Jump to content

tempelakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    727
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About tempelakos

  • Ημ. Γέννησης 05/01/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

tempelakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. εχει αλλάξει όθονη τζάμι κανείς????Αν ναι και επειδή δεν θα έχει το fingerprint senror, το home button λειτουργεί σαν το back???? (δεξι πλήκτρο) Eυχριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλή επιτυχία σε όλους! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά
  3. Γνωρίζει κάποιος πως τελικά λειτουργεί ο περιορισμός δεδομένων?? Ενώ τον έχω ρυθμίσει στα 400mb που είναι το οριο του προγράμματος μου, κάθε πότε ανανεώνει κτλ, αυτό κάνει το χαβά του, κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει ξεπεράσατε το ημερήσιο όριο και δεν έχω φάει ούτε 100kb και σήμερα ξεπέρασα κατά λάθος το όριο Και αυτό συνέχισε να γράφει, και η vodafone με χρέωσε με έξτρα 200mb για 5.04. Κάθε οδήγηση δεκτή!!!! :D :)
  4. Καλησπέρα!!!έχω την 8.5.5.0.MCCMIED. Βλέπω πως κυκλοφορεί η 8.5.7.0 αλλά το κινητό μου δεν βρίσκει ακόμα την αναβάθμιση. Γνωρίζεται γενικά αν θα υπάρξει καθυστέρηση στον την πάρουμε μέσω ΟΤΑ??
  5. Μου συμβαίνει το εξής φαινόμενο και το έχω δει σε όλες τις ρομ που έχω περάσει. Όταν τελειώσουν τα δεδομένα μου και η κάρτα μου στο F2G και βάλω νεα κάρτα και δεδομένα, για να συνδεθεί στο ίντερνετ (να δείξει το Η+) πρέπει να κάνω ρεσταρτ αλλιώς δεν το εμφανίζει. Είναι θέμα της Wind λέτε? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. Καλησπέρα!!!! Έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει το κινητό με το usb και να το δει σαν εξωτερικό δίσκο???? Το παλεύω με 2 Η/Υ αλλά τίποτα. Μου το εμφανίζει σαν αγνωστη συσκευή Mi5s και ότι drivers να βάλω δεν αλλάζει. Καμιά βοήθεια??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...