fioravanti90 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Στη αναβαθμιση του here ο χαρτης εξακολουθει να ειναι ο τεραστιος 330mb? Στο ναβιγκον που χρησιμοποιει χαρτες here ειναι παρα πολυ μικροτερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπέρα, βγήκε κι άλλο update στο HERE. Έχει fix για tables. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στη αναβαθμιση του here ο χαρτης εξακολουθει να ειναι ο τεραστιος 330mb? Στο ναβιγκον που χρησιμοποιει χαρτες here ειναι παρα πολυ μικροτερος. Γενικά στο HERE Android είναι μεγαλύτεροι απο HERE windows phone. Δε ξέρω γιατί Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdimension Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπερα στην παρεα, Εχω εγκαταστησει εδω και δυο μερες σε android το genius maps αλλα ειδα οτι για να κανω καποιες ενεργειες μου ζηταει να πληρωσω. Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει να κατεβασω καποιο gps το οποιο να ειναι free και οσο το δυνατον αξιοπιστο Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπερα στην παρεα, Εχω εγκαταστησει εδω και δυο μερες σε android το genius maps αλλα ειδα οτι για να κανω καποιες ενεργειες μου ζηταει να πληρωσω. Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει να κατεβασω καποιο gps το οποιο να ειναι free και οσο το δυνατον αξιοπιστο Ευχαριστω!! HERE Η πιο αξιοπιστη και δωρεαν επιλογη,τοσο στο κατεβασμα οσο και στην πλοηγηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdimension Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 HERE Η πιο αξιοπιστη και δωρεαν επιλογη,τοσο στο κατεβασμα οσο και στην πλοηγηση :) Δεν εχω λογια,σε ευχαριστω πραγματικα !!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Στο HERE σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο χάρτη , πως θα βρω τα pois που υπάρχουν στην περιοχή ? Δεν βλέπω μεγενθυτικό φακό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Το δικό μου λέει 1.1.407 wk07 8.30.56.114 , το beta δεν αναγράφεται πλέον . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdimension Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 το HERE χωρις ιντερνετ δεν λειτουργει η εγω εκανα κατι λαθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 το HERE χωρις ιντερνετ δεν λειτουργει η εγω εκανα κατι λαθος?? λειτουργεί.Πρέπει να κατεβάσεις τον χάρτη Ελλάδας και μετά στις ρυθμίσεις βάζεις να λειτουργεί off line Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Στο HERE σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο χάρτη , πως θα βρω τα pois που υπάρχουν στην περιοχή ? Δεν βλέπω μεγενθυτικό φακό . Πατας το search,τις τρεις τελιτσες πανω δεξια και επιλεγεις τον τυπο poi που θες Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Πάντως τα update του HERE είναι τραγικά. Πρώτη φορά ακούω ότι πρέπει να απεγκαταστησεις την εφαρμογή για να βάλεις την τελευταία έκδοση. Το ίδιο έγινε και με την αναβάθμιση με την Ελληνική Γλώσσα. Αν δεν το έβγαζα, δεν θα μπορούσα να την περάσω. Φανταστείτε κάποιον που δεν μπαίνει σε φόρουμ. Θα έμενε μόνιμα με την Beta. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εμένα μου την έδωσε χωρίς απεγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Πάντως τα update του HERE είναι τραγικά. Πρώτη φορά ακούω ότι πρέπει να απεγκαταστησεις την εφαρμογή για να βάλεις την τελευταία έκδοση. Το ίδιο έγινε και με την αναβάθμιση με την Ελληνική Γλώσσα. Αν δεν το έβγαζα, δεν θα μπορούσα να την περάσω. Φανταστείτε κάποιον που δεν μπαίνει σε φόρουμ. Θα έμενε μόνιμα με την Beta. Μια χαρά την έκανα την αναβάθμιση από το play store, χωρίς απεγκατάσταση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Δε χρειάζεται απεγκατάσταση. Σε εμένα μετά πάντως την αναβάθμιση το εικονίδιο συνέχισε να γράφει beta, ενώ έγινε η αναβάθμιση κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μια χαρά την έκανα την αναβάθμιση από το play store, χωρίς απεγκατάσταση Ε αυτό είναι κουλό επίσης. Και σε άλλους ήθελε απεγκατασταση, δεν έτυχε μόνο σε μένα. Άρα βλέπουμε 2 διαφορετικές περιπτώσεις update. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ε αυτό είναι κουλό επίσης. Και σε άλλους ήθελε απεγκατασταση, δεν έτυχε μόνο σε μένα. Άρα βλέπουμε 2 διαφορετικές περιπτώσεις update. Πρόβλημα της ρομ μπορεί να ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ποιός ξέρει τι μπορεί να φταίει. Με τόσα κινητά και τόσες rom υπάρχουν ενα κάρο πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά. Στο δικό μου τόσο τα Ελληνικά όσο και το update έγιναν χωρίς uninstall. Το χάρτη δε μου είχε βρεί και τον ξανακατέβασα, αλλά ίσως δεν περίμενα αρκετά online για να βγάλει την ειδοποίηση. Το ωραίο που είδα είναι οτι στις χώρες που είναι πολύ μεγάλες οι χάρτες χωρίζονται σε τμήματα και μπορείς να κατεβάσεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Και εμένα η αναβάθμιση μια χαρά πήγε. Αν και θα πρότεινα clean install,delete τους χάρτες μόνο και μόνο επειδή ήταν "beta". Ψαξατε καθόλου τα νέα features? Πλεον όλα τα εμπορικά και αεροδρόμια έχουν indoor mapping, ριξτε μια ματιά Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdimension Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Καλημερα σε ολους και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις Μια παρατηρηση για το HERE ηθελα να κανω,εχω την εκδοση 1.1.410 wk07 1) μολις του βαζω να αποθηκευει στην sd card γινετε λευκη η οθονη και χανει το σημα,μολις το επαναφερω στο τηλεφωνο το βρισκει και παλι κανονικα,η sd ειναι 16gb και ειναι σχεδον αδεια τελειως 2)Στην πλοηγηση δεν ακουγετε η φωνη ενω την εχω κατεβασει στα ελληνικα,μου λεει οτι πρεπει να ειμαι online.δεν ξερω αν ειναι καποια ρυθμιση την οποια δεν εχω βρει 3)αφου φτασω σε καποιον προορισμο μπορω να τον ορισω ως αγαπημενο με καποιον τιτλο ωστε οταν θελω να ξαναπαω εκει να μην ψαχνω οδους,περιοχες κτλ κτλ?? Edited February 14, 2015 by xdimension Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Έκανα και εγώ την αναβαθμιση απο το gp κανονικά. Για το εικονίδιο που αναφέρθηκε πιο πάνω δεν άλλαξε αυτό που είχα στην επιφάνεια αλλά στο συρτάρι εφαρμογών είχε ανανεωθεί και δεν γράφει πια beta. Έκανα και τους χάρτες αναβάθμιση χωρίς να κάνε απεγκατάσταση. Αύριο θα το δοκιμάσω για να δω διαφορές στην πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 στο here σας εμφανιζει στην ελληνικ γλωσσα την εφαρμογη? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Οι ενημερώσεις εφαρμογών γίνονται μέσω του google play, έτσι τα οποιαδήποτε προβλήματα ενημέρωσης μάλλον προέρχονται από τη συσκευή ή τη ρομ που είναι εγκατεστημένη. Επίσης, το clean install δεν είναι απαραίτητο. Όταν γίνεται ενημέρωση μιας εφαρμογής γίνεται αυτόματα απεγκατάσταση της και εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης. Η χειροκίνητη απεγκατάσταση και εγκατάσταση της νεότερης δεν αλλάζει τίποτα, μιας και τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις της εφαρμογής δεν διαγράφονται με την απεγκατάστασή της. Αν λοιπόν κάποιος έχει προβλήματα μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης αυτό που μπορεί να βοηθήσει είναι να κάνει "εκκαθάριση δεδομένων" της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Το πρώτο τεστ έγινε σήμερα όταν θέλησα να πάω από τους Αμπελοκήπους στα Βριλήσια, σε διεύθυνση που δεν τη γνώριζα. Μετά την αναγραφή της διεύθυνσης έδωσε 2 επιλογές και χωρίς να πολυσκεφτώ, μιας και βιαζόμουν, επέλεξα τη συντομότερη. Με οδήγησε στην Κηφισίας (με πιο συχνές οδηγίες από ότι παλαιότερα) και όταν πλησίαζα στον κόμβο της Αττικής Οδού μου έδειξε να μπω. Επειδή δεν ήθελα να μπλέξω, ακολούθησα τις οδηγίες και σε λίγο μου είπε να βγω στην επόμενη έξοδο (!!!) στη Λ. Πεντέλης. Πράγματι, έφτασα γρηγορότερα στο σημείο από ότι να πήγαινα από το Χαλάνδρι, ανεξάρτητα ότι η Πεντέλης ήταν πηγμένη μέχρι την Αναπαύσεως. Έφτασα πολύ εύκολα στο σημείο που ήθελα και έμεινα ικανοποιημένος από τη δρομολόγηση αλλά και από τις οδηγίες, ανεξάρτητα αν πλήρωσα και την Αττική για μια διαστεύρωση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 με την τελευταία αναβάθμιση ο χάρτης πάει σπαστά? στην beta πήγαινε βούτυρο τώρα πάει χάλια. έκανα καθαρή εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δεν παρατήρησα αυτό που λες στη σημερινή μου διαδρομή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts