Jump to content

arismastrokostas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    168
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by arismastrokostas

  1. Εννοείς το "Χρωματικό τόνο" :p Το βρήκα ευχαριστώ
  2. Καλημέρα! Και σε εμένα ήρθε η αναβάθμιση χθες. Όλα πήγαν καλά και μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του κινητού παρόλο που έχω custom launcher και 120+ εφαρμογές. Το Android 10 φέρνει κάποιες βελτιώσεις και αλλαγές, π.χ. βλέπω τις χειρονομίες και ένα καινούριο μενού στις ρυθμίσεις "Digital well-being". To νέο Velvet UI 9.0 δε μου φαίνεται και τρομερά διαφορετικό, κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις έχει κάνει, στο μέγεθος των controls, κτλ. Εκτός αν έχει και νέα widgets που δεν έχω δει. Γνωρίζετε αν μπορώ να αλλάξω το πράσινο χρώμα των controls (wifi, bluetooth, κτλ) στο πάνω μέρος της οθόνης;
  3. Μου μυρίζει Πήλιο :) (off topic)
  4. arismastrokostas

    LG G5

    Ενδιαφέρον συγκριτικό οθόνης με Samsung S7, HTC 10, και Nexus 6p:
  5. arismastrokostas

    LG G5

    Οτι δεν είναι όλα ακριβώς ίδια, ελληνικά και ξένα. Αλλά συμφωνώ οτι 100€ είναι πολλά για να σε πειράξουν αυτές οι μικρόδιαφορές.
  6. arismastrokostas

    LG G5

    Καλησπέρα, κι εγώ είμαι μουσικόφιλος και audioφιλος, και με ελκύουν οι μοναδικές δυνατότητες της συσκευής σε αυτό τον τομέα, το πρωτόκολλο AptX HD, και το hi-fi plus module που μπορεί να συνδεθεί από κάτω, το οποίο μάλιστα υπάρχει σε σχετικά λογική τιμή στον Κωτσόβολο (http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/aksesouar-kiniton/162752-lg-g5-hifi-plus). Από ότι διαβάζω το ηχητικό αποτέλεσμα με αυτό το module είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε κινητό αυτή τη στιγμή, με μοναδικό ανταγωνιστή το ίδιο το V10. Για αυτό σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή και να το τσιμπήσω όταν θα φτηνύνει γύρω στα 50€ ακόμα. Αλλά το παντοφλέ μέγεθος και η μπαταρία < 1 μέρα είναι βουτιά στο άγνωστο για εμένα, μετά το υπέροχο xperia z3 compact. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ, απλά θα πρέπει να ξεχάσεις τις stock εφαρμογές για SMS και για κλήσεις (αν θες T9), και βάλεις άλλες εφαρμογές που δε θα έχουν και πολύ σχέση στιλιστικά με το κινητό.
  7. arismastrokostas

    LG G5

    Πήγα κι εγώ σε ΠΛΑΙΣΙΟ σήμερα και μετά από ερώτησή μου μου είπαν οτι είναι "ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας". Το γιατί δεν είναι ελληνικό και κοστίζει 100€ παραπάνω από τα γνωστά μαγαζάκια με ξεπερνάει! Προσωπικά είναι ο μόνος λόγος που θα το αγόραζα από μεγάλη αλυσίδα. Ίσως δεν υπάρχει ακόμα και "ελληνική" έκδοση.
  8. arismastrokostas

    LG G5

    Ευχαριστώ. Στο Xperia Z3 Compact είχα αγοράσει μεν EU (ιταλικό), αλλά φλάσαρα χωρίς κόπο και root την ελληνική ROM, οπότε μετά είχα και αυτά τα 1-2 έξτρα που δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και στο LG G5 εύκολα χωρίς root;
  9. arismastrokostas

    LG G5

    Καλησπέρα κι από εμένα. Επειδή οι τιμές στα επίσημα μαγαζιά που έχουν την έκδοση ελληνικής αντιπροσωπείας είναι ακόμα αρκετά υψηλές, σκέφτομαι να κινηθώ προς skroutz.gr. Έχω μια απορία αν θα αντιμετωπίσω κάποιο θέμα με τη γλώσσα αν το κινητό είναι EU. Θα μπορούσε κάποιος κάτοχος του LG G5 μη ελληνικής αντιπροσωπείας να απαντήσει στα ακόλουθα; 1. υπάρχει επιλογή για τα SMS στα ελληνικά να έχουν 160 χαρακτήρες; 2. Ο dialer έχει T9; Αν ναι, υποστηρίζει ελληνικά; Δηλαδή μπορώ να πληκτρολογήσω π.χ. 2747 και να μου φέρει επαφές που έχουν τους χαρακτήρες "Άρης" μέσα; Από την 6ετή μου εμπειρία με Sony smartphones τουλάχιστον το (1) έπαιζε μόνο με συσκευές ελληνικής αντιπροσωπείας. Ευχαριστώ πολύ.
  10. Καλή ιδέα, κι εγώ έχω χρησιμοποιήσει το FlashTool στο παρελθόν με το xperia x10, αλλά με μια σύντομη αναζήτηση στο internet δε βλέπω να κυκλοφορούν ROM από xperia Ζ3c. Ακόμα και για τα πιο παλιά Z1, Z1c, κτλ, δεν είδα κάποιο thread με 100 (που λέει ο λόγος) ROMs από όλο τον κόσμο να έχεις να διαλέξεις, όπως είχε παλιά για το HTC Desire..
  11. Αυτό δεν το ήξερα/κατάλαβα. Δηλαδή ανά αντιπροσωπεία προσαρμόζουν κάποιες παραμέτρους του software; Αλλά (απαντώ ο ίδιος στην ερώτησή μου) πρέπει να ισχύει γιατί όταν το άνοιξα πρώτη φορά μου πρότεινε σα γλώσσα συστήματος τα Ιταλικά..
  12. Δηλαδή υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των χωρών τελικά σε κάποιες εφαρμογές! Δεν το ήξερα! Α τους αλήτες! Αυτή η εφαρμογή SMS που περιλαμβάνεται δεν είναι της Sony, είναι η stock kitkat; Πάντως καλό είναι να το ξέρουν όσοι το αγοράζουν από το εξωτερικό. Α, η μπαταρία έπεσε τώρα. Από 26% πήγε στο 25%..
  13. Με την πρώτη φόρτιση ακόμα, κλείνω σε λίγο 2 μέρες συνέχεια ανοιχτό σε λίγο, και είναι ακόμα στο 26% ! Not bad eh? Αυτά που δε μου αρέσουν τόσο μέχρι τώρα είναι οι παραδοσιακές λειτουργίες. Ο dialer μου φαίνεται λίγο βασικός, δεν υποστηρίζει και ελληνικό T9. Επίσης, η εφαρμογή SMS δε φαίνεται να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα ελληνικά! Πάω για DialerOne και ChompSMS μου φαίνεται..
  14. Καλορίζικο και σε εσένα! Είχε κάποιο χαρτί σαν απόδειξη σε εσένα μέσα; Εμένα όχι. Εκτός αν μου έρθει σε δεύτερο χρόνο. Τι έγινε, ούτε οι Ιταλοί κόβουν αποδείξεις; :) Αν θες μπορείς να μου στείλεις pm για να μην κάνουμε hijack το θέμα.
  15. Πρώτες εντυπώσεις, σαν να έχω φύγει από την εποχή του λίθου (HTC Desire) και να έχω φτάσει στη διαστημική εποχή.. Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ πολύ ακόμα, αλλά είναι φοβερό! Κάτι που με χάλασε λίγο είναι οτι ο επίσημος dialer δεν υποστηρίζει Τ9 στα ελληνικά, για να βρίσκει γρήγορα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες.
  16. Μου ήρθε κι εμένα σε μαύρο, από Amazon Ιταλίας! Έκανε 2 εβδομάδες να έρθει, courier αργός σαν καράβι, αλλά τουλάχιστον έφτασε ακριβώς τη μέρα που προέβλεπε. 457 ευρώ το πήρα, όταν το παρήγγειλα στην Ελλάδα δεν υπήρχε καν, τώρα το τοπιό έχει αλλάξει εδώ, αλλά παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος. Πάω για nano sim..
  17. Ντεμπουτάρισε και επίσημα στις μεγάλες αλυσίδες (διαθεσιμότητα πλέον στο ΠΛΑΙΣΙΟ και σε 2-3 ακόμα) στα 600 ευρώ :)
  18. Ευχαριστώ! 16-22 Οκτωβρίου έλεγε. Η κύρια εντύπωση θα είναι από ποια χώρα θα προέρχεται η εγγύηση :). Για τα υπόλοιπα δε θα με απογοητεύσει, αλλά φυσικά θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθει.
  19. Τελικά το παρήγγειλα από Amazon.it. Αυτή τη στιγμή έχει άλλα 3 σε μαύρο στα 457 τελική τιμή με μεταφορικά. Το μόνο που μου φαίνεται λίγο "επίφοβο" είναι δεν το πουλάει απευθείας το Amazon, άλλα θα το ρισκάρω.
  20. Δεν πάτησα να ολοκληρωθεί η παραγγελία, ήθελα μόνο να βεβαιωθώ για την τελική τιμή του Amazon.it :) Το σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω από εκεί, απλά έχω μια μαζοχιστική περιέργεια να δω με τι τιμή θα ξεκινήσει στην Ελλαδα..
  21. Πάντως, το θεωρώ πολύ περίεργο αν όντως ξεκινήσει στα εδώ μεγάλα μαγαζιά 600 ευρώ !!!!!!! Στη Φινλανδία, που είναι πιο ακριβή χώρα από εμάς έχει 548 ευρώ, στο Amazon Γερμανίας 500 ευρώ, και στο Amazon Ιταλίας τελική τιμή με μεταφορικά 457 ευρώ! Και στέλνει μια χαρά στην Ελλάδα, μπήκα τώρα και έκανα όλο το check-out με ελληνική διεύθυνση. Δεν έχω πάρει ποτέ κινητό από Amazon και δε γνωρίζω αν συμβαίνει κάτι περίεργο για να είναι έτσι φτηνό.
  22. Το είδα κι εγώ από κοντά σήμερα στο Ελσίνκι, που τυχαίνει να βρίσκομαι αυτές τις μέρες. Είναι φανταστικό! Έπαιξα αρκετή ώρα μαζί του. Είναι στο ιδανικό μέγεθος. Μου άρεσε και το πράσινο χρώμα. Είχε και το Z1 compact παραδίπλα, το οποίο μου φάνηκε πιο αργό στην κύλιση των μενού. Είναι το επόμενο τηλέφωνό μου. Στη Φινλανδία έχει 548 ευρώ. Να δούμε στην Ελλάδα πόσο (και πότε).. Στο τσακ ήμουν, αλλά ελπίζω οτι στην Ελλάδα θα είναι φτηνότερο. Ξέχασα να ρωτήσω αν περιλαμβάνονται και τα noise cancelling ακουστικά στη συσκευασία. Τα είχε και αυτά εκεί ξεχωριστά, κόστιζαν 48 ευρώ.
  23. Κι άλλα διθυραμβικά reviews: Phone arena review Recombu review Σχετικά με τα υλικά κατασκευής, και τα δύο λένε πάντως οτι νιώθει πολύ premium στο χέρι, και μάλιστα το πλαστικό στο πλάι το κάνει να φαίνεται και πιο premium από το μεγάλο z3. Όχι οτι προσωπικά με νοιάζει, απλά το γράφω επειδή αναφέρθηκε ως το μοναδικό μειονέκτημα, μαζί και με τη μνήμη.
  24. Σίγουρη αγορά κι από εμένα! Αυτό που έψαχνα τον τελευταίο καιρό, flagship σε νορμάλ διαστάσεις.. Αρκεί να κοστίζει μέχρι 500 ευρώ. Στα online SONY shops λέει οτι θα αρχίζουν να στέλνονται οι προπαραγγελίες από 26/9, π.χ. Sony Mobile shop UK Το προηγούμενο κινητό μου ήταν ένα Xperia x10 του 2010, το οποίο μου χάλασε, και μετά από ελεημοσύνη μου έδωσαν ένα HTC Desire, επίσης του 2010. Οπότε καταλαβαίνετε τι διαφορά θα βρώ :)
  25. http://www.gsmarena.com/google_nexus_10-review-861p12.php
×
×
  • Create New...