akalos Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Αν εννοείς εμένα εγώ μόνο το post είδαναι γιατί ούτε εγώ την είδα στη εφαρμογή Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Η εικόνα που βάλανε παραπάνω ήταν από το facebook. Την δημοσίευση δεν τη βλέπω εκεί πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Την εικόνα μου την έστειλε ένας φίλος που την πήρε την προσφορά. Εγώ την ανέβασα εδώ μήπως την χρειάζεται κάποιος, αλλά τελικά δεν την βλέπει ούτε ο φίλος που την πήρε πλέον. Μιλάμε για την πιο σύντομη προσφορά στην ιστορία της κινητής, παγκοσμίως. Για άλλη μια φορά η Q πρωτοπόρα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 https://www.kathimerini.gr/863060/article/texnologia/thlefwnia/countdown-offers-apo-thn-q Δεν είναι περσινή οντως είναι 4 χρόνια. Επειδή το δημοσίευμα βλέπω βέβαια να έχει βγει 9 Ιουνίου θα περίμενα μέχρι τότε μήπως ξαναεμφανιστεί. Υ. Γ. Για τα υπόλοιπα σχολια γύρω-γύρω που γράφει ο συγκεκριμένος, και εγώ δεν επικροτώ, πόσο μάλλον το γεγονός ότι αφού έφαγε το ban ξανά άνοιξε λογαριασμό και μάλιστα ως...Δημητρούλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Για έναν περίεργο λόγο, το προνομιακό παραμένει στα 8,5€, αλλά στην περιγραφή του πακέτου, εξακολουθεί να λέει έως 31 Μαΐου. Είτε έχουν ξεχάσει να το αλλάξουν, είτε έχουν σκοπό να μονιμοποιήσουν σιωπηρά την προσφορά, λόγω του ότι ο ανταγωνισμός συνεχίζει να τη δίνει με 8,5€. Θα δούμε. Στο τελευταίο μήνυμα που ήρθε για την εν λόγω προσφορά (01/06), αναφέρει ότι θα είναι διαθέσιμη έως 15/06. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Καλημερα να κανω μια ερωτηση γιατι ειμαι λιγο ασχετος.Στο κινητο μου βγαζει προσφορα 10 GB με 8 ευρω.Αυτη η προσφορα δεν μπορω να την βακω με καποιο τροπο σε αλλο κινητο π.χ του πατερα μου η βγαινει σε συγκεκριμενους αριθμους? Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 ειναι προσωπικη προσφορα,αν δεν την βγαζει στου πατερα σου,οχι δεν μπορεις να του την ενεργοποιησεις. Ερχεται συνηθως και μηνυμα με τον τροπο ενεργοποιησης οποτε στην χειροτερη απλα κανεις μια δοκιμη να δεις αν θα το δωσει. Με λιγοτερο υπολοιπο,αν σου βγαλει οτι το υπολοιπο δεν φτανει,σημαινει οτι δικαιουται να την παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Στο FB της Q έβγαλε πάλι την προσφορά για τα 4 χρόνια του Countdown offer και λέει ότι για κάθε οφερ που ενεργοποιεις μέχρι τέλος Ιουνίου σου δίνει αυτόματα 4GB με διάρκεια 4 μέρες και μπαίνεις και σε κλήρωση για δωρεάν επικοινωνία για όλο το χρόνο. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Είναι ένα έξτρα δώρο για όποιον ετσι και αλλιώς θα χρειαστεί ένα countdown για τις οποιες ανάγκες επικοινωνίας του το μήνα. Τώρα αν κάποιος τσιμπήσει στο "τυράκι" και ενεργοποιήσει έξτρα countdown μόνο και μόνο για το 4ημερο 4gb είναι άλλη ιστορία. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 4 ώρες έπρεπε να το βάλουν το δώρο. 4 μέρες είναι πολλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 4 ώρες έπρεπε να το βάλουν το δώρο. 4 μέρες είναι πολλές.χαχαχα πες τα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Μου θυμιζει τις εποχες που αδινε δωρο 1 GB πριν το 4G, που ηθελες 15 χρονια για να το καταναλωσεις με ταχυτητες 15kbps. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 4 ώρες έπρεπε να το βάλουν το δώρο. 4 μέρες είναι πολλές. Ναι, κοροϊδεύετε εσείς, αλλά με τέτοιες εξωφρενικές προσφορές που βάζουν κάθε λίγο κινδυνεύει να κλείσει η Wind και άρα η Q. Μετά τι θα κάνουν οι φτωχοί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Δύσκολο να ψυχολογήσεις τα άτομα που κάνουν τον κόπο να γράφουν σε αυτό το νήμα. :sick: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Δύσκολο να ψυχολογήσεις τα άτομα που κάνουν τον κόπο να γράφουν σε αυτό το νήμα. :sick:έλα . ..παγίδα είναι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Με την πολύ πρόσφατη εξαγορά της Forthnet και την αναμενόμενη είσοδό της στην κινητή, δε θα απέκλεια να δούμε την πολυπόθητη (για αυτούς) συγχώνευση Vodafone Wind. Ήδη στην Αγγλία επετράπη (κατ' εμέ κακώς) η εξαγορά της O2 από την 3. Η αγορά έτσι μειώνεται σε τρεις παίκτες. Έτσι και εδώ σίγουρα θα το δουν έτσι. Με το που παν να γίνουν και εδώ 4 οι παίκτες θα μείνουν τρεις. Η Ελλάδα δεν αντέχει να λειτουργεί υγιώς. Το βλέπουμε παντού χρόνια τώρα. Γι αυτό και τα πράγματα από ζήτημα επενδύσεων στη Wind είναι παγωμένα. Αυτό θα ήταν το χειρότερο σενάριο. Και δεν πρόκειται να γίνει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Βγήκε δυνατό countdown. 200 λεπτά προς όλους και 400MB για ένα μήνα με 3 ευρώ. Θα τρέχει όλο το ΣΚ. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Το εμφάνισε και σε άλλους; Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 (edited) Βγήκε δυνατό countdown. 200 λεπτά προς όλους και 400MB για ένα μήνα με 3 ευρώ. Θα τρέχει όλο το ΣΚ.Και 4gb για 4 ημέρες δώρο με την ενεργοποίηση του countdown. Edited June 5, 2020 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Το εμφάνισε και σε άλλους; Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Κι εμένα το εμφάνισε στα μωβ δωράκια. 10 GB για 3 μέρες με 1€. Ενεργοποίηση μέχρι τις 8/6. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Όποιος το πάρει να μας διευκρινίσει αν καταναλώνονται σε προτεραιότητα με τα αγορασμένα πακέτα που τυχόν λήγουν αργότερα. Που λογικά έτσι πρέπει να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Εγώ που το πήρα καταναλώνει κανονικά της προσφοράς και τα GB από πακέτο που έχω μένουν απείραχτα. Ευκαιρία για Speedtest! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Βγήκε δυνατό countdown. 200 λεπτά προς όλους και 400MB για ένα μήνα με 3 ευρώ. Θα τρέχει όλο το ΣΚ. και την Δευτέρα μέχρι το απόγευμα ή έχω καταλάβει λάθος? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και 4gb για 4 ημέρες δώρο με την ενεργοποίηση του countdown. αυτό που το βλέπουμε? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 και την Δευτέρα μέχρι το απόγευμα ή έχω καταλάβει λάθος? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτό που το βλέπουμε? Σε 2 ημέρες και 50 λεπτα ληγει. Μπαινεις στο αππ και πατάς πανω στο τετράγωνο που εχει ενα τεράστιο 4 ΥΓ μολις αγορασεις το καουνταουν σε λιγα δευτερόλεπτα θα σου ερθει σμσ που θα λέει οτι πηρες και τα 4γιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 και την Δευτέρα μέχρι το απόγευμα ή έχω καταλάβει λάθος? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτό που το βλέπουμε?Στο app, εκεί που έχει ενα εικονίδιο με δωράκια πάνω δεξιά Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts