Jump to content

Lillifee

Members
 • Δημοσιεύσεις

  353
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

2 Followers

About Lillifee

 • Ημ. Γέννησης 13/11/1986

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Lillifee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Περίπου τα 20 από τα 32 GB. Γιατί να μου κολλήσει το κινητό, δεν καταλαβαίνω... :worry: Στις προδιαγραφές της συσκεύης εξάλλου αναφέρει ότι παίρνει κάρτες μέχρι 32 GB.
 2. Ποιος είπε ότι δεν παίρνει; Μια χαρά παίρνει! ;-)
 3. Ναι, όντως δουλεύει. Εγώ έχω την εφαρμογή SD Speed Boost (κάπως έτσι) που ουσιαστικά χρησιμοποιεί αυτό το script. Η διαφορά είναι εμφανής στη φόρτωση της Gallery. Για τα εφφέ και για το αυτόματο φλας, κατά βάση! ;-)
 4. Χίλια LOL!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: (Χρησιμοποιώ αυτή την έκφραση και συνήθως δεν την καταλαβαίνουν οι συνομιλητές μου!) Έχεις δίκιο για τη Vignette, και σε εμένα είναι αργή, τόσο σε stock fw (2.1) όσο και σε miui (2.2).
 5. Εγώ θα πω: μακάρι να έχει την υποστήριξη του X10... Διορθωτικές αναβαθμίσεις 1-2 φορές το μήνα, αναβάθμιση σε 2.1 (εντάξει, αυτή μας γκάστρωσε μέχρι να έρθει, το παραδέχομαι), dual touch, τώρα έρχεται και Gingerbread. Έχει κυκλοφορήσει 1+ χρόνο πριν, έχουν κυκλοφορήσει και οι διάδοχοί του και η SE δεν το έχει ακόμα αφήσει στην άκρη. Συμφωνώ ότι έγιναν λάθη, αυτό δεν είναι καινούριο για τις εταιρίες. Το καινούριο είναι ότι διορθώθηκαν ένα προς ένα! ;-)
 6. WOW! Αυτό έχω να πω μόνο!! Μπράβο! ;-)
 7. Κατ' αρχάς, δεν το πήρα προσωπικά, και σε καμία περίπτωση δε σε "έκραξα". Είπα απλά ότι δε μπορεί κανείς να έχει γνώμη πάνω σε κάτι για το οποίο δε γνωρίζει απολύτως τίποτα, πόσο μάλλον να το έχει δοκιμάσει. Αν έλεγες απλά ότι δεν ξέρεις τι είναι και φοβάσαι να μπεις στη διαδικασία, και ότι δε σου λείπει κάτι από τη συσκεύη σου κτλ κτλ, ΟΚ. Στο αρχικό post σου όμως δεν ανέφερες πουθενά ότι δεν ξέρεις τι είναι το root, είπες μόνο ότι σου αρέσει η συσκεύη σου όπως λειτουργεί και γιατί λοιπόν να την "καταστρέψεις". Ε, με συγχωρείς, αλλά πιστεύω μπορείς να δεις ποιο είναι το πρόβλημα... Το θα "καταστρέψω" -με ή χωρίς εισαγωγικά- είναι υπερβολικό. Και εγώ προσωπικά, αν δεν είχα ιδέα και έμπαινα να διαβάσω το θέμα, μπορεί και να πανικοβαλλόμουν ότι η συσκεύη μου θα γίνει κολοκύθα αν την κάνω root ακριβώς τα μεσάνυχτα! :lol: Και αυτή είναι η άποψή μου. Δε μπορείς να λες ότι δεν εξέφρασα άποψη. Επίσης δε μπορείς να πεις ότι δε σε βοήθησα, καθώς έψαξα και σου παρέθεσα links και σου συνόψισα κιόλας με μία πρόταση τι κάνει το root: Τώρα, το αν δε σου αρέσαν αυτά που είπα είναι εντελώς άλλο κεφάλαιο. ;) Νερό στο αυλάκι, λοιπόν, και για να επιστρέψω on-topic, πλέον το root γίνεται πολύ εύκολα, με την εφαρμογή SuperOneClick και δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να μην πετύχει η διαδικασία για κάποιο λόγο, οπότε και απλά την επαναλαμβάνεις.
 8. Το Link2SD συγκριτικά με το native Apps2SD των 2.2+ ROM υπερέχει στο ότι αποθηκεύει τα αρχεία σε ένα partition, οπότε όταν γίνεται mount η κάρτα μνήμης, το partition αυτό παραμένει unmounted και έτσι οι εφαρμογές δεν επηρεάζονται. Επίσης, όλες ανεξαιρέτως οι εφαρμογές (ακόμα και αυτές που περιέχουν widgets ή τρέχουν ως services συνεχώς) μπορούν να μετακινηθούν στην SD. Αντίθετα, κάποιες εφαρμογές δεν υποστηρίζουν τη μεταφορά στην SD μέσω native Apps2SD. Σαφώς όμως, η εφαρμογή μπορεί να χαρακτηριστεί ως σωτήρια μόνο για versions 2.1 και κάτω. ;)
 9. Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο οι χρήστες να μη γνωρίζουν τι πραγματικά τους προσφέρει μία διαδικασία (εν προκειμένω, η διαδικασία του root) με αποτέλεσμα είτε την καταδικάζουν είτε την επικροτούν, είτε την ακολουθούν, είτε όχι, η γνώμη τους να μη μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψην. Σαφώς αυτό που λέω είναι λίγο "άκομψο", αλλά δεν παύει να είναι η αλήθεια. Αγαπητέ XPERIA_X10, δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, αλλά θα ήθελα να σου τονίσω ότι άλλο η αναβάθμιση της συσκεύης (επίσημα ή όχι) και άλλο το root. Το root αυτό καθεαυτό δεν κάνει τίποτα άλλο από το να σου δίνει πρόσβαση για read/write στον φάκελο /system. Από εκεί και πέρα το πώς θα χρησιμοποιήσεις εσύ και ο κάθε χρήστης αυτή τη δυνατότητα, είναι ένα εντελώς ξεχωριστό κομμάτι. Άρα λοιπόν, δε νομίζεις ότι είναι υπερβολικό και εντελώς παραπλανητικό να ταυτίζεις το root με την καταστροφή μιας Android συσκεύης; ;) Αν θέλουμε πραγματικά να διατηρήσουμε τον χώρο αυτό χρηστικό και λειτουργικό, δεν είναι μεγάλος κόπος να ψάξουμε και να μάθουμε πριν εκφέρουμε την άποψή μας. Η ίδια η ύπαρξη του thread αυτού ενέχει το στοιχείο της κινδυνολογίας (Ψηφοφορία για root ή όχι, Δημοψήφισμα για τις νέες ταυτότητες κτλ :p :lol:) και πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να είναι χρήσιμη μια τέτοια δημοσκόπηση είναι να παρατεθούν στοιχεία για το τι είναι το root αλλά και εμπειρίες χρηστών που το έχουν ήδη κάνει και όχι ανθρώπων που απλά το φοβούνται. Για μένα, και μπορεί να είμαι και εντελώς λάθος, δε συμβαδίζουν η τεχνολογία και ο φόβος. Μάλλον το ένα αναιρεί το άλλο. ;) Λοιπόν, διαβάζοντας εδώ μαθαίνουμε τι είναι το root στα Android κινητά και για ποιους λόγους ενδεχομένως κανείς θα ήθελε να μπει στη διαδικασία και, για τους πιο hardcore, εδώ γενικά τι είναι το root σε συστήματα unix. Καλό διάβασμα! Α! Και καλή Σαρακοστή! :lol:
 10. Nope, δεν υπάρχει! Χα, σε πρόλαβα!! :p :p :p
 11. Μπα, το factory reset δε θα επαναφέρει σβησμένα apk από το system. Απλά θα σβήσει data και 3rd party apps. Το SEUS θα φλασάρει ξανά το system.sin στο κινητό (και εκεί βρίσκεται όλο το /system). Ίσως με FlashTool από xda, φλασάροντας μόνο το loader.sin και το system.sin από το τρέχον firmware, γλιτώσει τα data της! ;)
 12. Μπορείς να γυρίσεις, σαν να μη συνέβη πότε τίποτα! Αφού κάνεις restore από recovery, μην ξεχάσεις να κάνεις clear το dalvik cache όμως! Έχω κι εγώ την CM και όταν ξέρω ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω στο full τις φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού, γυρνάω σε stock ROM. ;-) *sent from my X10i
 13. Εγώ θα είμαι ξεκάθαρη: ο Mr_Element τα είπε πολύ σωστά και αναλυτικά, δεν έχω τίποτα να προσθέσω σε αυτά. Οπότε κάνε root γιατί ΜΠΟΡΕΙΣ._ Δε χάνεις τίποτα, αυτά τα περί εγγύησης εμπίπτουν σε μία "gray area", και έτσι κι αλλιώς το root είναι αναστρέψιμο ανά πάσα στιγμή. Οπότε μη φοβάσαι να δοκιμάσεις τη διαδικασία και όλα τα "καλούδια" που σου ξεκλειδώνει! ;-) *sent from my X10i
 14. Όχι, δεν είναι. Μιλάμε για διαφορετικό hardware. ;)
 15. Παίζει σε όλες απολύτως της ROM, stock και custom. Κι εγώ την .504 έχω ακόμα! Δοκίμασε να επαναλάβεις τη διαδικασία από την αρχή! ;)
×
×
 • Create New...