Jump to content

karafu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    313
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by karafu

  1. Καλή Ανάσταση να έχετε παιδιά όλοι! Υγεία να 'χουμε!
  2. Καααααλή χρονιά με ένα κααααααλο κινητό! Μπράβο στο myphone! :)
  3. Καλή επιτυχία! Το zopo εξαιρετική προσφορά!
  4. To pandawill είναι ΟΚ σε γενικές γραμμές. Μου έτυχε 2 φορές να κάνουν σφάλμα και μετά από σύντομο κράξιμο το διόρθωσαν με συμπληρωματική αποστολή.
  5. Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά! Να το χαρεί όποιος το κερδίσει!
  6. Εγώ ειδα ανοιχτή πόρτα και μπήκα παιδιά... δεν ξέρω τίποτα :lol: Καλή τύχη σε όλες και σε όλους!
  7. Αποφάνθηκαν τα σαΐνια;
  8. I like! :D Άντε να ακολουθήσουν και τα υπολοιπα καταστήματα να σκάσουμε κανα χαμόγελο. Καλή τύχη σε όλες και σε όλους!
  9. Λογικά η κεραία του φταίει. Δεν μπορεί να φταίνε όλα τα ρούτερ της γειτονιάς. Πες τους να το ανοίξουν και να φτιάξουν την κεραία ή να στο αλλάξουν. Ένα συγκριτικό με το κινητό σου και τα ρούτερ που πιάνει στην ίδια θέση θα είναι χρήσιμο.
  10. Φίλε λευτέρη την κριτική την έκανα για καλό, όχι για κακό. Χαίρομαι που το χαίρεσαι το ταμπλετάκι σου. Απλά δεν το προτείνω σε κανέναν. Και αυτά που σύγκρινα στην χρήση είναι αυτά τα βασικά που κάνει ο κάθε μέσος χρήστης στο τάμπλετ του... οπότε ναι είναι δυνατόν να κάθομαι και να τα συγκρίνω και να τα μοιράζομαι με όλους τους ενδιαφερόμενους.
  11. Πολυλογά! :p Βασικά, ένα σχόλιο-πρόταση. Καλό νομίζω είναι όλα τα προηγούμενα posts γύρω από την παραγγελία του pankan από το cube-tablet να πάνε στον στον σχολιασμό των κινεζικών καταστημάτων. Είναι περισσότερο κριτική καταστήματος και όχι της συσκευής καθεαυτής. Κλώνοι και κακοφτιαγμένα αντίγραφα υπάρχουν σε όλη την κίνα, αλλά ΔΕΝ τα πουλάνε όλα τα καταστήματα. Επίσης, με την ευκαιρία, μήπως θα ήταν χρήσιμο να δημιουργηθεί μια μικρή βάση με κριτική καταστημάτων ανά κατάστημα (με συγκεκριμένη δομή και παραμετροποιημένη αξιολόγηση) και όχι συγκεντρωμένα όλα μαζί;
  12. Πέρασα χτες από τα public και έπιασα ένα τέτοιο στα χέρια μου. Βασικά έπιασα πολλά και έκανα σε όλα τα ίδια πράγματα. Το συγκεκριμένο tablet είναι πολύ αργή απόκριση σε όλα, στην εναλλαγή επιφανειών του desktop είναι έντονα τα σπασίματα, στην φόρτωση απλών σελίδων (ειδησεογραφικών πχ) καθυστερούσε και ακόμα και μετά την φόρτωση της σελίδας στο απότομο scroll έχανε και την ταχύτητα έχανε και την οξύτητα των γραμμάτων και των φωτογραφιών... γραμμάτων και φωτο που είχε ήδη φορτώσει δλδ. Δεν θα το πρότεινα ούτε σαν entry level tablet.
  13. Ευχαριστούμε και πάλι και καλή τύχη σε όλους!:)
  14. ΟΚ, ευχαριστώ... κι εγώ μεταφραση χρησιμοποίησα για να βγάλω άκρη για κάποια άλλα tablet της εταιρίας, απλά είχα την απορία αν στο πιο καινούριο τους 7άρι τάμπλετ θα είχαν κάνει την ίδια βλακεία με τα κινέζικα... Και ναι την έκαναν. :)
  15. karafu

    ZTE V970

    Χμμμ... καθόλου κακή λύση μια τέτοια θήκη. Προστατεύεις και την non-gorilla οθόνη της συσκευής όταν την έχεις στην τσέπη.
  16. karafu

    ZTE V970

    Όσοι ενδιαφέρεστε να πάρετε και θήκη για το ΖΤΕ, μπορείτε να βρείτε τις Nillkin από σκληρο πλαστικό στο ebay και μάλιστα φθηνότερα από το etotalk. Check here.
  17. H revovery παίδες είναι στα κινέζικα ή στα αγγλικά στο Χ7;
  18. karafu

    ZTE V970

    Σταύρο διαφωνώ κάθετα. Και τα ΕΛΤΑ έχουν τελωνείο. Η αναγραφόμενη αξία παίζει ρόλο.
  19. karafu

    Jiayu G3

    Όσο λέει και ο φορτιστής που έρχεται μαζί με το Jiayu G3. Στην περίπτωση της θύρα usb νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι τα 500mAh είναι maximum output (usb2.0). Όποιος κατέχει μπορεί να μας πει περισσότερα. http://en.wikipedia.org/wiki/Universal_Serial_Bus#Power
  20. karafu

    Jiayu G4

    http://en.4px.cc/ Δοκίμασε και σε αυτό αν δεν δοκίμασες ήδη. Αλλά μη φανταστείς ότι με το tracking θα πάρεις και σοβαρές πληροφορίες... Μόνο "έφτασε", "έφυγε" και κάτι τέτοια γενικά.
  21. karafu

    Jiayu G4

    Δεν επρεπε να επιλεξεις απλο ταχυδρομειο αλλα μην αγχωνεσαι...θα φτασει. 40 μερες περιπουθελει το απλο. Μου εχει τυχει κι εμενα τετοια καθυστερηση. Παντως καλα εκανες και ανοιξες το dispute για να εισαι καλυμμενος.
×
×
  • Create New...