Jump to content

Magnum

Members
  • Δημοσιεύσεις

    427
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Magnum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προς γνώση γενικότερα. Υπάρχει εταιρεία που κάνει δωρεάν διάγνωση και επισκευή πλακέτας από διάφορες συσκευές ( εκτός εικόνας - ήχου) όπως ψυγεία, πλυντήρια, AC, UPS κλπ. Όποιος βρεθεί σε αντιστοιχη περίπτωση μπορεί να δοκιμάσει....
  2. Και σε εμένα έγινε το ίδιο δεν άνοιγε dispute πριν λήξει. Όταν έληξε μπόρεσα και έκανα και πήρα και full refund
  3. ΜΙ6 V11.0.6.0 Διορθώσεις κάνει. Το μόνο που πρόσεξα είναι ότι στην Vodafone μου ενεργοποίησε το VoLTE όταν του απενεργοποίησα τον έλεγχο (πριν δεν το έκανε)
  4. Μόλις μου έβγαλε διαθέσιμο το νέο firmware MIUI V11.0.6.0 PCAMIXM 633MB. Το κατεβάζω :)
  5. Εμένα μου έχουν έρθει κανονικά..... Και τις 2 φορές έτυχε και το είχα στα χέρια μου και αυτός ο ήχος στα ξαφνικά, ήταν κάπως .... :lol:
  6. Μόλις έσκασε στο κινητό μου η 11.0.3.0.PCAMIXM 711MB/ Από το μέγεθος της μάλλον παραμένουμε στο Android 9.0
  7. Όχι μάλλον... Σίγουρα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας! Μάλιστα λένε τέλος του άλλου μήνα θα βγει η stable. Αν θα πάρει Android 10 είναι άγνωστο...(χλωμό το κόβω)
  8. Εμένα μου ήρθε και η MIUI V10.4.2.0 και από ότι είδα έχει βγει και η MIUI V10.4.3.0 που μάλλον θα εμφανιστεί κάποια στιγμή. Το μόνο κακό που παρατήρησα είναι ότι έχουν αλλάξει την γραμματοσειρά που δείχνει τις επικεφαλίδες στις επαφές/μηνύματα και εμφανίζεται με κενά μεταξύ των γραμμάτων και τα τονισμένα γράμματα είναι έντονα (bold). Ευελπιστούσα να έχει και τις ρυθμίσεις της Vodafone για το WiFi Calling αλλά δεν....
×
×
  • Create New...