Abab Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 καλά χθες έκανα ανανέωση δεν μου ζήτησε κάτι τέτοιο ,υπάρχει κανονικά σαν κωδικός επαλήθευσης όπως πάντα δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα τι σχέση έχει με το OTP Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Σαν κωδικός επαλήθευσης δεν υπήρχε ποτέ, σαν cvv υπήρχε. Σημασία έχει ότι πραγματοποίησα την ανανέωση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 (edited) αφού σου λεει βάλε τα στοιχεία της κάρτας ,όπως έκανες πάντα άρα.... μπερδεύτηκες και το cvv είναι ένας κωδικός ασφαλειας της ταυτότητας του πελάτη ...νταξξξ....χάθηκε λίγο στη μετάφραση η wind Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 2, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 αφού σου λεει βάλε τα στοιχεία της κάρτας ,όπως έκανες πάντα άρα.... μπερδεύτηκες και το cvv είναι ένας κωδικός ασφαλειας της ταυτότητας του πελάτη Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Η ονομασία του όμως ηταν cvv και γι' αυτό μπερδεύτηκα. Επειδή έγινε αναβάθμιση στην εφαρμογή σκέφτηκα πως ίσως άλλαξαν λίγο τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Άχρηστο επί της ουσίας αλλά καλό για ένα σαββατοκύριακο, αν υπάρχει πακέτο που συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Παντα τον ζητούσε αλλά ως cvv και όχι ως κωδικό επαλήθευσης γι' αυτό με μπέρδεψε. Εγώ φαντάστηκα ότι ερχόταν κάποιος κωδικός στο κινητό, εκεί πήγε το μυαλό μου. Μιας και μιλάμε για τον τριψήφιο κωδικό της κάρτας, καλό είναι να μην τον γράφουμε σε κάθε συναλλαγή που κάνουμε, έστω και με παρόχους τηλεφωνίας, που θεωρούνται σοβαρές εταιρείες, αλλά να πληρώνουμε μέσω paypal, οπότε δεν χρειάζεται να βάζουμε κάθε φορά τον τριψήφιο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Μιας και μιλάμε για τον τριψήφιο κωδικό της κάρτας, καλό είναι να μην τον γράφουμε σε κάθε συναλλαγή που κάνουμε, έστω και με παρόχους τηλεφωνίας, που θεωρούνται σοβαρές εταιρείες, αλλά να πληρώνουμε μέσω paypal, οπότε δεν χρειάζεται να βάζουμε κάθε φορά τον τριψήφιο.έλα χαζομάρες είναι αυτά ....άμα θέλουν να σου την κανουν ..σου την κανουν και χωρίς κάρτα ,σπάνια βέβαια πληρώνω με κάρτα μόνο αντικαταβολή Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 έλα χαζομάρες είναι αυτά ....άμα θέλουν να σου την κανουν ..σου την κανουν και χωρίς κάρτα ,σπάνια βέβαια πληρώνω με κάρτα μόνο αντικαταβολή Δεν καταλαβαίνω με ποιο τρόπο ξεχωρίζεις τα σοβαρά από τις χαζομάρες, αλλά εγώ θεωρώ πολύ σοβαρό να μην δίνω τον 3ψήφιο κωδικό ασφαλείας κάθε κάρτας μου σε κανένα συναλλασόμενο μ' εμένα, εκτός από έναν και αυτός να είναι η Paypal. Όπως και δεν καταλαβαίνω ποια είναι η σχέση της αντικαταβολής με το θέμα που συζητάμε, δηλαδή της ανανέωσης με κάρτα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Πότε ανοίγει η 6ευρη ανανέωση? Χτες που την έβλεπα δεν εκανα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Πότε ανοίγει η 6ευρη ανανέωση? Χτες που την έβλεπα δεν εκανα... Στο επόμενο countdown, δηλαδή Παρασκευή όπως λέει στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 (edited) Δεν καταλαβαίνω με ποιο τρόπο ξεχωρίζεις τα σοβαρά από τις χαζομάρες, αλλά εγώ θεωρώ πολύ σοβαρό να μην δίνω τον 3ψήφιο κωδικό ασφαλείας κάθε κάρτας μου σε κανένα συναλλασόμενο μ' εμένα, εκτός από έναν και αυτός να είναι η Paypal. Όπως και δεν καταλαβαίνω ποια είναι η σχέση της αντικαταβολής με το θέμα που συζητάμε, δηλαδή της ανανέωσης με κάρτα.είναι θέμα τι θεωρείς ασφαλής συναλλαγη ο καθένας ,εγώ θεωρώ οτι με την wind είναι ασφαλής συναλλαγη αυτά ...μη βλέπουμε παντού φάντασμα η αντικαταβολη είναι ότι δεν εμπιστεύομαι κανένα ούτε καν το Paypal Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 2, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 την απεσυραν την δημοσιευση για τα 4 χρονια του countdown? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 τι έλεγε δεν την είδα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Εννοώ αυτή που αναφέρθηκε παραπάνω με την εικόνα για τα 4 χρόνια. Μήνυμα #22980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Μήπως είδαν ότι μετά την πράσινη έβγαλε και η κόκκινη αντίστοιχη προσφορά και την πήραν πίσω για να βγάλουν κι αυτοί κάτι ανταγωνιστικό για το τριήμερο; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 αυτό δεν ήταν προσφορά ήταν κατι σαν εορτασμος για τα τέσσερα χρόνια του countdown είχε ξαναγίνει και πέρυσι ή πρόπερσι αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 (edited) Στο σάιτ του myQ.gr δεν το είδα πουθενά, ούτε στην εφαρμογή. Ούτε στο FB της Q υπάρχει κάτι. Μήπως το παραπάνω ποστ για τα 4 χρόνια είναι τρολ; Edited June 2, 2020 by Dimos_Vav Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 την είδες εσύ προσωπικά η είδες το post και νομίζεις ότι την απέσυραν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Αν εννοείς εμένα εγώ μόνο το post είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Αν εννοείς εμένα εγώ μόνο το post είδαναι γιατί ούτε εγώ την είδα στη εφαρμογή Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Η εικόνα που βάλανε παραπάνω ήταν από το facebook. Την δημοσίευση δεν τη βλέπω εκεί πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Την εικόνα μου την έστειλε ένας φίλος που την πήρε την προσφορά. Εγώ την ανέβασα εδώ μήπως την χρειάζεται κάποιος, αλλά τελικά δεν την βλέπει ούτε ο φίλος που την πήρε πλέον. Μιλάμε για την πιο σύντομη προσφορά στην ιστορία της κινητής, παγκοσμίως. Για άλλη μια φορά η Q πρωτοπόρα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 https://www.kathimerini.gr/863060/article/texnologia/thlefwnia/countdown-offers-apo-thn-q Δεν είναι περσινή οντως είναι 4 χρόνια. Επειδή το δημοσίευμα βλέπω βέβαια να έχει βγει 9 Ιουνίου θα περίμενα μέχρι τότε μήπως ξαναεμφανιστεί. Υ. Γ. Για τα υπόλοιπα σχολια γύρω-γύρω που γράφει ο συγκεκριμένος, και εγώ δεν επικροτώ, πόσο μάλλον το γεγονός ότι αφού έφαγε το ban ξανά άνοιξε λογαριασμό και μάλιστα ως...Δημητρούλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Για έναν περίεργο λόγο, το προνομιακό παραμένει στα 8,5€, αλλά στην περιγραφή του πακέτου, εξακολουθεί να λέει έως 31 Μαΐου. Είτε έχουν ξεχάσει να το αλλάξουν, είτε έχουν σκοπό να μονιμοποιήσουν σιωπηρά την προσφορά, λόγω του ότι ο ανταγωνισμός συνεχίζει να τη δίνει με 8,5€. Θα δούμε. Στο τελευταίο μήνυμα που ήρθε για την εν λόγω προσφορά (01/06), αναφέρει ότι θα είναι διαθέσιμη έως 15/06. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Καλημερα να κανω μια ερωτηση γιατι ειμαι λιγο ασχετος.Στο κινητο μου βγαζει προσφορα 10 GB με 8 ευρω.Αυτη η προσφορα δεν μπορω να την βακω με καποιο τροπο σε αλλο κινητο π.χ του πατερα μου η βγαινει σε συγκεκριμενους αριθμους? Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 ειναι προσωπικη προσφορα,αν δεν την βγαζει στου πατερα σου,οχι δεν μπορεις να του την ενεργοποιησεις. Ερχεται συνηθως και μηνυμα με τον τροπο ενεργοποιησης οποτε στην χειροτερη απλα κανεις μια δοκιμη να δεις αν θα το δωσει. Με λιγοτερο υπολοιπο,αν σου βγαλει οτι το υπολοιπο δεν φτανει,σημαινει οτι δικαιουται να την παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts