Jump to content

syd77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    411
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by syd77

  1. Ευχαριστώ, δυστυχώς στα βίντεο που είδα δεν βρήκα αυτό που ήθελα. Εγώ ψάχνω για κάτι τέτοιο: http://youtu.be/26opB8DRf3c Μάλλον θα πάω για το note 12,2
  2. Χαίρετε, θα ήθελα να ρωτήσω αν το πενάκι στο Surface έχει παρόμοια χαρακτηριστικά όπως στη σειρά Samsung Note. Συγκεκριμένα, με ενδιαφέρει να γράφω μαθηματικούς τύπους και εξισώσεις και να αναγνωρίζονται.
  3. θα χάσεις όλα τα αρχεία που έχεις αποθηκευμένα στο τηλέφωνο. Η rom λογικά δεν θα πειραχτεί αλλά θα πρέπει να γίνει διαμόρφωση σε σύστημα αρχείων που μπορεί να αναγνωρισθεί από την rom. Τo full wipe σβήνει σχεδόν όλες τις κατατμήσεις της μνήμης, δηλαδή σβήνει την rom και τα δεδομένα. To wipe Dalvik cache δεν κάνει κάτι παραπάνω, αντίθετα σβήνει μόνο τις πληροφορίες που αφορούν την εικονική μηχανή Dalvik. Το τι είναι καλύτερο εξαρτάται από τι θέλεις να κάνεις.
  4. Από τη στιγμή που περιορίζεσαι σε μία επιλογή χάνεις πολλές από τις δυνατότητες του smartphone. Οπότε τουλάχιστον θα προσπαθούσα να το κάνο πιο εύχρηστο και αποδοτικό. Θα έβαζα το tasker.
  5. Αρκετά σημαντική η ύπαρξη ραδιοφώνου, αλλά θέλω και fm transmitter (το δεύτερο που μου λείπει στο note2, μετα τις υπέρυθρες.)
  6. 4.1.2 είναι η έκδοση του android. Η τελευταία omega είναι η έκδοση 15. Όταν βγει η πρώτη επίσημη 4.2, υποθέτω ότι η omega θα ακολουθήσει σύντομα. Καλός και δοκιμασμένος πυρήνας είναι ο perseus.
×
×
  • Create New...