Jump to content

kotaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kotaki

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kotaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κησπερα και απο μενα,το προβλημα που εχω ειναι οτι χ10 κανει συνεχομενες και επανιλλειμενες επαννεκινισεις μονο του ,οχι οταν μιλαω αλλα οταν προσπαθω να το ρυθμισω σε διαφορες λειτουργιες ,συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο???εχει περαστει η 2.3 εκδοση και ειναι μαμα ..
  2. ολα καλα ,το εστειλα στη se και σε μια μερα μου το ειχαν επισκευασει και μου περασανε και τη 2.3 ,ολα στην εγγυηση!!!!!:D:D ευχαριστω παντος για τη βοηθεια...
  3. καλη προσπαθεια αλλα δυστυχως δεν θελει να μου κανει το χατιρι...ευχαριστω παντος για τη βοηθεια!!:O
  4. πως να κανω αυτα που λεει με το flashtool αφου το τηλ δεν ανοιγει καθολου ,μαυρη οθονη λεμε, και οταν το βαζω στο usb αναβει το κοκκινο λαμπακι.....πακετο λεμε !!!!!
  5. πλεον οτι και να κανω αναβει κοκκινο λαμπακι και το τηλ δεν ανοιγει.. ελπιζω μονο να ειναι επιδιορθωσιμο,θα ξερουμε απο δευτερα τωρα:(
  6. κάτι άλλο????αυτό δεν κάνει τίποτα..
  7. και πως κάνεις hand reset?
  8. καλημέρα και από μένα,πήγα σήμερα το πρωί να κάνω την αναβάθμιση και εκεί που έχει ξεκινήσει να γίνεται ξαφνηκά καπως κουνήθηκε το καλώδιο του usb και μου λέει οτι απετυχε και ότι πρέπει να ξαναπροσπαθήσω από την αρχή. έλα μου όμως ντε που το τηλέφωνο από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν έχει καταφέρει να ξαναανοίξει.... και τώρα τι κάνω????????????:blink::blink::blink:
  9. καλημέρα,έβαλα το τηλ. στη φόρτιση το βράδυ και το αποσύνδεσα στο 91% ,το πρωί που σηκώθηκα η μπαταρία είχε πάει στο 68%. μπαίνω στο μενού- χρήση μπαταρίας και μου δείχνει κατανάλωση : ετοιμότητα κυψέλης 41% - το τηλ είναι αδρανές 33% -προβολή 14% κ.ο.κ γιατί γίνεται τόσο μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας από τον πομπό κυψέλης και πως μπορώ να το διορθώσω???
  10. ολα λυθηκαν με ενα απλο reset του τηλ. πλεον ειμαι και εγω rooted , σας ευχαριστω για το χρονο σας.
  11. αποτυχια και παλι , κατι πρεπει να κανω λαθος και δεν μπορω να βρω τι..........:wacko: υπαρχει κατι αλλο εκτος απο το titanium backup που μπορω να χρησημοποιησω για διαγραψω καποιες εφαρμογες απο το συστημα?
  12. καλημερα και απο μενα, θα ηθελα να μου πειτε που κανω λαθος και δεν μπορω να rootαρω το τηλ. μου. εκανα την τελευταια ενημερωση μεσω seus (ver. 2.0.2.A.0.24 GENERIC )εχω κατεβασει το superoneclick v1.5.5-shortfuse συνδεω το τηλ με τον pc και τρεχω την εφαρμογη, βγαινει ενας πινακας και παταω το root και στο τελος ολα οκ. μολις παω στο τηλ και ανοιγω το titanium backup μου γραφει (ζητωντας προσβαση root) και στο τελος λεει (σφαλμα: δεν μπορουμε να βρουμε προσβαση root ,βεβαιωθητε οτι η rom σας ειναι rooted και περιλαμβανει busy box και προσπαθηστε ξανα )
  13. που μπορουμε να βρουμε αυτη τη τροποποιημενη .024ROM :mad::mad: ακομα οταν συνδεω το τηλ με το pc ,μου κανει reset το τηλ. να αρχισω να ανυσηχω για χειρουργειο στο mini usb????
  14. καλημερα και απο μενα! επειδη με ετρωγε και εμενα ο κ@λ@ς μου εκανα και εγω το τελευταιο update και μου φορτωσε παλι ολες αυτες τις αηδιες της SE (timescape...κτλ) και δεν μπορω να ρουταρω παλι με το z4root, μπορω να εχω μια μικρη βοηθεια στο πως μπορω να το κανω? και που θα βρω το superoneclick? επισης τι ακριβως κανει το xrecovery-jit???? ευχαριστω..
  15. δηλ. πως πρεπει να το γραψω; z4root γραφω και βγαινει το κινεζικο
×
×
  • Create New...