toympas Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Δοκίμασε το Talking Tom Cat Free !! http://www.appbrain.com/app/talking-tom-cat-free/com.outfit7.talkingtom βασηκα ψαχνω ενα προγραμμα που θα σου αλλαζει την φωνη με πολλους διαφορετικους τροπους:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Και πάλι δεν το βλεπει. Αν όντος τα έχεις κάνει όλα σωστά τότε δοκίμασε να βάλεις το καλώδιο σε άλλη θύρα USB του υπολογιστή σου μήπως και το δεί , δε μου έρχεται κάτι άλλο . Ειναι πανεύκολο το βλέπει με την μια δε χρειάζεται να κανεις καποια παράξενη ρύθμιση. Υ.Γ. Να υποθέσω πως έχεις κανει εγκατάσταση το PC Companion :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ειπα και γώ να δείξω μια εικόνα του πως έχω στήσει το κινητό μου... αυτο το εικονιδιο (internet) πως το εφτιαξες? ειναι φακελος? και αν ξερει καποιος πως αλλαζουμε ονομα σε ενα φακελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) αυτο το εικονιδιο (internet) πως το εφτιαξες? ειναι φακελος? και αν ξερει καποιος πως αλλαζουμε ονομα σε ενα φακελο? Αυτο το εικονιδιο ειναι απο την εφαρμογη Folder Organizer. Θα βρεις στο market την Lite εκδοση. Για το ονομα στους φακελους αν μπεις μεσα στον Astro και πατησεις παρατεταμενα πανω στον φακελο που θελεις να μετονομασεις σου βγαζει καποιες επιλογες, πατας edit και μετα rename.. Edited October 15, 2010 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Αυτο το εικονιδιο ειναι απο την εφαρμογη Folder Organizer. Θα βρεις στο market την Lite εκδοση. Για το ονομα στους φακελους αν μπεις μεσα στον Astro και πατησεις παρατεταμενα πανω στον φακελο που θελεις να μετονομασεις σου βγαζει καποιες επιλογες, πατας edit και μετα rename. Σωστός.:shifty: Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 τελικα με αυτο το προβλημα βρεθηκε λυση το πηγα στην αντιπροσοποια βαλανε την 24 εκδοση και ολα οκ εγω την ειχα βαλει 3 φορες την ιδια εκδοση αλλα δεν ηταν το ιδιο το κιν μου ειναι βονταφονε και μετα ηρθε ειδοποιηση για απντειτ το βονταφονε 360 και ενοειτε οτι το εστειλα και πρωσεχως θα το κανω και debrand παραμενει τπ προβλημα με το δικο μου ρουτερ της wind δεν κονεξαρει αλλα απο τα ξενα wi fi ειμαστε οκ dc τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 παιδια καποιο προγραμμα που να μας αλλαζει την φωνη υπαρχει? δηλαδη να κανει record κατι που να λες και να σου αλλαζει την φωνη? try this : http://www.symbiantalk.net/showthread.php?56293-TalkBox-v1.5 super :D :D :D :D ;) Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 http://www.androidzoom.com/android_applications/entertainment/talkbox_hlhs.html?nav=mfta Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 δοκίμασε κανείς να βάλει το angry birds? το εγκατέστησα, το τρέχω αλλά το μόνο που παίρνω είναι μουσική και μαύρη εικόνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 δοκίμασε κανείς να βάλει το angry birds? το εγκατέστησα, το τρέχω αλλά το μόνο που παίρνω είναι μουσική και μαύρη εικόνα... Μια χαρά τρέχει σε μένα κανένα πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Μια χαρά τρέχει σε μένα κανένα πρόβλημα . Παίζει να έχεις την beta. Στην full που κυκλοφόρησε 15 Οκτωβρίου στο market οι περισσότεροι χρήστες X10 και X10 mini έχουν πρόβλημα. Απλά βγάζει black screen. :S Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Αν όντος τα έχεις κάνει όλα σωστά τότε δοκίμασε να βάλεις το καλώδιο σε άλλη θύρα USB του υπολογιστή σου μήπως και το δεί , δε μου έρχεται κάτι άλλο . Ειναι πανεύκολο το βλέπει με την μια δε χρειάζεται να κανεις καποια παράξενη ρύθμιση. Υ.Γ. Να υποθέσω πως έχεις κανει εγκατάσταση το PC Companion :O θα δοκιμασω αλλα δεν νομιζω γιατι δεν θα το εβλεπε και το προγραμμα της se Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Παίζει να έχεις την beta. Στην full που κυκλοφόρησε 15 Οκτωβρίου στο market οι περισσότεροι χρήστες X10 και X10 mini έχουν πρόβλημα. Απλά βγάζει black screen. :S Ναί έχεις δίκιο:O, μιλούσα για την παλιότερη έκδοση , περαστικά μας , υπομονή μεχρι να έρθει η αναβάθμιση , την SE μου μέσα γαμ.........#$%#$%#@$%:mad: EDIT: και εδω ο λόγος που δε τρέχει στο Χ10: Angry Birds will run on second generation Android devices and upwards, with Android platform 1.6 or later. Your device needs to support OpenGL ES 2.0. QVGA display resolution is not supported currently, but we will add support for QVGA devices soon. Edited October 16, 2010 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 EDIT: και εδω ο λόγος που δε τρέχει στο Χ10: Angry Birds will run on second generation Android devices and upwards, with Android platform 1.6 or later. Your device needs to support OpenGL ES 2.0. QVGA display resolution is not supported currently, but we will add support for QVGA devices soon. Δεν καταλαβαινω τι δεν εχει το Χ10 απο τα τρια κ δεν το παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Δεν καταλαβαινω τι δεν εχει το Χ10 απο τα τρια κ δεν το παιζει. Το OPEN GL ES 2.00 ίσως... Δεν ξέρω βγάζεις άκρη με την SE σάμπως? Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) Στο gsmarena διαβασα οτι εχει OPEN GL ES 2.00 γι'αυτο απορω. Παιδια, μπορω να γραψω sms σε landscape mode; Ειδα σε διαφορα βιντεο οτι δεν υπαρχει τετοια επιλογη, ενω στα mail υπαρχει. Edited October 17, 2010 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legion Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Μπορουμε να φτιαξουμε φακελους στο υπομενου και οχι στην κεντρικη οθονη; εχω κατεβαση διαφορα προγραμμα αλλα τα εικονιδια παραμενουν στο υπομενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Μπορουμε να φτιαξουμε φακελους στο υπομενου και οχι στην κεντρικη οθονη; εχω κατεβαση διαφορα προγραμμα αλλα τα εικονιδια παραμενουν στο υπομενου. Τι εννοείς ως υπομενού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xterm Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 xperia 2.1 video Παράθεση Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) xperia 2.1 video Εχει γίνει αναφορά σχετικά σε προηγούμενες σελίδες σχετικά με αυτό το video, όπως επίσης και στο φόρουμ μας Edited October 18, 2010 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Παιδια εχω εγκαταστησει το adw black gloss 2 theme. Δε θα επρεπε και η γραμματοσειρα να ειναι αυτη του θεματος κι οχι ιδια με αυτην που ειχα στο default? Ειναι καποια αλλα ρυθμιση που πρεπει να κανω σε σχεση με τα fonts? Γιατι το θεμα αυτο το εβαλα μονο και μονο για τη γραμματοσειρα. Αν ξερει κανενας ας μου απαντησει please. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Για σας θα ήθελα να ρωτήσω πιο πρόγραμμα πλοήγησης προτείνεται??? Για τα android και κυρίως για εμάς που έχουμε την σειρά xperia!!!ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Πωπω κατι τετοια βλεπω και τσαντιζομαι ! .... Η vodafone βγαζει κινητο με android 2.1 στα 109 ευρο ! και μεις ακομα να παρουμε 2.1 ! Για να μην μιλησω για το ιncoming vodafone 945 me capacitive multitouch οθονη ! http://www.gsmarena.com/vodafone_945-3533.php Α ρε SE.... εισαι Fail σε after sales support ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) Πωπω κατι τετοια βλεπω και τσαντιζομαι ! .... Η vodafone βγαζει κινητο με android 2.1 στα 109 ευρο ! και μεις ακομα να παρουμε 2.1 ! Για να μην μιλησω για το ιncoming vodafone 945 me capacitive multitouch οθονη ! http://www.gsmarena.com/vodafone_945-3533.php Α ρε SE.... εισαι Fail σε after sales support ! Τελικά κατά τη γνώμη μου η SE ίσως να θέλει αλλά δε μπορεί.. Δείχνει οτι είναι μικρή εταιρία. Και με απόλυτα νούμερα είναι αφού δεν έχει το μέγεθος και το προσωπικό των υπολοίπων που ταυτόχρονα έχουν την ευχαίρια να βγάζουν Android upgrades σε 2.2, να λανσάρουν 3-4 μοντέλα στο καινούριο Windows Mobile 7, να κάνουν έρευνα για νέες τεχνολογίες, κτλ κτλ. Απλά (προς το παρόν φαίνεται οτι) δε μπορεί να ακολουθήσει σε αυτούς τους ρυθμούς. Αυτά ως off topic. Edited October 19, 2010 by arismastrokostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Τελικά κατά τη γνώμη μου η SE ίσως να θέλει αλλά δε μπορεί.. Δείχνει οτι είναι μικρή εταιρία. Και με απόλυτα νούμερα είναι αφού δεν έχει το μέγεθος και το προσωπικό των υπολοίπων που ταυτόχρονα έχουν την ευχαίρια να βγάζουν Android upgrades σε 2.2, να λανσάρουν 3-4 μοντέλα στο καινούριο Windows Mobile 7, να κάνουν έρευνα για νέες τεχνολογίες, κτλ κτλ. Απλά (προς το παρόν φαίνεται οτι) δε μπορεί να ακολουθήσει σε αυτούς τους ρυθμούς. Αυτά ως off topic. Συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά επόμενο δεν είναι ? , δε μπορεί μια ταβέρνα να τα κάνει όλα, να σερβίρει φρέσκο γουρουνόπουλο και ψάρι , κάποιο θα είναι φόλα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts