Jump to content

kakao

Members
  • Δημοσιεύσεις

    104
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kakao

  1. εκει που λες "θα συρεις αριστερα" δε μου βγάζει κάτι για επεξεργασία. Δεν κάνω κάτι σωστα ? Edit: Τελικα φαίνετα να είναι "κλειδωμένη" η δυνατότητα να το σύρω αριστερά. Το έχουν και άλλοι χρήστες απ οτι ειδα. Υπομονη μέχρι να διορθωθεί λοιπον..
  2. Χθες ελαβα την MIUI 10 Global Beta 8.6.28. Ωραιος, μινιμαλ σχεδιασμός αλλα μέχρι στιγμής 2 θεματάκια: 1. Επειδη χρησιμοποιώ το Nova Launcher, δε μου αναγνωρίζει τα δαχτυλικά αποτυπώματα για να ξεκλειδώσω την οθόνη, όταν το κλειδώνω με το lock screen widget της Nova. Ενω οταν το κλειδώνω με το κουμπί, όλα μια χαρα. 2. Δε μπορώ να αλλαξω τη σειρα των συντομεύσεων στον πίνακα ειδοποιήσεων! Αυτα τα κουμπάκια δηλαδή που υπάρχουν μόλις τραβήξεις το notification bar. Αποτέλεσμα; να ειναι προ-τοποθετημένα κάτι αδιάφορα κουμπιά όπως το auto Shazam και το Near by :blink: και να λείπουν αλλα σημαντικά όπως το GPS κ.α.
  3. Μαγκες εγω δεν αντεξα με την 9.2.3. Ουτε καν το ξυπνητήρι λειτουργούσε κανονικά. Ευτυχώς ειχα unlocked bootloader και φλασαρα την τελευταια dev και έστρωσε όπως τότε με την 9.2.2. Eιχα κανει κι ενα τοπικο backup και επανέφερα το 50-60% των εφαρμογών και ρυθμίσεων, διότι μερικές εφαρμογες δεν στηρίζουν επαναφορά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο να το ξαναστήσω αλλα τουλάχιστον βελτιώθηκε. Και μάλλον θα παραμείνω σε dev updates
  4. Μου ήρθε σήμερα η 9.2.3 global stable με το android 8 και για την ώρα ειναι απογοήτευση. Εκτός του οτι δεν υπάρχει κάποια αισθητή διαφορά σε μπαταρία και εμφάνιση, αντιθέτως εχω θέματα με τις ειδοποιήσεις. Πλεον δε μπορεις να χειριστείς μια ειδοποίηση με το ένα χέρι. Μόνο την εξαφανίζεις ή την εμφανίζεις. Πάει εκείνο το ωραίο που την έσερνες προς τα κάτω και αναπτυσσόταν όλο το κείμενο της ειδοπ. (όπως πχ 1 mail ή ενα τουιτ) και απο κεί σου έδινε επιλογές για διαγραφή ή κατι άλλο. Επίσης, ο ήχος της ειδοπ. χτυπάει όταν γουστάρει. Επιπλέον, πετάει κάτι ειδοπ. του συστήματος (τύπου "γίνεται συγχρονισμός gmail") και κάτι αλλες με το ρομποτάκι του android που δεν προλαβαίνεις να τις διαβάσεις ή να τις πατήσεις γιατί εξαφανίζονται, δημιουργούν όμως ψευδαίσθηση οτι έχεις κάτι να ελέγξεις και σου τη σπάει. Άσε που αν έχεις και φυσιολογικές ειδοπ. μπερδεύονται με τις "ψεύτικες" και αλλάζουν σειρά και είναι σκέτη σύγχυση. Τέλος, μερικές εφαρμογές έκλειναν πριν καν ανοίξουν και ήθελαν ουσιαστικά επανεγκατάσταση. Μία απο αυτές και Anymote Smart remote που δε δουλεύει παρά την επανεγκατάσταση που έκανα. Κι ειναι πραγματική απώλεια... Καμία ιδέα για λύση; Το μόνο θετικό που παρατήρησα είναι οτι αφήνει περισσότερη ελεύθερη ΡΑΜ.
  5. Ολα καλά ολα ωραία. Ενα θέμα έχω μόνο. Οπως το κρατάω στο χέρι μου πατιέται το κουμπι "πισω" απο μόνο του. Σε φάση που γίντεται ενοχλητικό μερικές φορες. Εκει που βλέπεις ενα βίντεο πχ, πάει πίσω (βγαίνει δηλαδη απο το βίντεο). Δε μπορω να καταλάβω πως το παθαίνει. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
  6. Προσωπικά με vodafone δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το 4g, εντός και εκτός σπιτιού. Τωρα ίσως να μην εχω βρεθεί ακόμη σε περιοχή που να έχει μονο 800αρα κάλυψη. Αλλα και σε αυτήν την περίπτωση, θα με πετάξει (λογικά) σε 3g οπότε πάλι γρήγορα θα πηγαίνει, μην είμαστε και πλεονέκτες. Ενα άλλο θέμα τωρα: Εχω παρατηρήσει οτι το σημείο κάτω απο το πλήκτρο "πισω", αν το πιέσεις με το δάχτυλο κάπως, είναι σα να πατας το πλήκτρο πίσω, ενω στην ουσια δεν το πατάς. Ξεκινάει το "ελάττωμα" απο την καμπύλη μέχρι και το σημείο που είναι το πλήκτρο. Τι φάση? Το έχετε κι εσείς το θέμα αυτό? Ειναι ενοχλητικό γιατί εκεί που κανεις τη δουλειά σου, ξαφνικά όπως το κρατάς στο χέρι σου, πιέζεται εκείνο το σημείο και πάει πίσω χωρίς να το θές! Το χειρότερο είναι οταν έχεις ενεργοποιημένο το "παρατεταμένο το πίσω = κλείσιμο εφαρμογής" και σου κάνει αναγκαστικό κλείσιμο για πλάκα!
  7. Να, αυτα πληρώνω τώρα... :lol:
  8. Την g φορούσε απο το καλοκαίρι νομίζω. Το περίεργο είναι ο τρόπος που το έπαθε: το ξεκλειδώνω, παγώνει η εικόνα πάνω στο σκολινγκ και κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Ανοίγει με λίγη καθυστέρηση (τέτοια που νόμιζα οτι έπεσε σε βοοτλοοπ) και πάω να μπω στις εφαρμογές, ξαναπαγώνει και παλι επανεκκίνηση. Ανοίγει ξανα, δεν το πειράζω για να φορτώσει καλά και μετα απο λίγο το ξεκλειδώνω, ίσα που προλαβαίνω να κάνω μία κίνηση και παγώνει και πεθαίνει! Δυστυχώς το έχω πάρει απο φόβο.
  9. Στη συσκευασία του γράφει CZE, άρα είναι τσέχικο και το S/N ξεκινάει με 505.
  10. Δεν έχω περάσει άλλη πλακέτα. Την πρώτη φορά που έπεσε σε βοοτλοοπ, του έκανα hard reset και επανήλθε. Και τώρα που ξανάπεσε, δεν επανέρχεται με hard reset και θα το στείλω για σέρβις πρώτη φορά. Δεν ξέρω τι πλακέτα θα βάλουν.. Ουτε καν πόσες μέρες θα κάνει...
  11. Με χτύπησε κι εμενα ο "ιος" ξανα. Δευτερη φορά bootloop μετα απο κανα 6μηνο, οπου το είχα προσπεράσει με hard reset. Ομως αυτή τη φορα δεν πιανει το reset, οπότε θα το στειλω για αλλαγή πλακέτας. Για την ιστορία, είναι αγορασμένο απο το e-shop πέρυσι το καλοκαίρι με εγγύηση μέχρι του χρόνου. Πλακέτα, αν θυμάμαι καλα, 506 (ή κάπου εκεί). Να ρωτήσω τωρα τη γνώμη σας... Υπάρχει περίπτωση για πιστωτικό απο το e-shop? Να επικοινωνήσω πρώτα μαζί τους ή να το στείλω απευθείας proco λέτε εσείς? Απ' οσο κατάλαβα απο εδω μέσα, είναι πολύ πιθανό να ξαναπάθει το ίδιο, ακόμα και μετα την αλλαγή πλακέτας ε?
  12. κινητάρα σαν το Ν900 φίλε Freddara ε? Τι σου θύμισα ε... (κι ας βγήκα λίγο εκτός topic)
  13. αδερφέ ομοιοπαθής... G4 (με ενα bootloop ελαφριάς μορφής), μετά λίγο διάστημα Note Edge (για την καινοτομία της οθόνης) και επιστροφή στο G4, όπου το σκρολάρισμα σε chrome, fb, κτλ κτλ δεν κολλάει πουθενά. Συν όλα αυτα που ανέφερες για κάμερα, ήχο κοκ..
  14. Σε μένα η εφαρμογή που ευθυνόταν για την "επικάλυψη οθόνης" ήταν το peel smart remote (στην έκδοση έως 9.1.10), διότι είχε το floating widget που κυριολεκτικά κάλυπτε την οθόνη (όμως το πιο χρήσιμο εργαλείο για μένα ως remote control). Οταν λοιπόν θέλω να εγκαταστήσω μια νεα εφαρμογη και μου πετάει το γνωστό μήνυμα ¨εντοπίστηκε επικάλυψη οθόνης" πάω στις εφαρμογές που τρέχουν και πατάω "υποχρεωτική διακοπή" του peel. Έπειτα επιστρέφω να συνεχίσω την εγκατάσταση της νέας εφαρμογής.
  15. Είχα να το πιάσω από το Μαρτιο που είχε πέσει σε βοοτλοοπ (το είχα σαν 2η συσκευή). Τώρα το επανέφερα σαν πρώτο κινητό γιατί είναι πραγματικό κόσμημα η συσκευή και δε συγκρίνεται με Samsung. Αλλά κάθε μερα κάνω back up υπό το φόβο μην τα χάσω όλα πάλι. Και εννοείται οι φωτό σε sd πλέον.
  16. Λαμβάνω τώρα μια ενημέρωση λογισμικού 366,63mb. Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει κάτι καινούργιο ?
  17. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση και κατατοπιστικη απαντηση! Ενημερωτικα, η συσκευη μου ειναι Ουγγρικής προελευσης. Οποτε διαβαζοντας τον οδηγο που μου στειλες, θα σκεφτω αν το δοκιμασω . Ισως πειμενω μεχρι να βγει εκδοση για τη χωρα του.
  18. ρε παιδια να σας ρωτησω κατι... τελικα μπορουμε ολοι να βαλουμε την Uk εκδοση 6 χειροκινητα απο το sammobile;
  19. Ερωτήσεις: 1. Είναι το ίδιο αν βαλω αυτήν την αγγλική με το odin ή να περιμένω την ελληνική? Δεν έχω κάνει χειροκίνητα ποτέ αναβάθμιση, γιαυτό ρωτάω. 2. Οταν βγεί η ελληνική θα έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση ΟΤΑ ή πάλι θα θέλει χειροκίνητη? Thanks in advance!
  20. Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο να επιλεγω μόνο 4g δίκτυο? Κάποτε υπήρχαν κάποιοι αριθμοί που πληκτρολογούσες σαν κλήση και σε πετούσε σε ενα μενου. Τώρα??
  21. Μα το θέμα ειναι να ανοίξει εστω και 5 λεπτά να πάρω τις φωτογραφίες. Μετά μη σώσει και ξανανοίξει. Είναι παρτίδα 505
  22. Εκεί είναι το θέμα... δεν του έκανα τιποτα! το χρησιμοποιούσα εδω και λίγες μέρες σαν 2η συσκευή, ουσιαστικά μόνο ως τηλεκοντρόλ για την τηελοραση. Κάπως έτσι, το ξεκλείδωσα, πήγα να τρέξω την εφαρμογή, κόλλησε εκεί, έσβησε και απο μόνο του μπήκε απευθείας σε bootloop. Είδα ενα βιντεακι τώρα που αναφέρει οτι αν το αφήσεις στο ψυγείο για κανα δεκάλεπτο θα σου δώσει λίγο χρόνο ζωής... Τώρα που σου γράφω, το έχω στο ψυγείο!
×
×
  • Create New...