Jump to content

Nick_s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Nick_s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ok! Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση bromonano2!
  2. Καλησπερα σε ολους, Εχω ενα S7 edge απο Αμερικη και θελω να του βαλω ευρωπαικη rom. Γινεται αυτο η θα μπρικαρει και πεταμα?
  3. Επανηλθε τελικα απο μονο του!!
  4. Καλησπερα σε ολους! Ξαφνικα το τηλεφωνο μετα απο ενα restart εχασε το imei του. Ξερει κανενας καποιο κωδικο για engineer mode μηπως το προσθεσω χειροκινητα? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. Εξαφανιστηκαν ολα τα firmware για αυτο το μοντελο? τι εγινε? εχω βρει μονο σε Αγγλικα rom. Και την ειχα κατεβασει απο παλια αλλα την εσβησα.
  6. Η αλήθεια ειναι πως δεν τα διαβασα ολα μπορω να πω γιατι ειναι και 40 σελιδες! :D:D thank's παντως!!
  7. Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα με το κινητο. Ξαφνικα δεν ξανανοιξε. Του εκανα wipe data και τα σχετικα με κανενα απολυτως αποτελεσμα. Ανοιγει, γραφει το android απο κατω και μενει εκει, δεν συνεχιζει ουτε καν να βγαλει το σημα της vodafone. υπαρχει καποιος τροπος να του περασω το λειτουργικο απο pc και που θα βρω την official rom? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  8. Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα samsung Note 4 και είναι κλειδωμένο σε Αμερικάνικο δίκτυο. Ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ που να ξεκλειδώνει samsung κινητά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα θέμα με ένα tabletακι μάρκας estar mini HD quad Core. Κολλάει στο logo estar όταν το ανοίγεις. Έκανα και wipe data factory reset αλλά και πάλι εκεί κολλάει. Τι μπορώ να κάνω? Έχει κανένας καμία ιδέα? μπορεί να βρεθεί η rom να περαστεί χειροκίνητα?? Ευχαριστώ εκ των πρότερων
  10. Ναι,παλι καλα!!χαχαχαχαχα!!!:lol::lol::D:D
  11. Οχι, ολα τα κανω γιατι το εχω ξανακανει αλλα ειδα και τις οδηγιες παλι αλλα τιποτα. Απο Φιλιππινες ειναι. Με καρτα λειτουργει κανονικα απλως δεν εχει Ελληνικα και βλεπω να μενει και ετσι. Χαχαχα!:lol::lol:
  12. Οχι,τιποτα! Δεν πηρε καμμια που δοκιμασα. Και south africa δοκιμασα αλλα τα ιδια.
  13. Απο sammobile κατεβασα 2 europe rom και με τις 2 το ιδιο μου εβγαλε και λεω μηπως ειναι τιποτε κλειδωμενο και δεν με αφηνει να βαλω αλλη rom.
  14. Καλημερα και σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες! Τα εκανα ολα αυτα και οπως τα λενε και ειχα ξανακανει αλλη μια φορα την διαδικασια αυτη αλλα μου βγαζει error τωρα και στον κινητο γραφει με μπλε γραμματα "SECURE DOWNLOAD: ENABLE" και μετα την διαδικασια να περασω την ευρωπαϊκη rom μου βγαζει με κοκκινα γραμματα SECURE CHECK FAIL: aboot" :(:(:(
  15. Εγγυηση ετσι κι αλλιως δεν θα με καλυψει στην Ελλαδα αφου ειναι εκτος Ευρωπης το κινητο νομιζω.
×
×
  • Create New...