Jump to content

Nick_s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nick_s

  1. Ok! Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση bromonano2!
  2. Καλησπερα σε ολους, Εχω ενα S7 edge απο Αμερικη και θελω να του βαλω ευρωπαικη rom. Γινεται αυτο η θα μπρικαρει και πεταμα?
  3. Επανηλθε τελικα απο μονο του!!
  4. Καλησπερα σε ολους! Ξαφνικα το τηλεφωνο μετα απο ενα restart εχασε το imei του. Ξερει κανενας καποιο κωδικο για engineer mode μηπως το προσθεσω χειροκινητα? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. Εξαφανιστηκαν ολα τα firmware για αυτο το μοντελο? τι εγινε? εχω βρει μονο σε Αγγλικα rom. Και την ειχα κατεβασει απο παλια αλλα την εσβησα.
  6. Η αλήθεια ειναι πως δεν τα διαβασα ολα μπορω να πω γιατι ειναι και 40 σελιδες! :D:D thank's παντως!!
  7. Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα με το κινητο. Ξαφνικα δεν ξανανοιξε. Του εκανα wipe data και τα σχετικα με κανενα απολυτως αποτελεσμα. Ανοιγει, γραφει το android απο κατω και μενει εκει, δεν συνεχιζει ουτε καν να βγαλει το σημα της vodafone. υπαρχει καποιος τροπος να του περασω το λειτουργικο απο pc και που θα βρω την official rom? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  8. Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα samsung Note 4 και είναι κλειδωμένο σε Αμερικάνικο δίκτυο. Ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ που να ξεκλειδώνει samsung κινητά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα θέμα με ένα tabletακι μάρκας estar mini HD quad Core. Κολλάει στο logo estar όταν το ανοίγεις. Έκανα και wipe data factory reset αλλά και πάλι εκεί κολλάει. Τι μπορώ να κάνω? Έχει κανένας καμία ιδέα? μπορεί να βρεθεί η rom να περαστεί χειροκίνητα?? Ευχαριστώ εκ των πρότερων
  10. Ναι,παλι καλα!!χαχαχαχαχα!!!:lol::lol::D:D
  11. Οχι, ολα τα κανω γιατι το εχω ξανακανει αλλα ειδα και τις οδηγιες παλι αλλα τιποτα. Απο Φιλιππινες ειναι. Με καρτα λειτουργει κανονικα απλως δεν εχει Ελληνικα και βλεπω να μενει και ετσι. Χαχαχα!:lol::lol:
  12. Οχι,τιποτα! Δεν πηρε καμμια που δοκιμασα. Και south africa δοκιμασα αλλα τα ιδια.
  13. Απο sammobile κατεβασα 2 europe rom και με τις 2 το ιδιο μου εβγαλε και λεω μηπως ειναι τιποτε κλειδωμενο και δεν με αφηνει να βαλω αλλη rom.
  14. Καλημερα και σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες! Τα εκανα ολα αυτα και οπως τα λενε και ειχα ξανακανει αλλη μια φορα την διαδικασια αυτη αλλα μου βγαζει error τωρα και στον κινητο γραφει με μπλε γραμματα "SECURE DOWNLOAD: ENABLE" και μετα την διαδικασια να περασω την ευρωπαϊκη rom μου βγαζει με κοκκινα γραμματα SECURE CHECK FAIL: aboot" :(:(:(
  15. Εγγυηση ετσι κι αλλιως δεν θα με καλυψει στην Ελλαδα αφου ειναι εκτος Ευρωπης το κινητο νομιζω.
  16. Καλησπερα σε ολους!! Θελω την βοηθεια σας! Μου εφεραν δωρο ενα samsung A5 SM-A500F απο εξωτερικο και δεν εχει ελληνικα στο μενου του. Υπαρχει δυνατοτητα να εγκαταστησω ή να του βαλω την ευρωπαικη rom?? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  17. Ναι, οι δύο τουλάχιστον από τις τρεις σίγουρα...και να μην ήταν δεν νομίζω να είχα τέτοιο ποσοστό σε τρεις μπαταρίες καινούργιες +μία την μαμά!
  18. Καλησπερα παιδια και απο εμενα. Κατοχος nexus 4 κι εγω. Το προβλημα που εχω εγω και δεν ξερω αν φταιει κατι στο κινητο μου ή ειναι λογω lollipop ειναι οτι κι εμενα μου κλεινει καμια φορα στο ακυρο και μετα δεν ανοιγει καθολου μεχρι να το βαλω σε φορτιστη ή να κανει restart μονο του στο ασχετο η αμα ανοιγω την καμερα. Και το αλλο που εχω ειναι με την μπαταρια που δεν ξερει αν το κανει λογο αναβαθμισεις λογισμικο δηλαδη αν το εχετε παρατηρησει κι αλλοι ή ειναι θεμα hardware κατι. Δηλαδη πεφτει η το ποσοστο της μπαταριας στο ασχετο ενα 20%-30% χωρις να κανω τιποτα οπως και οταν το αποσυνδεσω απο τον φορτιστη τις περισσοτερες φορες απευθειας πεφτει το ποσοστο απο 100% στο 85% περιπου αναλογα τα κεφια του. Για να μην μου πειτε πως θελει αλλαγμα η μπαταρια αμεσως κι εγω στην αρχη αυτο νομιζα και γι'αυτο δεν εχω γραψει και τοσο καιρο για το προβλημα μου αλλα εχω αλλαξει 3(!!!) μπαταριες καινουργιες +την πρωτη την παλια που ειχε φουσκωσει. Οποτε δεν γινεται να ειναι και οι τρεις ελαττωματικες . Οποιος εχει καμια ιδεα η εχει κατι παρομοιο ας απαντησει. Ευχαριστω εκ των πρωτερων και sorry για το μεγαλο post μου.
  19. κανενας δεν γνωριζει κατι??????
  20. Το ξερω για το service απλως ρωταω αν γνωριζει κανενας που μπορει να ειναι το inverter σε αυτο το κινητο γιατι απ'οτι φανηκε δεν ειναι στην οθονη του οπως τα περισσοτερα.
  21. Καλησπερα σε ολο το forum. Εχω ενα προβλημα με το κινητο αυτο και θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει. Το προβλημα μου ειναι οτι το κινητο ειχε βραχει και αφου το στεγνωσα και το ανοιξα μετα απο μερες λειτουργουν ολα κανονικα εκτος απο την οθονη που δεν αλλαζει η φωτεινοτητα της και ειναι πολυ χαμηλη και την ημερα δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις γιατι δεν φαινεται με το φως τιποτα. Δηλαδη δεν δουλευει ο inverter και δεν dimmar-ει η οθονη. Νομιζα πως ο inverter ειναι πανω στην οθονη σε αυτο το κινητο οπως σε πολλα αλλα δεν ειναι και δεν ξερω που βρισκεται η τι να κανω. Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!
  22. Τελικα λειτουργισε κανονικα χωρις να κανω τιποτα. Κοινως εφτιαξε μονο του το κινητο...Θα με τρελανει τελειως μπορω να πω!!! :p:p:p
  23. Εκανα format και εκει που εδειχναν ολα να εχουν στρωσει και περνουσε τις εφαρμογες, μετα απο κανα μισαωρο παλι τα ιδια και δεν ανοιγει απο εκεινη την ωρα. Κλεινει απευθειας μονο του παλι.
  24. Αυθεντικη ειναι απ'οσο εγραφε στο site που την πηρα απο εδω Ελλαδα. Τωρα ποιος ξερει σιγουρα,τι να πω. Στην χρηση με παιχνιδια και τετοια που ειναι φυσιολογικο και οταν φορτιζει και χαζευω αλλα με την μπαταρια την αλλη ζεσταινοταν και ετσι τις περισσοτερες φορες.
  25. Αυθεντικη ειναι απ'οσο εγραφε στο site που την πηρα απο εδω Ελλαδα. Τωρα ποιος ξερει σιγουρα,τι να πω. Στην χρηση με παιχνιδια και τετοια που ειναι φυσιολογικο και οταν φορτιζει και χαζευω αλλα με την μπαταρια την αλλη ζεσταινοταν και ετσι τις περισσοτερες φορες.
×
×
  • Create New...