Jump to content

legion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    145
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About legion

  • Ημ. Γέννησης 21/03/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

legion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τελικά κατάφερα και το έκανα να παίξει.
  2. έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά δεν λέει να ξεκινήσει με τίποτα, παραμένει μόνιμα στο htc logo:wacko:
  3. Καλησπέρα, Ξαφνικά μετά από restart δεν ανοίγει το κινητό, κολλάει συνέχεια στο λογότυπο HTC, δοκίμασα με recovery mode καθώς κατέβασα και την official έκδοση ώστε να την ξανά περάσω αλλά τελικά το αποτέλεσμα τίποτα.
  4. μου το κάνει και εμένα αυτό, συνήθως στα μηνύματα να μην έχει ήχο αλλά μόνο δόνηση, τώρα με την CFW δεν το έχω παρατηρήσει
  5. Το έχει Checkάρι κάπιοιος αυτό; http://www.google.com/support/androidmarket/bin/answer.py?answer=190860
  6. Πω πω! Να 'σαι καλά!

    Την κατέβασα, την εγκατέστησα αλλά δυστυχώς είναι κάποια παλιότερη έκδοση και δεν μπορεί να διαβάσει τις εφαρμογές που τρέχουν. Βγάζει κενό το παράθυρο των εφαρμογών. Δεν πηράζει όμως, ήδη έκανες πάρα πολλά. Και πάλι ευχαριστώ!

  7. Check p.m και πες μου αν παίξει.
  8. είχε βγεί μια ενημέρωση και στο Facebook αλλά τελικά ήταν fake
  9. http://forums.androidcentral.com/android-applications/53149-bloat-freezer-freeze-your-preinstalled-system-applications.html
  10. και γιατί να μην το κάνεις με το on/off; :worry: παρόλα αυτά βρήκα τον τρόπο αν θέλεις να το κάνεις, Βασική προϋπόθεση να έχεις CFW και backup την ROM θα ανοίξεις με ένα notepad: remap your keys in system/usr/keylayout/supersonic-keypad.kl Remove the words "WAKE" from your VOLUME_UP and VOLUME_DOWN lines.
  11. Το έχεις δύο χρόνια για να σου λήξη η εγγύηση; :worry: για την μόντα δεν είναι κακή ιδέα, απλά όταν μιλάς στο τήλ πολλές ώρες μπορείς να έχεις και έναν μετρητή ραδιενέργεια για το αφτί σου. :p
  12. Νομίζω το εργοστασιακό ελάττωμα δεν θεωρείτε βλάβη (το εφαρμόζουν πολλές εταιρίες) αλλά μπορείς να ρωτήσεις την Ace Hellas για σιγουριά.
  13. Αυτό το έχει και εμένα, από το αριστερό κάτω μέρος η οθόνη είναι λίγο ανασηκωμένο, (εφόσον λειτουργεί) δεν με πειράζει ακόμα.
  14. με ποιο πρόγραμμα δουλεύεις τα μηνύματα;
×
×
  • Create New...