά και με την βούλα malware και spyware. όχι ότι κάνω τπτ που θέλω να κρύψω αλλά μου την δίνει αυτό το πράγμα.
  7. chek2fire

    LG VELVET

    Ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα?
  8. Ειλικρινά είναι κρίμα για όσους έστησαν αυτό το site και δημιούργησαν ένα τόσο ισχυρό domain name να το έχουν μετατρέψει σε ένα site που στην πρώτη του σελίδα δεν βλέπεις κανέναν νέο γύρω από τα κινητά τηλέφωνα η το βλέπεις με καθυστέρηση ημερών και το μόνο που βλέπεις είναι "deal" από κινέζικα μαγαζιά αμφιβόλου ποιότητας λες και το site πλέον είναι τηλεμάρκετινγκ. Εγώ έχω σταματήσει να το επισκέπτομαι καθώς έχω βρει άλλα site να βλέπω ειδήσεις γύρω από τα κινητά. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά το myphone.gr πλέον δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του. Εχει πέσει σε μεγάλη παρακμή.
  9. αναβαθμίσει παίρνει συνέχεια. Σκέψου ότι προχθές πήραμε την τελευταία έκδοση του android. Για μένα το κινητό είναι καθαρά business και αξίζει και με το παραπάνω συν την ασφάλεια που έχει.
  10. Απλά να πω ότι σκοπεύω να το κρατήσω τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο. Με έχει βολέψει αφάνταστα.
  11. πάντως καλά review έχει αυτός
  12. μπράβο καλοδούλευτο.Για μένα το κινητό αυτό παραμένει κορυφαία επιλογή
  13. για μένα αξίζει. Τέτοια ποιότητα κατασκευής δεν την βρίσκεις σήμερα εύκολα.
×
×
  • Create New...