Jump to content

anapospastos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.623
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by anapospastos

  1. Αυτό το προγραμματάκι με έσωσε κυριολεκτικά! Εδώ και περίπου μία εβδομάδα το χρησιμοποιώ και πιάνω πολύ καλές ταχύτητες 30-50mbs(Λάρισα), κάποια στιγμή χτύπησα και 74down 26 up(Αργαλαστή). Σήμερα το πρωί κάτι δεν πήγαινε καλά, μάλλον από συμφόρηση. Ελπίζω να παραμείνει η επιλογή έστω και με κάτι παραπάνω σε χρήματα. Η κοσμοτέ θα χάσει αν δεν το δώσει στην τελική, όχι μόνο εμείς.
  2. Επιχείρηση είναι οπότε προφανώς για να είναι βιώσιμη θα εστιάσει και στα χρήματα. Όπως και με τους περισσότερους ανθρώπους που αναγκάζονται να το κάνουν κάποια στιγμή στη ζωή τους, όσο ρομαντικοί κι αν ξεκίνησαν, για να επιβιώσουν. Προς τα που γέρνει η Jolla αντικειμενικά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Βλέπω ακόμη ενθουσιασμό για αυτό το λειτουργικό από αρκετούς, μια διαφορετική πρόταση χωρίς ανοικτά μικρόφωνα και τη διαφήμιση στη μασχάλη συνεχώς οπότε τους πιστεύω και στηρίζω όταν μπορώ. Η αλήθεια συνήθως είναι κάπου στη μέση, απλά προσπαθώ να δω θετικά το όλο θέμα:).
  3. Εδώ θα διαφωνήσω καθώς η Jolla κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, αφού είδε πως δεν μπορεί να σταθεί στην κατασκευή του hardware και το φιάσκο με τα tablets που ποτέ δεν παρέδωσε και κάποια refunds που εκκρεμούν ακόμη. Το λειτουργικό της χρειάζεται βελτίωση σίγουρα αλλά συνεχίζει και υφίσταται ως μικρός παίκτης μετά από όλα αυτά που πέρασε. Στη συνεργασία με τη Sony όπου μετά το Xperia X ανακοίνωσε πως η επόμενη συσκευή που θα τρέχει επίσημα Sailfish θα είναι το XA2. Επίσης, γράψανε πως ξεκίνησαν συνεργασία με ρωσική εταιρία κινητής και παρόχους σε άλλες χώρες εκτός Φινλανδίας. Χθες έκανα την τελευταία ενημέρωση στο JP1 παρεπιπτόντως, δοκίμασα μερικές εφαρμογές και παιχνιδάκια και ήταν όλα σταθερά.
  4. Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση. Κάπου θα παράπεσε το mail για το request σου ώστε να μπεις στην ομάδα. Όπως και να χει σε έκανα approve τώρα. Η αλήθεια είναι ότι μπαίνω ελάχιστα τελευταία στο transifex λόγω έλλειψης χρόνου αλλά πιστεύω ότι μπορώ να ασχοληθώ κάποια στιγμή σύντομα ώστε να φτιάξω το language pack το οποίο θα δοκιμαστεί στις συσκευές. Αυτή τη στιγμή είμαστε συνολικά 16 άτομα. Ας κάνουμε μια προσπάθεια να ολοκληρωθεί και διορθωθεί η μετάφραση άμεσα.
  5. Ευχαριστούμε και γι αυτή τη κλήρωση:).
  6. Μπράβο στα παιδιά για ακόμη έναν διαγωνισμό με top συσκευή της αγοράς:)
  7. Παιχνιδομηχανή για δώρο;; Ευχαριστούμε:)
×
×
  • Create New...