Jump to content

aiolos

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    4.236
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aiolos

  1. Χρησιμοποιώ πάντα θήκη αλλά δεν είναι πάντα ίδιου τύπου. Έχω δοκιμάσει διάφορες κατα καιρούς, λεπτές, σιλικόνης, σκληρές κλπ
  2. Μια χαρά της ήρθε της google η ιστορία με το Note 7. Πάνω που έβγαλε το πανάκριβο pixel που κανείς δεν θα αγόραζε ξαφνικά έγινε ενδιαφέρουσα εναλλακτική (για όσους θέλουν σώνει και καλά να δώσουν ενα κάρο λεφτά για κινητό).
  3. Τα λέγαμε απο την αρχή οτι είναι αστείο να προσπαθεί η cyanogen να πάρει το android απο τη google όταν ακόμα και η amazon απέτυχε. Αλλά κάποιοι θέλουν να πετάνε τα λεφτά τους... ;) Δυστυχώς τώρα κλείνουν το τμήμα και απολύουν τον κόσμο γιατί ο CEO την είχε δει μέγας Ναπολέων.
  4. Ναι σωστά δεν πρόσεξα το μήνα :P Έτσι και αλλιώς σήμερα έληγε το δικό μου.
  5. Η υποστήριξη για 2 χρόνια είναι πολύ μικρή. Θα έπρεπε σίγουρα να είναι περισσότερο σε μια τόσο ακριβή συσκευή. Απο την άλλη βέβαια τα iphone με κάθε "αναβάθμιση" του λειτουργικού σέρνονται και χειρότερα οπότε είναι και αυτό ένας τρόπος πίεσης απο την apple προς τους οπαδούς της να αγοράσουν τα καινούργια μοντέλα. Οπότε μην το χρησιμοποιείτε σαν καλό παράδειγμα. Απαράδεκτο είναι και αυτό.
  6. Τσίμπησα τελευταία φορά το πακέτα 50 SMS με 2€. Απο αύριο καταργείται. Καιρός να τα καταργήσω και εγώ όλα και να πάω σε viber... Ναι αλλά το bonus του 1GB παραμένει στην Q ενώ κόβεται στο μισό μόνο στο F2G. Τουλάχιστον αυτό λέει η ανακοίνωση.
  7. Και που είπα ρε μεγάλε οτι φταίει η wind; :wacko: Ήμουν ξεκάθαρος, μένω όσο είναι φτηνή γιατί το δίκτυο της είναι το χειρότερο. Αν δεν κρατήσει τουλάχιστον τα φτηνά data (γιατί τα φτηνά μηνύματα τα ξεχάσαμε πλέον) δε βλέπω το λόγο να μείνω. ;)
  8. Την προσφορά με το 1GB το μήνα δε βλέπω να την ανανεώνει. Αν δεν το κάνει και εγώ θα κοιτάξω τις εναλλακτικές λύσεις γιατί και το δίκτυο της wind είναι το χειρότερο απο τα τρία αλλά και έχω θέμα με το 3G στα 800 λόγω του OnePlus. Έτσι και αλλιώς πάνε οι εποχές που στην Q μπορούσες τουλάχιστον να στέλνεις μηνύματα εκτός πακέτου. Οπότε αν χάσουμε και τα φτηνά data δεν ξέρω αν πλέον θα αξίζει λόγω δικτύου...
  9. Γιατί οχι; Μπορεί να μην προσφέρουν κάτι ουσιαστικό αλλά είναι πιο όμορφες.
  10. Δεν υπάρχει τελευταία καθώς το nextgen βγαίνει απο 3 διαφορετικές εταιρίες με την δική της αρίθμηση η κάθε μια.
  11. aiolos

    OnePlus One

    Κοινώς ψάχνεις μια καλή μπαταρία. Το "γνήσια" όπως είπα δεν έχει κανένα νόημα. ;)
  12. Νομίζω οτι στο navigon που δίνει το amazon το ανάγλυφο είναι ενεργοποιημένο.
  13. aiolos

    OnePlus One

    Αυτό το "γνησια" που γράφετε δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Νομίζετε οτι όλα τα Oneplus one έχουν την ίδια μπαταρία απο τον ίδιο προμηθευτή; :lol: Η Oneplus όπως και κάθε εταιρία αλλάζει τα components του τηλεφώνου ανάλογα με τις εμπορικές συμφωνίες που έχει κάνει κάθε φορά. Ούτε το ίδιο digitizer έχουν όλα, ούτε την ίδια flash, ούτε ίδια RAM ούτε σχεδόν τίποτα πλην μερικών εξαιρέσεων όπως το SoC. Η μπαταρία λοιπόν που βάζει είναι απλά αυτή που είχε προμηθευτεί την εποχή που κατασκευάστηκε η συγκεκριμένη συσκευή. Όταν το στείλετε στην εταιρία δεν πρόκειται να βάλει την ίδια. Μια αντίστοιχων προδιαγραφών θα είναι απο τον κατασκευαστή που την προμηθεύει τώρα. Δεν αποκλείεται ο ίδιος κατασκευαστής να τις πουλάει και σε εμπόρους του ebay.
  14. Νομίζω οτι είναι ανάμεσα σε χώρες αλλά μπορεί και να έχεις δίκιο. Τέλοσπάντων η ουσία είναι οτι αυτά τα αρχεία απλά δίνουν γρηγορότερο αποτέλεσμα σε μεγάλες διαδρομές, δεν δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό ήθελα να τονίσω.
  15. Πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσεις απο την αρχή. Βάλε το σωστό twrp (αν δεν το έχει) και με wipes βάλε τη rom που θέλεις.
  16. Τα hnr έχουν προεπεξεργασμένες διαδρομές ανάμεσα στις χώρες. Έτσι όταν βάζεις πολύ μακρινό προορισμό σου βγάζει γρήγορα τη διαδρομή. Δε σου βγάζει όμως διαφορετική διαδρομή απο αυτή που θα σου έβγαζε και χωρίς αυτά. Απλά παίρνεις άμεση απάντηση.
  17. Το γεγονός και μόνο οτι κάθε τρεις και λίγο συζητάμε για τα λάθη στις δρομολογήσεις του Sygic κάτι λέει... ;) Με κανένα άλλο πρόγραμμα δεν συμβαίνει αυτό.
  18. Απο τις σημειώσεις που έχω κρατήσει απο το gpspocketpc βλέπω οτι οι ενότητες camera1, camera 2 και camera 3 είναι οι ρυθμίσεις της χαμηλής άποψης, της κανονικής και της ψηλής αντίστοιχα και των camera11, camera21 και camera31 της χαμηλής, της κανονικής και της ψηλής άποψης αντίστοιχα όταν εμφανίζονται (και για όσο διαρκούν) τα signposts. [cameraΧΧ] όπου Χ ο αριθμός της αντίστοιχης κάμερας overview_enabled=1 overview_distance=3000 overview_zoom3d=800 overview_angle=80 Οπότε στην κάθε κάμερα αν θέλεις overview (στο Primo είναι καλύτερο από το iGO8 γιατί είναι 3D) το ενεργοποιείς βάζοντας τιμή 1, με 0 απενεργοποιείται. overview_enabled=1 Από το overview_distance=3000 επιλέγεις σε μέτρα πότε θα απενεργοποιηθεί το overview για να γυρίσει σε κανονική κάμερα για να βλέπεις τους ελιγμούς π.χ. στα 3 χλμ (3000) πριν τον ελιγμό θα γυρίσει σε κανονική λήψη Από το overview_zoom3d=800 επιλέγεις το πόσο ψηλά θα ανέβει η κάμερα π.χ. 800 μέτρα Από το overview_angle=80 επιλέγεις την κλίση της γωνίας από 0-90 όπου 0 η κάμερα είναι από πάνω και 90 η μέγιστη κλίση για να βλέπεις μπροστά και από χαμηλά με άφθονο ουρανό.
  19. Απο τη σύγκριση που έχω κάνει στο igo οι χάρτες της Here είναι καλύτεροι στην Αθήνα ενώ της ΤΤ στην επαρχία. Αυτό είναι άλλο ενα απο τα πλεονεκτήματα του igo, οτι μπορείς να αλλάζεις χάρτη όποτε θες. Το μόνο άλλο που έχει χάρτες και απο τις 2 εταιρίες είναι το sygic αλλά πρέπει να κάνεις την αλλαγή μόνος σου. Γενικά πάντως εκτός των πόλεων υπάρχουν προβλήματα. Με τους Here είχα τέτοιο θέμα με χωματόδρομο ακόμα και στο Σχοινιά.
  20. Το NDrive έχει σταματήσει και έχει αντικατασταθεί απο το NLife, μην περιμένεις αναβάθμιση. Βέβαια και το Nlife δεν αναβαθμίζεται συχνά.
  21. Προφανως σε εκείνο το σημείο χρησιμοποιεί 4G στην μπάντα των 800Mhz την οποία δεν υποστηρίζει το One. Δυστυχώς η wind φαίνεται να την χρησιμοποιεί περισσότερο απο οτι οι άλλοι 2.
  22. H apple με τον Jobs έκανε άλματα και έφτιαξε ενα όνομα με τεράστια αξία στην αγορά. Πλέον χωρίς τον Jobs βασίζεται κυρίως σε αυτό το όνομα που έχει δημιουργήσει και ακολουθεί τον ανταγωνισμό με μερικά χρόνια καθυστέρηση. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι προς το παρόν δεν χρειάζεται να κάνει κατι παραπάνω. Πουλάει πάρα πολύ καλά και οι οπαδοί της παραμένουν παράλογα πιστοί. Ουσιαστικά όμως δεν έχει παρουσιάσει κανένα επιτυχημένο προιόν στη μετά-Jobs εποχή. Δεν μπορούμε φυσικά να ξέρουμε τι θα έκανε αν ο Jobs ζούσε, καθώς κανένας δεν μπορεί να έχει καλές ιδέες για πάντα. Σίγουρα όμως ο Cook είναι απλά ενας διαχειριστής και οχι κάποιος που να μπορεί να κατευθύνει την αγορά. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της εταιρίας και είναι πολύ δύσκολο να λυθεί αφού άνθρωποι σαν τον (εντελώς αντιπαθή και εγωπαθή αλλά αναμφισβήτητα πολύ πετυχημένο) Jobs είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν.
  23. Πριν τα smartphone τα κρατούσα πάνω απο 2 χρόνια. Δεν άλλαζε και τίποτα σημαντικό και οι μπαταρίες ήταν αφαιρούμενες. Τα smartphone μέχρι τώρα τα αλλάζω στα 2 χρόνια. Μέχρι τώρα αυτό είχε νόημα γιατί δεν είχαν ακόμα ωριμάσει και με την αναβάθμιση έβλεπες πραγματική διαφορά σε επιδόσεις και features. Πλέον πιστεύω οτι θα ξαναγυρίσω στον παλιό 2+ κύκλο γιατί οι αναβαθμίσεις προσφέρουν ολοένα και λιγότερα στην ουσία.
×
×
  • Create New...