Jump to content

LIVERPOOLMAN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LIVERPOOLMAN

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

LIVERPOOLMAN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ο CEO της BlackBerry, John Chen, επιβεβαίωσε μέσω μιας συνέντευξης του στην τηλεόραση ότι η εταιρεία του δουλεύει πάνω σε μία καινούργια συσκευή με φυσικό πληκτρολόγιο και η κωδική ενδοεταιρική του ονομασία είναι BlackBerry Mercury . Να προσθέσουμε ότι το φυσικό πληκτρολόγιο τύπου QWERTY απουσιάζει από τις πρόσφατες συσκευές της εταιρείας, DTEK50 και DTEK60. http://i1.wp.com/gr.gizchina.com/wp-content/uploads/2016/11/phpsorjif.jpg?resize=610%2C305 Ο σχεδιασμός του BlackBerry Mercury ( Ερμής ) θα είναι παρόμοιος με την εικονιζόμενη συσκευή. Σύμφωνα με τις φήμες, πρόκειται για μία συσκευή με 4.5ιντσες FHD οθόνη με αναλογία 3:2, οκταπύρηνο επεξεργαστή από την Qualcomm χρονισμένο στα 2GHz, 3GB μνήμης RAM ,32GB αποθηκευτικού χώρου, μία κάμερα 18MP στο πίσω μέρος της συσκευής, μία εμπρόσθια κάμερα 8MP καθώς και 3,400mAh μπαταρία. Το κινητό θα τρέχει Android Nougat 7.0 ως προεγκατεστημένο λογισμικό. Πηγη:http://gr.gizchina.com/ απο gsmarena Όπως τα μοντέλα DTEK50 και DTEK60, τα οποία είναι κατασκευασμένα από την θυγατρική εταιρεία της Alcatel, την TCL, ομοίως και το Mercury θα κατασκευαστεί από κάποιον συνεργάτη και όχι από την BlackBerry. Στην πραγματικότητα , η BlackBerry θα παρέχει αδειοδότηση στον συνεργάτη της ώστε να χρησιμοποιηθεί νόμιμα το λογότυπο της Blackberry καθώς και η γκάμα των εφαρμογών της. Όπως φαίνεται, η BlackBerry θα ακολουθήσει το καινούργιο της επιχειρησιακό μοντέλο όπως ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο.
  2. Αυτο λες?Μπορει να διαγνωστει σε καποιο καταστημα κτλ για σιγουρα? Παιζει να θελει φλασαρισμα κτλ ή κανα hard reset κτλ,να ναι δλδ. θεμα λογισμικου? Να σημειωσω οτι το ειχα για μηνες κλειστο στο κουτι του το κινητο...
  3. Παιδια το κινητο κανει επανακκινηση μονο εκει που λειτουργει τι λετε να φταιει?
  4. Παιδια ειναι 380 ευρω και δινει και τα γυαλια μαζι ξεχασα να πω...αξιζει ή μπα? 80 100 παραπανω δεν εχω αυτη τη στιγμη...παιζει να πεσει? τι να κανω?
  5. Παιδια επειδη σκεφτομαι να παρω το κινητο...το βρηκα απο φιλο μεταχειρισμενο γυρω στα 400 ...θελω να ρωτησω λανγκαρει κτλ? αξιζει γενικα? σας εχει βγαλει θεματα κτλ τι να προσεξω?
  6. Παιδια καλησπερα σκεφτομαι να το παρω το κινητο και θα ηθελα να ρωτησω τους ηδη κατεχοντες αν τρεχει καλα ή λογω hardware αρχιζει να παρακμαζει??Απο ενημερωσεις κτλ τι παιζει
  7. Παιδια ξερει κανεις αν οι εφαρμογες του android σε συγκριση με το ζ30 τρεχουν σωστα στο passport?? Στο z30 αν και ωραια συσκευη laggaroun κααι κανουν reload ι εφαρμογες του android...Παιζουν τετοια bugs και στο passport ή τα καταφερνει καλυτερα λογω hardware?
  8. Το τσεκαρα και ειναι ξεκλειδωτο κτλ επισης και τα δυο ειναι απο δημοπρασια.Αν ειναι απατη δεν θα μου δωσει το ebay τα λεφτα πισω?
  9. Παιδια καλησπερα, εχω βρει και τα 2 τηλεφωνα στα 370 πανω κατω το ενα σε κατασταση νεου και το αλλο μετχ. ξεκλειδωτο αλλα "may have faults" το iphone+...Επισης γραφει :Allegedly this is an iPhone 6 Plus 16GB according to the label.When I checked the Emei no. it checks as a 64GB. Here is the test result :- Ποιο λετε και γιατι?
  10. Eαν ειναι απλα να μετακιηθει το εργαστασιο για να μειωθουν τα εξοδα εργατικα χερια,τοτε οκ...Πχ και η apple στην Κινα κατασκευαζει αλλα κραταει τα στανταρ ποιοτητα και τιμη...Θα δειξει
  11. Παιδια εχω μεταβει εδω και καιρο σε αλλο κινητο και το συγκεκριμενο το εχω και καθεται στο κουτι του...ειναι κριμα οποιος ενδιαφερεται για αγορα το πουλαω...ειναι σε αριστη κατασταση...ευχαριστω inbox
  12. Πες φιλαρακι γιατι ενδιαφερομαστε..
  13. Η BlackBerry κυκλοφόρησε επίσημα το νέο BlackBerry DTEK50, και ανακοίνωσε τις προ-παραγγελίες στην Ευρώπη. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι η BlackBerry αποκαλεί τη συσκευή το «πιο ασφαλές smartphone Android στον κόσμο», εξηγώντας ότι η συσκευή έρχεται με πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών των χρηστών. Το BlackBerry DTEK50 είναι το δεύτερο κινητό με Android από την εταιρεία, μετά το BlackBerry Priv. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία ουσιαστικά επαναλανσάρισε ένα Alcatel Idol 4, και σαν πρόσθετο πλεονέκτημα της συσκευής είναι τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το BlackBerry DTEK50 έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, Adreno 405 GPU, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης. Η κάμερα είναι 13 Megapixel με phase detection auto focus, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, έχει μη αποσπώμενη μπαταρία 2610mAh με υποστήριξη Qualcomm Quick Charge 2.0 και φυσικά τρέχει Android 6.0 Marshmallow. Οι προ-παραγγελίες για το BlackBerry DTEK50 έχουν ήδη ξεκινήσει από την σελίδα της BlackBerry σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Καναδά και ΗΠΑ με τιμή 339 ευρώ, 275 λίρες Αγγλίας και 299 δολάρια, αντίστοιχα. Η διαθεσιμότητα ξεκινά την εβδομάδα από 8 Αυγούστου.
  14. Παιδια μονο απο amazon δουλευει να ξερετε... Το viber10 υπαρχει μονο στην τελευταια αναβαθμιση του blackberry ο φιλος μπορει να μην την εχει κανει γι αυτο δεν την εμφανιζει..Αλλα και παλι το εβαλα και οταν παταω να μου στειλει κωδικο γραφει σφαλμα...Εχω διαγραψει ολα μεσα το παλιο viber ktl αλλα και παλι εκει λεει σφαλμα...Τελος εβαλα της amazon και ΟΚ... Oλα καλα ρε παιδια αλλα θα πρεπε να υπαρχει υποστηριξη με εφαρμογες βασικες κτλ και ας τις πληρωα οπως στο ios...
  15. Ειναι trial μετα απο καποιο σημειο ή εχουν παραλειψεις σε γκρουπακια ανεβασμα εικονας κτλ...Στο passport εχουν θεματα οι εφαρμογες ή οχι?
×
×
  • Create New...