Jump to content

DaRk_dOg

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.896
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by DaRk_dOg

 1. Ό,τι περίμενα με ενδιάμεσο PostNL, ακολούθησε ακριβώς το χρονοδιάγραμμα που ανέφερε ο Άγγελος. Δλδ 24 Μαρτίου ξεφορτώθηκε, 23 Απριλίου Άφιξη στη Χώρα προορισμού κλπ... Παίζει να παραλάβω την επόμενη εβδομάδα δλδ στην Καστοριά ή μετά την αργία εν πάσει. Στα BPost το μοναδικό θέμα που είχα ήταν ΠΡΙΝ μπούνε Ελλάδα. @Angelos32 ξέρουμε οτι το ανθρώπινο δυναμικό δεν ξύνεται, μείνατε όμως λίγοι. Δεν κατηγορεί κανείς εσάς, όμως ο οργανισμός κ η διαχείριση εκ των άνωθεν είναι για κλωτσιές. Είναι ξεκάθαρο οτι θέλουν να σας συρρικνώσουν κ να υποβιβάσουν τις υπηρεσίες για να βγουν τα ΕΛΤΑ στο σφυρί.
 2. Αθήνα - Καστοριά παραλαμβάνω σε μια εργάσιμη (ισχύει κ για τις τρεις μεγάλες). Προφανώς όμως έχει να κάνει με διαφορετικό όγκο κ εξυπηρετούμενο πληθυσμό.
 3. Ο Άγγελος είχε πει πως όσα φτάσανε εδώ μέχρι 20-25 Μάρτη, πιθανόν θα φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους μέσα στον Απρίλη. Άρα αν το δικό σου έφτασε αρχές Απρίλη, υπολόγιζε τέλη Απρίλη με αρχές Μάη (κατά προσέγγιση φυσικά. Μπορεί να έρθουν κ νωρίτερα).
 4. Κατά μέσο όρο απλή αποστολή, μετά το Feucht στο tracking παραλαμβάνω σε ~1 βδομάδα στην Καστοριά. Με DHL Express πολύ λιγότερο.
 5. @Angelos32 ευχαριστούμε πολύ για όλες τις πολύτιμες πληροφορίες. Όντως από καμιά 12-13 δέματα που βολόδερναν στη μεταφορά, τις τελευταίες δυο εβδομάδες δείχνουν να τσουλάνε όλα, πλέον για παραλαβή έμεινε ένα.
 6. Και που είσαι ακόμα. Έχω δέματα απο Κίνα που φτάσανε με PostNL σε διαφορετικές ημερομηνίες κ προχώρησε αυτό που έφτασε μεταγενέστερα.. Έχω καλέσει το 800 11 82 000 δύο φορές (κ έπιασα γραμμή μετά κόπου κ βασάνων) οπού, την πρώτη φορά, μίλησα με έναν απίστευτα εξυπηρετικό κ πρόθυμο υπάλληλο που έψαξε να δει τι γίνεται με τα πακέτα μου: -από 2 πακέτα απο Κίνα με BPost, μόνο το ένα (μεταγενέστερο του πρώτου) φαινόταν στο σύστημα του (όχι όμως στο tracking των ΕΛΤΑ). Μου εξήγησε οτι οι πτήσεις απο Βέλγιο είναι αραιές οπότε συσσωρεύεται όγκος εκεί. -όλα τα υπόλοιπα πακέτα μου απο PostNL έχουν φτάσει (άσχετα αν είναι σκαναρισμένα ή όχι) Η παραπάνω επικοινωνία έλαβε χώρα προ ~2 εβδομάδων κ ο ίδιος υπάλληλος μου έδωσε τον αριθμό της προϊσταμένης του (για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το προγενέστερο πακέτο της BPost που αγνοείται). Φυσικά δεν το σήκωνε κανείς... Η 2η επικοινωνία μου ήταν με μια αγενέστατη κ βαριεστημένη υπάλληλο που μου είπε νέτα-σκέτα "Ότι λέει το tracking κύριε". Όταν της ανέφερα τον αριθμό της προϊσταμένης μου είπε έντρομη ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ οπότε δεν ασχολήθηκα παραπέρα.. Τα αναφέρω όλα αυτά μπας κ συνεισφέρω λίγο σχετικά με τους χρόνους διαλογής κλπ κλπ. Υπομονή σε όλους.:wacko:
 7. Το κακό είναι ότι πλέον ξεπερνάνε κατά πολύ το δίμηνο :( Κάποια μικροηλεκτρονικά κλπ δεν υπάρχουν γενικά εκτός Ali, δεν είναι μόνο οι τιμές αλλά κ η διαθεσιμότητα εντός Ευρώπης.
 8. Σήμερα αποπειράθηκα να καλέσω στην γραμμή εξυπηρέτησης, κάπου στα 30' βάρεσα τιλτ κ το έκλεισα... με την "εξυγίανση" θα έχει μείνει ένα άτομο να απαντάει (κ αυτό με κρίση πανικού). Είδα στα tracking μου να πατάει Ελλάδα αντικείμενο που ξεκίνησε απο Κίνα με PostNL 25-1 κ άλλο που ξεκίνησε 15-1 να μην έχει σκαναριστεί ακόμα. Άλλα δυο που ξεκίνησαν απο Κίνα Δεκέμβρη, έφτασαν Βέλγιο 6-1 κ από εκεί με BPost... μάλλον έρχονται με το γαϊδούρι. Απίστευτο χάλι, ειλικρινά. Το Ali τείνει να γίνει ανώφελο πλέον για αγορές με αυτή την κατάσταση.
 9. Προσωπικά περιμένω επίσης από Κίνα μέσω Βελγίου. Από Βέλγιο έφυγε 6/1 κ ακόμα εγχώρια δεν έχει φανεί οπότε... Υπομονή γενικά ;)
 10. Καλησπέρα λεβέντες, Μου ήρθε δεματάκι που εστάλη απο Κίνα τέρμα τσάμπα με Cainiao super economy (μέσω Emirates Post) σε λιγότερο απο μήνα (!). Κατά τα άλλα, όσα είχαν ενδιάμεσο PostNL κ BPost (κ εστάλησαν Δεκέμβρη κ πιο πριν) ακόμα δεν πατήσαν Ελλάδα :D
 11. Update... το δέμα έφαγε περί το 20άρικο τελωνείο επειδή ο Κινέζος φίλος δήλωσε αξία 30$:wacko: Δέχτηκε να μου κάνει transfer 18E γιατί τον έκραξα στο discord της Voron οπότε, 2Ε χαμένα στην τελική.
 12. 8ψήφιο είναι της Comet (μάλλον), ρίξε μια ματιά εδώ
 13. @makap @antonis_46 δεν ξέρω παίδες αλλά, παρότι ψύχραιμος, δεν μου καλοφαίνεται να πληρώσω "κοστουμάκι" για 8.75Ε CIF. Αν μου κάτσει θα κάνω αίτηση αναδασμολόγησης (στην τελική ας ζητούσαν απόδειξη..). Θα επανέλθω μόλις έχω εξελίξεις γιατί επίσης άκουσα πρόσφατα παρόμοια περίπτωση που τελικά δεν χρεώθηκε κάτι.
 14. Ψυχραιμία, ο συμφορουμίτης θεώρησε οτι σου έστειλαν το πακέτο από Κίνα με ενδιάμεσο το Βέλγιο, όχι οτι είχε αρχική αφετηρία το Βέλγιο. Στα δικά μας τώρα... Δεν ξέρω αν πέρασε ή όχι τελωνείο (δεν μου ζητήθηκε αποδεικτικό), έμεινε πάντως όλο το Σ/Κ μέσα
 15. Χμ δεν έχει ανανεώσει κάτι στο tracking από τις 13:15 σήμερα οπότε δεν είμαι πολύ σίγουρος... Τι ζητάνε συνήθως σκρηνσοτ από το web-banking ή από τη συναλλαγή στο Ali?
 16. Ναι αλλά είναι κάτω από την ατέλεια...
 17. Δεν γνωρίζω τι καθεστώς ισχύει για τα είδη ατμιστή, αλλά γενικά από Ισπανία (παρακολουθώντας κ αλλά forums) παίζουν βαρβάτες καθυστερήσεις.
 18. 28-5 εστάλη, 13-7 παρέλαβα. Σε άλλα νέα σήμερα παραλαμβάνω τα "φρεναρισμένα" δέματα από 20-7 (Να είναι καλά ο φίλος Άγγελος που μας εξήγησε τι γίνεται από όγκο δεμάτων εκεί, παρεπιπτόντως)
 19. Εντελώς random πράγματα με τα PostNL. Σήμερα παρέλαβα παραγγελία 20 ημερών μαξ: ΥΓ: Τα κολλημένα από 20/7 στην εκφόρτωση, σταθερά εκεί..
 20. Δεν είναι worry, frustration είναι! Μου έρχονται πράγματα που περιμένω να αργήσουν (σε πολύ νορμάλ χρόνο) και πράγματα που, φρονώ, πως θα έρθουν στα κοντά... απλά φρενάρουν εκεί.
 21. Από Κίνα έρχεται αλλά έχει εκτελωνιστεί Ολλανδία. ΥΓ: Τα ίδια είχα τραβήξει με δέμα που μου έστειλαν απευθείας από Ολλανδία (όχι Κίνα).
 22. Χμμμμ έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Ακόμα από 20-7 στο "ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ" ενώ έρχεται με POSTNL, μα τι χάλι είναι αυτό τελοσπάντων? Να πω ότι περιμένει τελωνείο, ότι είναι κανένα τέρμα untracked από Κίνα με CAINIAO super economy, καμιά YANGWEN KLAON MAON TSAO να δικαιολογείται. :mad:
 23. Γουόου και εγώ παρέλαβα σήμερα πακετάκι που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Κίνα στις 30 Μαρτίου. Το τρακινγκ φαινόταν μόνο στο elta courier, στο κανονικό ούτε λόγος. ΥΓ: εννοείται ότι τα άλλα που φτάσανε αερολιμένα Αθηνών στις 20-7 (από Ολλανδία παρακαλώ), ακούνητα... -_-
 24. Εντάξει προσπαθούμε να καταλάβουμε την κατάσταση, το ελλιπές προσωπικό, κλπ κλπ αλλά κάπου ξεφεύγει απο το καλαμπούρι και καταντάει εξαιρετικά εκνευριστικό. 2 δεματάκια που έφτασαν από Κίνα σε Ολλανδία σε 4 μέρες, από εκεί σε περίπου άλλες τόσες ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 20-7 σταματημένα σε "ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ/ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)". Δηλαδή κ σήμερα να ξεκολλούσανε απο αυτό θέλουν +/- άλλες 7 ημέρες για να φτάσουν στον τελικό προορισμό. Ακόμα και τελωνείο να χρειαζόταν να περάσουν, το χρονικό διάστημα αναμονής είναι μεγάλο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΝ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. :angry:
×
×
 • Create New...