Jump to content

chek2fire

Members
  • Δημοσιεύσεις

    708
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chek2fire

  1. ok thx. Δεν τα εμφανίζει αυτόματα στην πρώτη οθόνη η απλά θα ξέφυγε από μένα και δεν θα το είδα?
  2. πως βγαίνει το update γιατί σε μένα δεν έχει έρθει κάτι.
  3. όχι το δικό του καλώδιο χρησιμοποιώ και το συνδέω στο usb-c του υπολογιστή χωρίς αντάπτορα. Μου κάνει εντύπωση ότι στην μπρίζα φορτίζει πολύ γρήγορα ενώ στην usb-c κάνει ώρες
  4. παιδιά γιατί στο ubs-c δεν μου φορτίζει γρήγορα? εχει να κάνει με κάποια ρύθμιση η απλά είναι έτσι? αντιθετώς στο φορτιστή στην μπρίζα φορτίζει στο γρήγορο κανονικά.
  5. πήρα το συγκεκριμένο κινητό μια και δεν ήθελα να πάω σε τίποτα με κινέζο και νομίζω είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν. Φοβερή οθόνη με καθαρά χρώματα και ποιότητα κατασκευής παρα πολύ καλή.
  6. chek2fire

    LG VELVET

    κοίτα δίνω και μεγάλη βάση στο θέμα λογισμικού. Δλδ σε κινέζο δεν πάω που να με πληρώσουν σε κινητό. Οι τύποι τα λογισμικά που έχουν στα κινητά τους είναι κανονικά και με την βούλα malware και spyware. όχι ότι κάνω τπτ που θέλω να κρύψω αλλά μου την δίνει αυτό το πράγμα.
  7. chek2fire

    LG VELVET

    Ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα?
  8. Ειλικρινά είναι κρίμα για όσους έστησαν αυτό το site και δημιούργησαν ένα τόσο ισχυρό domain name να το έχουν μετατρέψει σε ένα site που στην πρώτη του σελίδα δεν βλέπεις κανέναν νέο γύρω από τα κινητά τηλέφωνα η το βλέπεις με καθυστέρηση ημερών και το μόνο που βλέπεις είναι "deal" από κινέζικα μαγαζιά αμφιβόλου ποιότητας λες και το site πλέον είναι τηλεμάρκετινγκ. Εγώ έχω σταματήσει να το επισκέπτομαι καθώς έχω βρει άλλα site να βλέπω ειδήσεις γύρω από τα κινητά. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά το myphone.gr πλέον δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του. Εχει πέσει σε μεγάλη παρακμή.
  9. αναβαθμίσει παίρνει συνέχεια. Σκέψου ότι προχθές πήραμε την τελευταία έκδοση του android. Για μένα το κινητό είναι καθαρά business και αξίζει και με το παραπάνω συν την ασφάλεια που έχει.
  10. Απλά να πω ότι σκοπεύω να το κρατήσω τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο. Με έχει βολέψει αφάνταστα.
  11. πάντως καλά review έχει αυτός
  12. μπράβο καλοδούλευτο.Για μένα το κινητό αυτό παραμένει κορυφαία επιλογή
  13. για μένα αξίζει. Τέτοια ποιότητα κατασκευής δεν την βρίσκεις σήμερα εύκολα.
  14. και μένα είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα μου. Φοβερή ποιότητα κατασκευής
  15. δυστηχώς και εγώ μια samsung που έχω πριν του 2014 δεν υποστηρίζει τους Ελληνικούς υπότιτλους. Μικρό το κακό καθώς έχω ένα blue ray της Sony και εκεί έχει το netflix app και παίζει άψογα.
  16. το άλλο θετικό που δεν ανάφερα είναι ότι έχει και φοβερή μπαταρία που κρατάει αρκετά ακόμα και με heavy χρήση. Πάντως εγώ είμαι φοβερά ικανοποιημένος με αυτό το τηλέφωνο.
  17. Μόλις μου ήρθε το Backberry Keyone αγορασμένο από Αγγλία και amazon.co.uk μου βγήκε στα 581.62 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά τα γρήγορα. Πάρα πολύ καλή τιμή νομίζω. Το κινητό απλά είναι απίστευτο κυρίως σε ποιότητα κατασκευής. Νομίζω ξεχωρίζει έτη φωτός από όλη αυτή την σαβούρα copy paste που κυκλοφορεί έκει έξω. Γενικά όλη η αίσθηση που έχει όταν το έχεις στα χέρια σου, τα μεταλλικα του μέρη καθώς και το elegance πληκτρολόγιο δημιουργούν ένα κινητό υψηλής ποιότητας. Η δε οθόνη του είναι πεντακάθαρη. Για το android έλεγε να μην ξαναπάρω στην ζωή μου αλλά και εδώ η blackberry έχει κάνει απίστευτη δουλειά καθώς το έχει φέρει στα μέτρα της και το έχει κάνει ακόμα ποιο λειτουργικό. Οι πινελιές που έχει βάλει στο λειτουργικό σου λύνουν στην κυριολεξία τα χέρια. Το hub είναι εδώ όπως ήταν στο λειτουργικό της blackberry και πλέον βλέπεις μαζεμένα όλα τα μηνύματα που σου έρχονται από emai.sms, τηλέφωνα. Με λίγα λόγια το κινητό είναι απλά πανέμορφο.
  18. Πρέπει να ήταν η πλέον αδιάφορη έκθεση εδώ και αρκετά χρόνια. Δυστυχώς τα κινητά πλέον δεν τραβάνε τα βλέμματα και έχουν καταφέρει να τα μετατρέψουν σε πανομοιότυπες φασόν συσκευές που είναι όλες ίδιες. Πάνε οι εποχές που έβγαινε μια συσκευή και τράβαγε τα βλέμματα.
  19. Μπορεί να μην διαθέτει το αρκετά πλούσιο περιεχόμενο που έχει στο εξωτερικό αλλα διαθέτει περιεχόμενο που θα σε κρατήσει τοπυλάχιστον για μήνες. Βλέπω αυτό τον καιρό το the 100, the returned και έχω και άλλες 10 σειρές στην λίστα μου που θέλω να δω. Μαζεμένα όλα άμεσα προσβάσιμα και χωρίς προβλήματα. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με το steraming και το χρησμιοποιώ αποκλειστικά στην samsung τηλεόραση μέσω του app της. Στην αρχή μόνο όταν αρχίζει η σειρά υπάρχει μια πτώση στην ποιότητα της εικόνας για ένα λεπτό και μετά πάει σε HD. Οι Ελληνικοί υπότιτλοι είναι αρκετά χρήσιμοι για πολλούς αν και εμένα και με τους αγγλικούς μπορώ να παρακολουθήσω χωρίς προβλήματα. Μόνο που οι Αγγλικοί δεν είανι για μετάφραση αλλά απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν πρόβλημα στην ακοή τους και περιγράφουν τα πάντα εκτός από τους διαλόγους :D
  20. Για μένα soundcloud γιατί έχει ποιο πειραματική μουσική και είναι καθαρά για νέους δημιουργούς χωρίς να σημαίνει ότι δεν βρίσκεις και ποιο mainstream μουσική εκεί.
  21. πάντως νομίζω τους στήριξε ο κόσμος δλδ δεν τα πήγαν και τόσο άσχημα σε πωλήσεις.
  22. αυτό που συμβαίνει στα κινητά νομίζω δεν πρέπει να έχει συμβεί σε άλλο οικιακό υπολογιστή δλδ να υπάρχει μόνο ένα λειτουργικό και να σβήσει όλα τα άλλα. Ελεος κανένας πλουραλισμός ούτε καν στις συσκευές που βγαίνουν όλες copy paste από τα κινέζικα εργαστάσια και αν πάει να κάνει κάποιος κάτι διαφορετικό απλά καταρρέει οικονομικά μέσα σε χρόνο dt.
×
×
  • Create New...